Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Hei, somnoroaselor, nu e nimeni pe aci?
Cine imi spune si mie cum sunt contractiile alea nascatoare? Chiar ii spuneam lui B aseara ca eu nici nu o sa stiu cand ma apuca, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept... Apoi i-am spus clar ca nu stiu neam cum o sa ma descurc eu cu bebe cat e moale ca o coca si nu are habar de viata lui... Prea multi de nu stiu, este???? Ce sa fac suratelor daca nu mai fusai bortzo...
Si eu am spaime din astea.. ca o sa ma apuce nascarea si n-o sa ma prind. I-am zis si asistentei care ne-a condus in turul de spital.. Si ea s-a uitat intelegator la mine si mi-a zis " O sa stii, n-avea grija"..
33+ cu Ioana
luy spune:
Bine ai venit, Miruna Ioana !
Felicitari proaspetilor parinti, sa va bucurati de minunea vostra ! Iar ea sa fie sanatoasa, voioasa, papacioasa si mamica sa se refaca repede !
Luy 38 + cu Maria
AMR 3 zile
cecilia L spune:
Buna dimineta,
Am dormit tare rau, ce noapte, cred ca am adormit pe la 3-4 si la 5,30 l-am simtit pe sot invartindu-se, l-am certat, si lui saracutul ii era rau, dar cum eu eram super adormita nu am percutat. A plecat in sufragerie, iar cand am reusit eu sa fac ochi si sa constientizez ce a zis, era deja 8. Nu stiu ce a patit, s-a mai linistit un pic,dupa ce s-a rastit la ratuste si a baut un ceai.Acum a reusit sa adoarma.Nu stiu de la ce poate fi, de la stres? o fi mancat ieri prin oras ceva aiurea? oricum parca era stafie, nici nu stiu ce sa-i fac sau sa-i iau de la farmacie. Asta mai imi trebuie acum.
cecilia,37+ Cristian Matei
tomasa spune:
Azi vom mai avea cel putin doi copilasi! Cate emotii!
Bafta multa Afibebe si Alinkav, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi tun! Suntem alaturi de voi amandoua.
Balbina, multumim pt. mesaj, te rugam frumos sa ne tii si pe noi la curent.
Ana, sa stii ca as veni cu mult drag. Din pacate o perioada nu mai am masina si cum stam la capatul lumii una fata de alta nu vad vreo modalitate de transport. In plus am cam inceput sa ma umflu de vreo trei zile, de cand cu caldura mare. Daca rezolv problema masinii si nu nasti intre timp iti dau de veste cu siguranta. Uite, un si un .
Pinacolada, parca azi sunt mai bine. Tu?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
Gabriela77 spune:
Annisia, si eu cu gandurile astea, oare eu o sa stiu cand trebuie sa nasc? O sa simt ca alea sint contractiile? O sa ma descurc cu asa bebe mic? Sigur ca DA, ca doar nu om fi noi primele mamici! Harnicuto, bravo, hai ca vrem sa vedem camera lui Yannis!
Afibebe, ne gandim la tine, azi e ziua cea mare!
Ana, m-am linistit dupa ce am citit ce ai scris tu, asa o fi, simti si faci pur si simplu!Ce bine le-ai zis tu!
Alinkav, nastere usoara iti dorim!
Cecilia, o fi o indigestie, nu pare ceva grav! Sa manance mai usor azi si sigur isi revine!
Gabriela 36+ Sara
cecilia L spune:
Afibebe
Alinkav
Luy cum 3 zile? vrei sa spui ca peste 3 zile iti ti puiutul in brate?
cecilia,37+ Cristian Matei
alina.clau spune:
ANDRUZZA-eu intrebam daca e cineva din dr.taberei.Poate ne vdm in parc!Am trimis si id-ul mu pe mail-ul comun,poate mai vb!
alina
38s