Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
afibebe spune:
am intrat repede sa va dam un si sa va multumim pentru tot.
o sa va anuntam cum suntem imediat ce vom putea.
operatia va fi la ora 18.
aveti grija de voi si de ingerasi.
sa dea Doamne Doamne sa ne intoarcem acasa sanatosi.
am gasit Galactogil Sabina la Helpnet.mercic.
Doamne ajuta.
AFIBEBE38+ Cristian Nicolae
A SOSIT ZIUA CEA MARE
alina.clau spune:
MUTLUMESC FETELOR PT SUSTINERE!CHIAR AM NEVOIE!
AM NISTE EMOTII!!!!!
PE DE ALTA PARTE ABIA ASTEPT SA-MI VAD PRINTESA!
alina
38s
Roxali spune:
Balbina santem alaturi e Alinkav o nastere fara probleme!
Maruntzica avem aceleasi carucioare(trio)...apropo cat te-a costat.
Ali29si Enrico 7ani
poze
prisi spune:
ALINA
AFIBEBE
nastere usoara si multa bafta
Balbina sarcina usoara in continuare
poze
38+ Miruna
alina.clau spune:
Imi pare atat de rau ca nu pot naste natural!!
De ce n-a vrut bebelina mea sa se intoarca?Sper sa fie totul bine pana la urma!Ea sa fie sanatoasa!
alina
38s
Pinacolada spune:
LYA- FELICITARI! SA FITI BINE AMANDOUA..........Refacere usoara!
Slippers- nu am citit prospectul de la Lyoton, dar avand in vedere ca iau augmentin, diazepam, no-spa etc, cat de rau poate sa-mi faca putin Lyoton?
Tomasa- cum mai stai cu moralul? Ar tb sa ne revenim....
Afibebe-suntem alaturi de tine cu gandul si tinem pumnii sa fie totul ok!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Carmenita spune:
Nastere usoara Afibebe si Alina! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostri! Asteptam vesti!
Fetelor eu am cumparat Bepanthen crema. Care e bun pentru bebei, crema sau unguent, ca eu tot nu am priceput. Ca pot sa ma duc la farmacie sa il schimb la nevoie.
Anissia, ce harnicie pe tine! Stai tu linistita ca instinctul matern o sa isi spuna cuvantul si cand o sa il tii pe Yanis in brate o sa stii ce sa faci mai bine ca sa il protejezi, o sa fii ca o leoaica . Noi femeile ne nastem cu instinctul asta si sunt sigura ca in momentul in care avem bebei in brate se trezeste, daca nu a aparut deja. Vezi, poate ne faci vreo surpriza si nasti azi .
Carmen 33+ Andrei
Bee spune:
Buna fetele.
Felicitari Lia pentru bebelusha maricica! Sa fie sanatoasa si norocoasa, iar tu sa ai o refacere rapida!
Afibebe si Alinkav nastere usoara si refacere asemenea!
Afibebe, daca tot n-ai plecat inca la spital, hai sa-ti zic din experienta mea cu galactogilul. La inceput nu astepta sa faca minuni. Esential e sa pui copilul cat mai des la san, sa faci dusuri caldute sa se desfunde canalele si sa nu disperi daca lactatia nu se instaleaza cat de repede ai vrea tu. La mine, a venit lapticul abia la 3 zile dupa operatie. Eu stiam de galactogil, dar l-am folosit numai cand mi se parea ca-mi scade lactatia (din motive de oboseala, hrana mai putina etc). Stiu ca pe cutie scrie o anumita doza, dar sa stii ca am luat multa vreme o doza mai mica decat ce scria acolo si chiar si asa a ajutat. Multa bafta!
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
luy spune:
Mult curaj, afibebe !
Nastere usoara, alinkav !
Sa aveti bebelusi sanatosi, papaciosi si sa va refaceti repede !
Luy 38 + cu Maria
AMR 3 zile