Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
amar spune:
E bun si asa Irina..decat cu atata pregateala...de inebunesti nu alta..
carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
slippers76 spune:
Maaaaaaiiii! Rusine sa imi fie! Am dormit in papuci!
LIA, felicitariiiiiiiiiiiii! Sa va traiasca bebelina grasutza!
Afibebe, bafta multa, nastere usoara si refacere rapida! Tin pumnii pentru astazi!
Annisia, acum am vazut catamai sacul de lucrusoare ai cumparat! Sa le purtati sanatosi. Eu nu ma mai indur sa iau nimic, stiind din experienta ca, la cet de multe am deja de la Miruna si cate or mai veni cadou, cel putin jumatate raman nepurtate. Am mai luat ieri de la Mothercare niste sosetutze si de la Z doua salopete miiiici. De rest nu mai iau nika!
Sabina, mai fa o echo. Si oricum, marja de eroare mi se pare imensa. Si daca eroarea se duce spre + de fapt? Poate ca Badiu are dreptate: daca nu sunt semne de suferinta, IR-urile sunt bune, placenta si lichidul la locul lor, o sa creasca el cat are nevoie.
Tomasa, stiu ca sunt ca tiganul. Dar acum ca m-am linistit sa stii ca chiar astept vizete. Pe Miruna nu o am aici, dar sa stii ca ii gasim lui Tudor o ocupatie. Plus ca de poimaine e si mama aici asa ca avem dadaca. Hai, capul sus! Un zambet? Cer prea mult?
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
prisi spune:
neata, eu am reusit si am adormit si m-am trezit cu piciorul drept umflat cred ca m-am defectat acum la sfarsit
Anissia ce harnica esti de dimineata
Ana ce bine ii zici si eu i-mi faceam griji ca nu stiu ce o sa-i fac lui bb da acum abia astept sa vina caci cu siguranta o sa ma descurc
ma duc sa-mi fac o cafea
poze
38+ Miruna
Roxali spune:
[quote]Originally posted by mishuta
Roxali sunt si eu de acord cu ce spune Carpatina;si noi platim pe rupte si la stat si la particular si iaca-ne cum ne precipitam unele dintre noi! As fi preferat sistem ca al vostru sau macar sa nu am un dcotor anume si sa stiu din start ca nasc cu doctorul de garda dar asa... mai bine nu ma gandesc. Noi suntem cu speranta!!!
Eu la sarcina asta nu m-am dus la nci un privat...deci chiar cu un doctor anume voi naste, dar oricum daca nu se nimerea de garda respectivul ales tot nu venea...aici baza e moasa, doctorul intervine i caz de urgenta.
Ali29si Enrico 7ani
poze
alina.clau spune:
SIM-multumesc mult pt informatie!Poate ajung si eu pe acolo inainte sa nasc!Daca nu il trimit pe sot sa vada ca eu totGraco vreau!
alina
38s
adimercedes spune:
Felicitari, Lia!!! Felicitari si la tatic si la bebelusa pt reusita la primul examen din viata ei!!! Sa va bucurati unii de altii!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
alina.clau spune:
CARMENITA-stiu asta despre Bepanthen pt ca eu sunt farmacista si cand au aparut la noi celelalte 2 forme de Bepanthen,respectiv crema si plus,ni s-a spus clar ca pt bebelusi pana la un an e indicat unguentul pt ca e forma cea mai grasa si bebeii au pielea f,sensibila si stratul lipidic al pielii nu e inca format complet!
alina
38s
Balbina spune:
Bun gasit, fetelor, sint si eu o mamica de sept.oct, dar neparticipanta la subiect. Am intrat sa va zic ca prietena mea Alina (alinkav), initiatoarea acestui subiect, naste astazi. Sa-i tinem pumnii si ei, sa aiba o nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Pup toate fetele si va doresc tuturor nasteri usoare si bebelusi papaciosi si cumintei!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2