Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
rodicamaries spune:
Se pare ca sunt singura care nu am somn noaptea asta... pai daca am dormit noaptea trecuta fara nici o trezire..., trebuia sa ma astept la asta.
felicitari LIA
Afibebe-fii tare
Off fetelor, va invidiez ca o sa va tineti puiul in brata asa de repede... unele chiar il tineti deja... cred ca mor de curiozitate inca 3 saptamani si ceva...
Hai ca incerc sa mai adorm un pic...
Somnic usor mamici si burtici...
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt
prisi spune:
neata
Rodica nu esti singura, eu m-am trezit cu niste greturi si cu o stare nasoala si mai sunt si singura pe acasa
ma duc in pat sa ma uit la tv poate mai adorm
poze
38+ Miruna
Annisia spune:
Aha, eu m-am trezit cu o durere de spate de abia pot respira. Ma lasa, ma ia si tot asa... Nici la No-spa nu mai cedeaza... M-am babatit de tot neicusorule!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Fac curat de zor, sa las totul ok pentru bebe. Am tot amanat si nici macat patuturile nu i le-am montat inca. Bine, ca o poate face si tatutzu pana ies eu din spital... Numai ca vroiam eu sa stiu ca totul e pregatit. Si cum nicio camera a lui bebe nu e gata, ma tem ca o sa vina prietenele mele sa se dea cu presupusul si o sa-mi faca un mare kk... Offf, macar balansoarul din dormitorul meu sa apuc sa i-l pun. Numai ca e lantul slabiciunilor si pana acolo mai am o gramada de alte alea de termenat... Mai, mai...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Hei, somnoroaselor, nu e nimeni pe aci?
Cine imi spune si mie cum sunt contractiile alea nascatoare? Chiar ii spuneam lui B aseara ca eu nici nu o sa stiu cand ma apuca, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept... Apoi i-am spus clar ca nu stiu neam cum o sa ma descurc eu cu bebe cat e moale ca o coca si nu are habar de viata lui... Prea multi de nu stiu, este???? Ce sa fac suratelor daca nu mai fusai bortzo...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
EEeeeee, pai eu ma duc la treaba mea... Vad ca schimbul de dimineta intarzie sa apara... Scularea, ca nu e weekend!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
amar spune:
Annisia , draga , te-ai trezit tu asa de dimineata sa faci curatenie???..off off ce face baietelul asta din mamica lui...
nici eu nu stiu ce sa-ti spun la fel de novice sunt si eu..dar cred ca se recunosc...ca sunt total diferite de tot ce am mai simtit pana acum...cica te taie asa o durere in sale si in burta si cand devin ritmice e cam timpul de mers la spital..bine daca nu curge apa intre timp
carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
slippers76 spune:
Annisia, las' ca numa' prima data-i prima data. O sa stii sigur cand vine. Iti garantez. Si eu stateam si ma perpeleam ce si cum o sa fie. Dar crede-ma, simti. Pe mine ma trimiteau acasa ca nu nasc inca doua trei zile. Iar eu le spuneam, nu, eu nu plec de aici, eu nasc azi. Si asa a fost. Cat despre bebe... iti intra in "sistem". Sincer, nu ma vedeam schimband 10 scutece pe zi, alaptand, spaland ZILNIC(!!!) o bucata de carnitza. Dar dupa ce trece socul, te trezesti cu el plocon in brate si nici nu mai concepi altceva. O sa intelegi asta la timpul potrivit.
Acum, sincer, abia astept sa-mi iau "jucaria" acasa.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
irina.c. spune:
'neata!si eu prin zona,chioara de somn.De cand mi-a zis Suciu ca trebuie sa nasc dorm foarte prost.Ma asez in pat si incep sa ma perpelesc,vorba Anei - oare ma apuca, oare incepe, oare chiar nasc?asta noapte n-am mai rezistat, am luat un sedocalm sa dorm.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
irina.c. spune:
quote:na, ca pe mine la prima nastere nu m-a taiat pe nicaieri, nici in sale, nici in burta,si nici dop n-am eliminat.Dar faceam pipi foarte des si am crezut initial ca mi s-a rupt apa.La spital m-au internat, dar doctorul de garda nu parea prea convins ca se va intampla ceva.Dar dimineata am nascut.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by amar
Annisia , draga , te-ai trezit tu asa de dimineata sa faci curatenie???..off off ce face baietelul asta din mamica lui...
nici eu nu stiu ce sa-ti spun la fel de novice sunt si eu..dar cred ca se recunosc...ca sunt total diferite de tot ce am mai simtit pana acum...cica te taie asa o durere in sale si in burta si cand devin ritmice e cam timpul de mers la spital..bine daca nu curge apa intre timpcarmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
si bb din burtica blogul meu