Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16

rodicamaries spune:
rodicamaries spune:
 Se pare ca sunt singura care nu am somn noaptea asta... pai daca am dormit noaptea trecuta fara nici o trezire..., trebuia sa ma astept la asta.

felicitari LIA
felicitari LIA

Afibebe-fii tare
 Afibebe-fii tare

Off fetelor, va invidiez ca o sa va tineti puiul in brata asa de repede... unele chiar il tineti deja... cred ca mor de curiozitate inca 3 saptamani si ceva...
Hai ca incerc sa mai adorm un pic...
Somnic usor mamici si burtici...
 Asa creste puiul meu
Rodica  36+
 36+  

AMR 3 sapt

prisi spune:
prisi spune:
 neata
Rodica nu esti singura, eu m-am trezit cu niste greturi si cu o stare nasoala si mai sunt si singura pe acasa 
ma duc in pat sa ma uit la tv poate mai adorm 
poze 38+
38+  Miruna
Miruna

Annisia spune:
Annisia spune:
 Aha, eu m-am trezit cu o durere de spate de abia pot respira. Ma lasa, ma ia si tot asa... Nici la No-spa nu mai cedeaza... M-am babatit de tot neicusorule!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Annisia spune:
Annisia spune:
 Fac curat de zor, sa las totul ok pentru bebe. Am tot amanat si nici macat patuturile nu i le-am montat inca. Bine, ca o poate face si tatutzu pana ies eu din spital... Numai ca vroiam eu sa stiu ca totul e pregatit. Si cum nicio camera a lui bebe nu e gata, ma tem ca o sa vina prietenele mele sa se dea cu presupusul si o sa-mi faca un mare kk... Offf, macar balansoarul din dormitorul meu sa apuc sa i-l pun. Numai ca e lantul slabiciunilor si pana acolo mai am o gramada de alte alea de termenat... Mai, mai...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Annisia spune:
Annisia spune:
 Hei, somnoroaselor, nu e nimeni pe aci?
Cine imi spune si mie cum sunt contractiile alea nascatoare? Chiar ii spuneam lui B aseara ca eu nici nu o sa stiu cand ma apuca, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept... Apoi i-am spus clar ca nu stiu neam cum o sa ma descurc eu cu bebe cat e moale ca o coca si nu are habar de viata lui... Prea multi de nu stiu, este???? Ce sa fac suratelor daca nu mai fusai bortzo...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Annisia spune:
Annisia spune:
 EEeeeee, pai eu ma duc la treaba mea... Vad ca schimbul de dimineta intarzie sa apara... Scularea, ca nu e weekend!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

amar spune:
amar spune:
 Annisia , draga , te-ai trezit tu asa de dimineata sa faci curatenie???..off off ce face baietelul asta din mamica lui...
nici eu nu stiu ce sa-ti spun la fel de novice sunt si eu..dar cred ca se recunosc...ca sunt total diferite de tot ce am mai simtit pana acum...cica te taie asa o durere in sale si in burta si cand devin ritmice e cam timpul de mers la spital..bine daca nu curge apa intre timp
carmen 36s
 36s   Oana Isabella
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

slippers76 spune:
slippers76 spune:
 Annisia, las' ca numa' prima data-i prima data. O sa stii sigur cand vine. Iti garantez. Si eu stateam si ma perpeleam ce si cum o sa fie. Dar crede-ma, simti. Pe mine ma trimiteau acasa ca nu nasc inca doua trei zile. Iar eu le spuneam, nu, eu nu plec de aici, eu nasc azi. Si asa a fost. Cat despre bebe... iti intra in "sistem". Sincer, nu ma vedeam schimband 10 scutece pe zi, alaptand, spaland ZILNIC(!!!) o bucata de carnitza. Dar dupa ce trece socul, te trezesti cu el plocon in brate si nici nu mai concepi altceva. O sa intelegi asta la timpul potrivit .
.
Acum, sincer, abia astept sa-mi iau "jucaria" acasa.
Ana  37+
37+  Vlad
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

irina.c. spune:
irina.c. spune:
 'neata!si eu prin zona,chioara de somn.De cand mi-a zis Suciu ca trebuie sa nasc dorm foarte prost.Ma asez in pat si incep sa ma perpelesc,vorba Anei - oare ma apuca, oare incepe, oare chiar nasc?asta noapte n-am mai rezistat, am luat un sedocalm sa dorm.Irina si  bb Ilinca(26 aprilie '04)
 bb Ilinca(26 aprilie '04) si bb din burtica blogul meu
si bb din burtica blogul meu 

irina.c. spune:
irina.c. spune:
quote:na, ca pe mine la prima nastere nu m-a taiat pe nicaieri, nici in sale, nici in burta,si nici dop n-am eliminat.Dar faceam pipi foarte des si am crezut initial ca mi s-a rupt apa.La spital m-au internat, dar doctorul de garda nu parea prea convins ca se va intampla ceva.Dar dimineata am nascut.Irina si
Originally posted by amar
Annisia , draga , te-ai trezit tu asa de dimineata sa faci curatenie???..off off ce face baietelul asta din mamica lui...
nici eu nu stiu ce sa-ti spun la fel de novice sunt si eu..dar cred ca se recunosc...ca sunt total diferite de tot ce am mai simtit pana acum...cica te taie asa o durere in sale si in burta si cand devin ritmice e cam timpul de mers la spital..bine daca nu curge apa intre timpcarmen36s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
 bb Ilinca(26 aprilie '04)
 bb Ilinca(26 aprilie '04) si bb din burtica blogul meu
si bb din burtica blogul meu