Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
tomasa spune:
Sabina, sunt sigura ca Sofia e o dulce, desi n-am cunoscut-o. Dar, daca seamana macar putin cu mama ei, mi-ar placea sigur. De patit n-am patit chiar nimic, asta ma si sperie. Am efectiv o stare proasta, m-as baga intr-un colt si m-as umfla de plans, din pacate nici asta n-o pot face fiindca nu-s niciodata singura, iar in fata lui Tudor nu-mi permit descarcari din astea. Oricum un plans bun, pe saturate, m-ar ajuta, asa cred cel putin. Cred ca am nevoie de odihna pur si simplu, altfel nu-mi explic starea asta. Sau o fi caldura, cica bolnavilor psihic le adanceste depresiile .
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
tomasa spune:
Fetelor, acum am vazut ca m-ati pupacit mai multe. Sunteti tare dragute toate. Imi trece mie, deja ma simt ceva mai bine. Daca as avea macar aer conditionat sunt sigura ca altfel s-ar fi scris istoria acestei sarcini.
33+Maria
Sabina spune:
Glumeam cu sofia, hihihi
nu stiu daca iti aduci aminte, da acu vreo 3 sapt am avut si eu o stare din asta de-am plans 3 zile din nimicuri.Sofia m-a surprins odata, din pacate...si m-a sanctionat: mama, daca mai plangi, eu nu ma mai joc cu tine. Ce, am o mama plangacioasa?? (adica exact vb mele cand boceste ea de rasfat)deci cred ca e hormonal.
Cecilia, parca Adela Dinu venea pe 20 la Cabinet.Oricum,dau telefon sa intreb.
Ah.Tomasa, am vazut ultimul tau mesaj!
vrei sa vii la mine ziua? si-asa o sa fiu singurica.Numai nu maine in cursul diminetii, ca e MUUUult prea mizerie:))))dar dupa ce fac curat, vino! e alta viata cu AC. azi l-am pus...si nu pricep: cum am trait fara el?????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
andrruzza spune:
danuta, e cumintel Rares, doar ca e plin de energie, nu sta locului o clipa. E genul de copil care nu oboseste niciodata, ne epuizeaza pe noi
Sabina, stiu ca iti faci griji, cine nu si-ar face. Dar Geo e sanatos, asta conteaza, nu greutatea. O sa se faca el baiat mare si puternic
Annisia, foarte shic hainutele! Iar tu arati minunat, chiar nu stiu unde ai pus atatea kg, ai nishte maini subtireleee
afibebe, nastere uhoara! Bebe sanatos si papacios!
Poate nu te tin mai aia 2 saptamani in spital, ca doar nu pleci in concediu
...si noi stam in dr. taberei si o sa ne facem plimbarile in parcul moghiorosh!(nu mai stiu cine intreba)
31sStefania
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Sabina spune:
Tomasa, cu Tudor Invitatia, evident!
andruzza, asa si sofia, e cuminte de fapt, insa are f f multa energie. Cu bb, ma linisteste totusi faptul ca Pop l-a gasit f bine dpdv morfologic, si despre el n-am auzit sa se insele.Asa ca...asta e,il facem noi mare dupa ce se naste.
Annisia, m-ai omorat cu hainutele:)
eu inca n-am luat decat astea de bb mic de tot. Si sa stii ca o slabesti f repede, ca asa ai tu conformatia.Nu-mi fac griji:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Carpatina,
Sabina, multumim frumos. Daca chiar ai chef de noi, sa stii ca venim si nu pt. AC . Iar cu dezordinea nu-ti face probleme, din pacate nu sunt prea gospodina, chiar am avut zilele astea discutii cu mama pe tema . Hai ca poate stabilim ceva zilele astea, cand ai tu chef de musafiri. Am citit de ecografia voastra, eu cred in Pop si sunt sigura ca bb nu are absolut nimic, e pur si simplu mai micut dar va fi sanatos tun. Cat despre starile astea, cu siguranta sunt hormonale, incerc sa ma incurajez ca mai e putin si trece. Si caldura si sarcina .
Inca citesc din urma...
33+Maria
sim_stoian spune:
Am zis eu ca ma duc la somn, dar nu am reusit sa adorm pt ca am dormit prea mult la pranz.
Tomasa, Tutu asa s-a exprimat azi: daca e cazul, o sa sune la CF2 ca sa mergem acolo sa nastem, avand in vedere ca e si aproape de Elias. Eu sper sa vina si el, desi doar va asista, cred, avand in vedere ca nu are postul acolo. Ma rog, vad eu cum va fi. Nenascuta mi-a zis ca nu ma lasa .
Andreea, felicitari pt bb cel voinic. Bine ca ai dat un semn de viata, ca ma bagasei la banuieli.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Nici eu nu pot sa dorm...am plecat din patul conjugal ca macar sa il las pe al meu sa doarma. Pleaca dimineata la 5 in Germania! Offf!!!
Gabriela 36+ Sara
cecilia L spune:
Andreea felicitari pentru vestile bune, imi place, voinic bebeul tau, sa fiti sanatosi.
Nici eu nu pot sa dorm, transpir de parca as face dus, si totusi imi este somn, iar cum aici nu prea este activitate, o sa incerc sa adorm si eu.
cecilia,37+ Cristian Matei
Gabriela77 spune:
Andreea, ce grasun ai! Felicitari!
Tomasa, sa stii ca asa e, si caldura asta ne innebuneste, plus hormonii…
Carpatina, se iarta, o scapare de moment….
Gabriela 36+ Sara