Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
tomasa spune:
Lia felicitari si pupici multi pt. fetita!!! Acum am vazut si eu ca ai nascut deja! , refacere rapida!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
afibebe spune:
Sabina .
iti multumesc din tot sufletul.o sa incerce sotul maine.sincer aici chiar nu am incercat sa vad daca au.
hai ca maine poate el ma rezolva.
somn usor si merci mult.
AFIBEBE38+Cristian Nicolae
AMR 1 ZI
SI VINE ...
cecilia L spune:
Scuze Tomasa, abia acum am vazut ca nu ai somat azi, nu stiu unde imi era neuronul, oricum ma gandeam la tine.
cecilia,37+ Cristian Matei
Sabina spune:
Roxana, nu te mai scuza atata , ca efectiv nu ai de ce:)
Marunzika, bebelina ta cam ce greutate avea la eco?
Multumesc tuturor de incurajari!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
afibebe spune:
OF MAI DRAGUTELOR .
ma faceti sa de emotii.
merg la somnic desi sincer as fi vrut sa mai stau aici cu voi sa imi mai treaca emotia insa ma ia sotul la bataita.
maine trebuie sa fiu odihnita-- daca oi putea.
poate maine nu insa joi o sa fac tot posibilul sa va anunt cum suntem.
Doamne ajuta-ne.
AFIBEBE38+Cristian Nicolae
AMR 1 ZI
SI VINE ...
aniast72 spune:
Dragele mele, ce viteza aveti. Clar n-am nici o sansa sa ajung la zi cu noutatile asa ca va scriu ce e nou la mine apoi recitesc din urma. Am fost azi la doctor, bb are incredibila greutate de 3.700 si inca nu nasc. Colul e ok (dupa cum zice doctorul), bb a inceput foarte putin sa coboare, mai am o programare pe 31 august (daca nu nasc pana atunci) iar pe 3 septembrie am o programare la clinica pentru analize si alte cele. Nu prea inteleg eu ce se intampla daca nasc pe parcurs avand in vedere ca DPN-ul e pe 4 septembrie dar DD ma va ajuta si ma va lumina.
Sambata am fost la taiatul motului finei mele care astazi a facut un an de zile. A fost amuzant, a luat din tava un ruj, o pensula si o perie...dar tot timpul trecea pe deasupra cartii, o atingea dar nu vroia sa o ia (spre disperarea mamei ). Ulteror sotul meu a tuns-o zero, a fost cumintica si acum arata taaare bine.
Gata, pupici, fug sa ma upgradez cu noutati.
Andreea 38+ cu
tomasa spune:
Cecilia, .
Si mai a pupici pt. Sim si Pinacolada, care din pacate imi tin companie in starea de .
Ana, bine macar ca tu ai vesti bune.
Alinus, ti-am vazut pozele, ai fost o nasa foarte cocheta. Eu inca le astept pe ale mele, nu am primit inca CD-ul dar le pun si eu cand le voi avea.
Andreea, felicitari si tie pt. asa un bebelus mare si puternic.
Nici eu n-am apucat sa citesc tot din urma, asa ca raspund pe bucatele.
Maine e ultima zi din leu, stiati? Asta pt. pasionatele de zodii, eu nu ma numar printre ele, nu cred neaparat in asa ceva, dar asta fiindca ati tot vb. despre asta. Oricum eu fecioare femei nu prea cunosc, insa barbatii fecioara pe care ii stiu imi plac . Toti!
33+Maria
Sabina spune:
Tomasa, Sofia e fecioara.
ce mai vrei?
tu tot nu zici ce patisi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Io va spusei ca nu sunt pe treaba mea... Costumasul roz imi placu atat de mult ca nu am rezistat sa nu-l iau. Mai ales ca era doar 100 de mii... Nu era pacat? Chit ca il poarta pe post de pijamale...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
Sim, tie mai voiam sa-ti spun ca la CF2 au intr-adevar conditii bune, e unul dintre spitalele in care poti naste decent. Situatia asta cu Eliasul dureaza de ceva vreme, eu chiar am o cunostinta care a fost sub urmarirea lui Tutu si nu a nascut cu el din acelasi motiv. Nu erau locuri iar el i-a propus sa mearga ea sa caute un spital unde sa o poate opera el...si sa faca tot ea aranjamentele acolo la spitalul respectiv. Intr-un final sotul ei s-a enervat pe situatie si a cautat pe altcineva, asa a ajuns sa nasca prin cezariana, tot la CF2 cu un medic gasit in ultimul moment, Gherase parca. Este foarte neplacut sa patesti asa ceva, stiu ca pe ea a marcat-o si pe buna dreptate ai o dispozitie nu tocmai ok. Macar la tine va veni el sa te "nasca", tot e ceva, decat sa nasti cu un medic necunoscut.
33+Maria