Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

AndraPG activeaza-ti PM sau da-mi o adresa de mail...PM il activezi din stanga paginii unde scrie Meniu....penultima optiune de jos este :mesaje private

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - eu folosesc pampersi Libero si sunt 84 in pachet, iar pachetul e in jur de 680 mii. Ar veni dublu costul la chilotei, cred ca mai bine ma descurc cu mopul dupa fiu'miu

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dori azi a fost o zi sfasietor de trista pentru tine....si din pacate tristetea va salaslui mult timp de-acum inainte in sufletul tau...
Dumnezeu sa iti mangaie sufletul plin de durere si sa te ajute sa fii pentru Raducu tot si mama si tata....caci tatal lui e acum printre ingeri....!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Itzy..mersi mult pentru adresa.Chiar azi daca nu intervine nimic o sa dau o fuga sa cumpar o carte postala si o sa ii trimit niste bani.
Mamalili..mersi pentru PM....
Trebuie sa plec de la calculator ca asta micu nu ma lasa....

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sunt atat de trista azi . Doamne da-i putere lui Dori sa se mai bucure de viata si copilsul ei.

Pufy ce fac cei mici? Cum au trecut noaptea?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Itzy, PM-ul meu este activat, dovada ca am primit ieri un mail de la Pufy, daca insa nu merge, iti dau adresa mea de mail si astept acolo toate datele necesare: andrapoianski@gmail.com.
Mersi mult!

Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Andra eu nu il vad activat...zau...trebuie sa fie in bara de sus a fiecarui mesaj al tau...asa cum e la fiecare ...initialele PM scrise cu rosu....Iti trimit pe gmail oricum...

Pufy tu cum i-ai trimis? Uite ca nu am mai scris nici un mesaj si voiam sa le spun sanatate multa micutilor tai...cum s-au ales cu afurisita de enteroviroza?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Itzy, am primit mailul, mersi frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nicole, in nici un caz nu-l da pe Piscotel cu Bioxiteracor (care acum se numeste Oximed), contine hidrocortizon (glucocorticoid !!! cu actiune antiinflamatoare) si oxitetraciclina (antibiotic). Mai bine foloseste o mixtura mentolata, sigur gasesti la farmacie. Agiti flaconul si se face ca un lapte, apoi cu o discheta demachianta sau o bucatica de vata tamponezi pielicica. O sa-i faca foarte bine mixtura, o sa vezi.

Ca fapt divers, tetraciclina nu se da copiilor sub nici o forma, fiindca are afinitate pentru dentina si se fixeaza acolo, producand ingalbenirea ireversibila a dintilor.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput