Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

credo bine ai revenit si te asteptam mai des pe la noi.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sympa, ti-am scris PM!

Mirabelac, felicitari pentru progresele lui David! Mi-e tare dor de voi si as vrea mult sa ne vedem la Iasi curand.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

'netza!
La multi ani bucuriilor care fac un anisor.Adrian si Lisa Maria dar si pentru Rares si Sophie. sa creasca mari si sanatosi sa aiba parte numai de bucurii si o viata lina alaturi de cei dragi.

Imi cer scuze de intarziere dar am fost ravasita de aceasta veste cumplita. cu atat mai dureros e faptul ca peste putin timp Raducu v-a face un anisor fara taticul lui.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Apropo de pampers, am cumparat ieri din Selgros 2 pach. de scutece si mi-a dat cadou o geanta pt. bebe destul de draguta, ceva in genul celor pt. carut. O fi oferta si in Metro sau celelalte supermarketuri, nu stiu...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

La multi ani, Lisa Maria!

La multi ani, Adrian!

Va rog sa ma scuzati dar azi sunt cu capul in nori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, la noi a fost oferta cu geanta Pampers si-n Metro si-n Selgros.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Pufy multa sanatate la puiuti.
Am aflat de la ce sunt bubitele: de la caldura. stiu ca el e foarte rau de caldura dar acum sunt mai multe ca data trecuta. am tot cautat pe net dar nu am aflat mare lucru. tamponari cu ceai de galbenele etc nu tine la noi. doctorita mi-a zis sa il dau si cu bioxiteracor ( unele au un capusor ca la cosuri) dar nu prea vreau sa il dau cu asa ceva de pe acum.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

pentru momentul de azi de la ora 12.30

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Of, nicole e cumplit ce s-a intamplat, imi imaginez ce poate fi in sufletul ei, desi nu o cunosc ma gandesc zilnic la ea si ma pun in situatia ei tot timpul... e cumplit de dureros... de cand s-a intamplat tragedia asta mi-am starnit si eu niste amintiri neplacute care se cicatrizasera cumva... cu timpul se mai uita dar raman totusi rani destul de mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sympa si AndraPG ati solicitat o adresa a uneia dintre fete...unde sa trimiteti banii pt Dori...

Pentru ca Anangel_lexi si Cri s-au implicat si in deschiderea unui cont m-am gandit sa le propun lor sa-si dea adresa....Am vb cu Lexi si a fost de acord...Pt ca nu are timp sa intre pe forum, mi-a trims PM cu adresa ei. Asadar, va dau si eu un PM, precum si tuturor celor care mai doresc acest lucru...si nu au cum sa ajunga la o banca.

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput