Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy multa sanatate copilasilor, Doamne sunt graoznice enterovirozele. Sper sa fiti bine cat mai curand.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Imi cer scuze, ieri citeam de la servici si n-am apucat sa citesc tot inainte sa fac postarile respective. Am inceput sa plang cand am vazut mesajul lui Pufy.

Dori, stiu ca orice cuvinte sunt de prisos. Sper sa ai puterea sa mergi mai departe sa ai grija de Raducu. Daca ptr mine e goraznic si socant nu-mi pot imagina deloc ce o fi in sufletul tau! Doamne! cum ne mai loveste viata uneori! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere si timp sa ti se vindece ranile!

Am citit toate postarile din urma si voiam sa mai dau niste raspunsuri dar acum nu mai pot. Poate intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Pufy..multa sanatate puiutilor tai.Sper sa treaca repede...
Credo..ma bucur ca ai trecut si ne-ai mai povestit despre Sophie.Succes la gasirea jobului pe care ti-l doresti.Asa e cu timpul asta...trece foarte repede.Uite ca deja a trecut un an de cand eram la emotiile nasterii.Mai intra cand mai ai timp.
Tanima....cum se simte Rares?i-a mai scazut febra?Eu am patit-o cu Andrea cand avea aproape un an sa faca febra 3-4 zile si dupa i-au iesit bubite de la pojarel..roseala ii zice aici.
Fetelor...cele care o stiti mai bine pe Dori poate imi trimiteti una din voi adresa voastra si pot sa trimit si eu niste bani.Este singurul lucru care-l pot face de-aici.Sunt cu gandul la ea si la Raducu,nu pot intelege soarta asta....Of, of....Dori, fii tare pentru puiutul tau....
Va pup...ca nu mai pot scrie...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI RARES GABRIEL!!! (pentru ieri)

LA MULTI ANI ADRIAN!!!

LA MULTI ANI LISA MARIA!!!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la o

Cristina - tot matinala ...dar cafeluta gata nu mai servesti? Cum te simti?
Pufy - imi pare rau sa aud despre pufisori ca sunt bolnaviori!!Sanatate multa le doresc si din partea noastra multiici

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Saru'mana de Alexutza! Mi-a scapat sa dau cafeluta. Ma simt bine, nu am nici o treaba cu sarcina.

Pufy - sanatate la copilasi! Sa scapati cat mai usor de enteroviroza!

Ionica - ce bine ca ai intrat pe aici! Acomodare rapida in Germania si te mai asteptam pe aici.

MamiLili - multumesc de ideea ci chiloteii. O sa ma uit dupa ei prin Cora. Sper ca nu e foarte mare diferenta de pret fata de Libero obisnuiti, ca altfel mai bine ii iau chilotei simpli si ii imbrac peste pampers.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Bucurii de 24![/red

[red]Pufy, Tanima, insanatosire grabnica la copilasi!
Ionica, Credo, bine ati revenit! va mai asteptam cu vesti despre bucurii!
Credo, mult succes cu job-ul!
Cristina, nu e diferentza ca pret in schimb e diferentza ca nr de bucati! nu mai retin exact dar parca cu 15-20 de bucati sunt mai putin in pachetul cu pampers tip chilot!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Lisa Maria! (Oanacn)

La multi ani, Adrian! (Try)

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

ionica bine ai revenit!

Se pare ca a fost ceva viral cu rusu in gat a lui fi-miu ca am luat si eu, ma doare gatul ingrozitor. El pare ca se simte mai bine, a papat f bine zilele astea insa a aparut o problema: de azi dim a inceput sa tuseasca sec, desi e sub antibiotic, o fi tot de la gat sau i s-o fi agravat? Antibioticul care i-l dau cica e bun si pt. infectii respiratorii, poate are o jena in gat doar, nu inteleg...

Ce repede progreseaza fi-miu cu mersu', de ieri a inceput sa se aplece dupa jucarii si se ridica singur, pana acum cadea in fund si pleca de-a busilea pana la cel mai apropiat reper... l-am si filmat ieri dar n-am descarcat inca, poate reusesc azi. Si se ridica de jos fara se se mai tina de nimic, e super tare. Doamne ca ma bucura chestiile astea, insa mi se pare ca se intampla toate prea repede, aproape ca nu am timp sa-mi dau seama, ca si incepe sa faca altceva.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

CristinaGoji, chiloteii de la Libero se gasesc la bax de doar 22 bucati. Eu ii iau din Selgros si costa cam 27 lei/pachetul. Nu mai stiu pretul la Pampers deci nu pot sa-ti zic care-s mai avantajosi.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput