Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
fetelor, cu tot riscul, eu repostez mesajul meu anterior.
mai mult, ieri am urmarit nu mai stiu pe ce canal e emisiune stil Nanny, cu copii din astia f dificili..pe care parintii incepusera sa-i urasca. Dne fereste sa am parte de asa ceva! mi-e teama si de faptul ca e scorpion si eu am vazut copii scorpioni si pot zice ca era greu de lucrat cu ei..
fetelor, ma apuca groaza dupa cum vedeti....
28+ piticul Stefanut
Victo, nu trebuie sa te gindesti la asta...depinde de educatie. Si eu am vazut emisiunea Supernanny si copiii aia erau intr-adevar ingrozitori...dar fiindca parintii le permiteau si nu-i educau cum trebuie, nu trebuie sa te gindesti ca zodia are de-a face si proasta crestere. Si eu ma gindesc ca eu i-as bate pe copiii obraznici ca aia, desi nu sunt adepta bataii. Dar copii aia chiar o
cereau.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Victo, nu trebuie sa te gindesti la asta...depinde de educatie. Si eu am vazut emisiunea Supernanny si copiii aia erau intr-adevar ingrozitori...dar fiindca parintii le permiteau si nu-i educau cum trebuie, nu trebuie sa te gindesti ca zodia are de-a face si proasta crestere. Si eu ma gindesc ca eu i-as bate pe copiii obraznici ca aia, desi nu sunt adepta bataii. Dar copii aia chiar o
cereau.
Dar e posibil ca totul sa fie regizat, asa cum mi se pare ca emisiunea "Curat, murdar" e regizata.
Mi se pare culmea sa chem pe cineva sa ma invete sa imi educ copilul si sa fiu data si pe post national.
Sau sa chem echipa de televiziune sa vada cata mizerie am in casa si sa ma laud cu asa ceva.
Geany 26+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
RGE spune:
..si eu am renuntat pt o saptamana la Elevit pt ca asa mi-a recomandat dr..de la el m-am constipat in halul asta...
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
Mda...geany si eu cred la fel.... Mai ales ca unii copii din emisiune sunt mult prea rai ....iar in casele alea e prea multa mizerie...ca la tigani.....e prea incredibil sa fie adevarat....zic eu...
26+ ANDREI
RGE spune:
PUSSI si eu la calculator tot pe scaun stau ..mi-am pus o perna sub fundulet si picioarele le tin ridicate...nu stiu daca e in regula ce fac dar chiar nu am unde sa ma mut ...
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
gill spune:
am revenit.....
Fetelor....stiti ce mi-a spus dr?...sa renunt sa mai stau cu mana pe burtica sau sa-mi mai mangai burtica pt ca peste 50% din mamici au uter hipercontractil.....si...fara sa vrem...ne provocam singure comtractii...hmmmm....mi asta nu mi-a convenit.....voi ce stiti.....????
.....si ma pus sa repet sumarul de urina si urocultura pt ca ....o parte din contractii sunt cauzate de infectiile urinare asimptomatice......
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
rge cam 1.5 kg. si pe mine m-a chemat dr. meu peste o luna.. dar deja a trecut o sapt. de vineri, nu?? Asa ca mai am 3 sapt.! Si acum nici nu-mi mai place orice eco... trebuie sa fie 4D!
victo cu calciul.. eu una nu iau, doar fier! de la Elevit numai cand ii simt gustul! As vrea acum sa iau altceva in locul lui, dar nu prea stiu ce! Eu in sarcina n-am luat foarte mult Elevit,dar am luat inainte si se vede!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Pussi, ai incercat cu Centrum Materna? Eu nu am avut nicio problema cu el, iau in fiecare zi cite o pastila.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Gill, dr meu ginecolog e de aceeasi parere. A spus sa o las mai moale cu mangaiatul burticii pentru ca sunt niste puncte care prea mult stimulate duc la contractii.
quote:
Originally posted by gill
am revenit.....
Fetelor....stiti ce mi-a spus dr?...sa renunt sa mai stau cu mana pe burtica sau sa-mi mai mangai burtica pt ca peste 50% din mamici au uter hipercontractil.....si...fara sa vrem...ne provocam singure comtractii...hmmmm....mi asta nu mi-a convenit.....voi ce stiti.....????
.....si ma pus sa repet sumarul de urina si urocultura pt ca ....o parte din contractii sunt cauzate de infectiile urinare asimptomatice......
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Victo, eu stiu ca Stefania si Petronela au venit in concediu in Romania (Petro parca pana la sfarsitul lui august)
Jasmin, poate ne vedem pana atunci, desi ma simt din ce in ce mai complexata din cauza aspectului de "balenutza". O luna va trece extrem de repede, cred ca ai multe lucruri de pus la punct (da stiu, pe de alta parte greu)
Camelia, Sebastian si Stefania
Cami, da, si eu vreau sa ne vedem, oricind vrei tu...serios. Si nu trebuie sa te simti complexata, sa ai un bebic in burtica e o mare fericire, nu conteaza aspectul...alte femei ar da toutl sa poata avea copilasi, pentru asta ar fi in stare chiar sa se faca cit un elefant, sau si mai mare...Si eu spuneam ca ma simt ca un pinguin, mai ales cind cobor scari...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
Jasmin,ma bucur ca esti ok!
RGE,si eu tot elevit iau,nu am probleme deloc cu ...Chiar ma duc de 2-3 ori...Nu dati cu rosii...
Consum f multe lichide si fructe,daca se poate cat mai variate...Prune cu pepene,struguri si pere...Cereale de dimineata,de regula beau apa dupa ele,ca mie mi-e sete din orice!Si dupa fructe...
Cred ca depinde f mult de organism...Inainte de aveam probleme mari cu constipatia,se pare ca sarcina le-a rezolvat...Oi fi vreun soi de Canutza-om-sucit...
De fumat,ma prosteam si eu inainte,un pachet la vreo 10 zile,da' tot nu rezolvam nimic...solutia e sa fiu se pare...