Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
RGE spune:
JASMIN..stai linistita ca trece atat de repede timpul si eu imi doream sa treaca repede si acum parca imi pare rau ...bebe George s-a mai cumintit ori am inceput sa ne intelegem cu el ..cand vorbim despre el iese prin burtica si il mangaiem si el iese si mai mult ..noaptea face nani cu mine dormim amandoi...cred ca am inceput sa ne obisnuim unul cu celalalt , sa ne invatam reciproc...e frumos
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
dany eu am 21 de ecografi pana acum
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Ahaaaa...uau!!!Deci fiecare bebica are 21:2 eco.
26+ ANDREI
pussi spune:
victo sa vad daca imi da calciu... ca am inteles ca nu e de acord cu el, oricum inainte sigur o sa-mi faca analizele!
roxxy deci ... calculatorul( nu e leptop) e pus in dormitor...monitorul pe noptiera sotului, partea stanga si tastatura in pat, mouse-ul pe o agenda! Si eu stau bine, cu capul pe perini, sprijinit in maini, dar scriu doar cu o mana! Statul pe scaun pune presiune pe col.. e de evitat! mai ales pozitia clasica de stat pe scaun, incearca ceva de genul fotoliu... dar poti sa ai ca urmari dureri de spate!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by pussi
multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc Doamne ajuta!
Ancuta mai are timp sa se intoarca fetita, pana la 34 de sapt. poate sa se tot intoarca! Cu colul... ai avut contractii? Si ce grasuta e.. ai luat vitamine?
Roxxy fara efort! Vezi ca asta inseamna fara uracat de scari.. din experienta iti spun! Si sa stapani hainutele sanatosi!
adelamaria eu cu mobilierul si cu caruciorul sunt in Oricum mai am timp!
iulia vezi ca cremele anticelulitice nu sunt admise in sarcina.. au ceva substanta activa! Eu am intrebat 2 dr. gineco, cosmeticiana + vreo 4 farmaciste! si eu am celulita proaspata!
dany2007cred ca nu esti curioasa cum misca la mine. Am noroc ca noaptea sunt cuminti... Si se trezesc dimineata pe la 8, seara culcarea depinde... si la 12, 1..depinde cat de repede ma pun eu in pat!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Am mai avut si contractii dar nedureroase ,de la asta sa fie asa scurt?
Azi il sun pe dr sa vad ce spune ca la el sunt programata pe 31 abia.
E grasunica si da am luat Elevit cate una pe zi teoretic daca nu uitam.
anca 28+
Maria
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Neata, Dany. Ce face bebe Andrei? E mandru de halatul lui de baie?.
Roxxy 25+Rares Andrei
Este este...mai ales tasu lui andrei
26+ ANDREI
anacami spune:
Victo, eu stiu ca Stefania si Petronela au venit in concediu in Romania (Petro parca pana la sfarsitul lui august)
Jasmin, poate ne vedem pana atunci, desi ma simt din ce in ce mai complexata din cauza aspectului de "balenutza". O luna va trece extrem de repede, cred ca ai multe lucruri de pus la punct (da stiu, pe de alta parte greu)
Camelia, Sebastian si Stefania
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany26
Neatza Roxxy ...am scris si eu despre intalnirea de ieri in cap trecut pag 20-21
Fetelor dr-ii vostri ce v-au zis e prea des daca facem cate o eco pe luna???
26+ ANDREI
Dany, ce intilneala? V-ati intilnit fara mine? Ce? Cum?
UNde?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
Fetelor voi ce papati azi??? sunt la munca si nu stiu ce sa mai pap...,m-am saturat de pizza..
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
gill spune:
Salutare mamici si de la noi!.....
pai...sa o luam pe rand...:
ROXXI80.....dr herghelegiu se muta incapand cu 15 sept la un nou cabinet....mi-a spus chiar dansul.....eu am adresa si nr de tel pt programari......si sunt sanse mari sa gasesti un loc liber pt ca prea putine mamici stiu de aceasta schimbare........daca vrei iti dau pe PM detaliile.........poate te ajuta...
ANCUTZA.....despre col..si eu il am 2,7....si pe deasupra si contractii.....dar al meu este scurt constitutional.....adica nici o sansa sa se lungeasca......dr mi-a explicat ca de multe ori masuratoarea eco a colului poate da rateuri.....e o chestie de mare finete....un singur punct daca ai miscat cursorul poate sa-ti arate in loc de 4cm ..2cm.....asa ca ia in calcul si o astfel de eroare....mai ales daca nu ai facut excese si nu ai avut contratii...
ADE.....multumim pt complimente!...m-ai facut sa rosesc...pupici
PUSSI.....eu am luat Elevit o perioada......apoi am trecut pe Materna.....sunt foarte bune....bb ...ia bine in greutate.......din pacate va trebui sa trec tot pe elevit pt ...ca MATERNA contine fosfat de calciu care se depune pe pietrele mele de la rinichi(sunt din fosfat de calciu potrv analizei)..si risc o criza renala.......
.....si.....am uitat.....ce mai vroiam sa va spun....de....dar revin
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by dany26
Neatza Roxxy ...am scris si eu despre intalnirea de ieri in cap trecut pag 20-21
Fetelor dr-ii vostri ce v-au zis e prea des daca facem cate o eco pe luna???
26+ ANDREI
Dany, ce intilneala? V-ati intilnit fara mine? Ce? Cum?
UNde?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
Pai ne-am intalnit ieri in Mag Victoria eu si Roxxy! Am invitat si alte fete din BUc dar.....nu a mai venit nimeni.....Lasa ca data viitoare poate vii si tu si asa isi fac timp si celelalte fete
26+ ANDREI