Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, Dany. Ce face bebe Andrei? E mandru de halatul lui de baie?.
Anacami, intr-adevar pe 27 august e prea devreme pentru mine sa-mi fac programare la dr Pop. Oricum am hotarat sa-mi fac la dr Meclea la 31 de saptamani si pana atunci sa-mi mai fac o eco normala (oriunde). Astept sugestii de la voi unde sa-mi fac eco normala cat mai repede.

Roxxy 25+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, Stefania e in concediu in Ro de nu a mai intrat deloc?
mi-e dor si mie de bebelinu meu, dar cum la dr mea din Cj nu vad mai nimic la ecograful cela...am renuntat, caci nu vreau sa fac tot la 2 sapt eco ca sa il vad pe bebe. las ca o sa-l vad in toata splendoarea cd il fac.

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

rge cam 1.5 kg. si pe mine m-a chemat dr. meu peste o luna.. dar deja a trecut o sapt. de vineri, nu?? Asa ca mai am 3 sapt.! Si acum nici nu-mi mai place orice eco... trebuie sa fie 4D!
victo cu calciul.. eu una nu iau, doar fier! de la Elevit numai cand ii simt gustul! As vrea acum sa iau altceva in locul lui, dar nu prea stiu ce! Eu in sarcina n-am luat foarte mult Elevit,dar am luat inainte si se vede!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Oau, Pussi. Ce de ecografii. Eu nu am decat 5 pana la 20 de saptamani. Nu cred ca mai fac mai mult de 3 pana nasc.
Vroiam sa intreb fetele care au fost nevoite sa stea mai mult in pat pe per sarcinii. Mie mi-a spus ieri dr ca nu am colul f lung (insa este inchis) si ca sarcina e putin cam jos. oare afecteaza faptul ca stau cam 3 ore pe zi in fund in fata calculatorului? Eu chiar nu reusesc sa-mi gasesc o pozitie convenabila cu lapto-ul in pat. Dati-mi niste sfaturi. Cam ce ar trebui s afac ca sa nu am probleme?
Dr meu imi spusese cand ma lungesc in pat sa-mi pun o perna sub fund si sa evit efortul fizic prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo unele le-am vrut eu, altele au fost necesare!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Victo, eu zic ca nu are rost sa te stresezi de pe acum. Este un subiect tare delicat, au curs rauri de "randuri" cateva capitole pe la sectiunea "Parintii intraba/Parintii respund", mai sa se dea in paruiala virtuala!
Copiii vor avea etape si etape- uneori mai linistiti si intelegatori, alteori ai impresia ca le vorbesti chineza, iti sleiesc si ultima putere fizica si psihica.

Oricum, "never say never"- nu poti sti ce vei face (este clar ca nu ii vei bate sau maltrata, dar certat si cate o palmuta este posibil sa iti mai scape- spun din proprie experienta, asta mai ales in cazuri in care isi pun viata in pericol- zmucit din mainile tale si alergat printre masini, facut contrariul a ceea ce ii rogi- cu intentia clara de ati face in ciuda, etc-etc..)

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai nu iei pussi calciu, ca ai doar 23 de sapt.dar din luna a 7a cica trebe mai mult calciu, mai mult fier...
azi am intrat in sapt 30...uuuuuuu..in curand incep si eu AMR-ul
Doamne, toata viata mea e un AMR!!!!

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutze cu bebei, vad ca sunteti tare harnicutze. Sa ne fie cu noroc noul capitol. Noi am fost cam ocupati zilele astea, cum v-am mai spus sunt sefii mei aici si cum vin de fiecare data citeva zile la 2-3 luni, zilele alea sunt foarte aglomerate, avem multe de facut si timp putin asa ca plecam de-acasa dimineata devreme si ne intoarcem pe la 11-12 noaptea. Azi au plecat la Brasov, impreuna cu colegul meu, eu am profitat ca am programare la ginecolog si m-am eschivat. Deci azi stau acasa si doar vorbesc la telefon. Intre timp astept sa-mi soseasca biletele de avion, ca am facut deja rezervarile. Deja nu mai am rabdare, vreau sa intru in prenatal odata... Si azi am intrat in saptamina 26!!!!!Suntem tare fericiti!

Iuli, ti-am raspuns deja in rindurile de mai sus. Multumesc pt grija, esti tare draguta

Cami, ce faci? Esti nerabdatoare sa mergi miine la doctor? Stefania e cumintica? Eu de Lucas nu pot sa ma pling, daca va fi la fel de cuminte cit e in burtica...ar fi o minune. Da si el din picioruse, dar din fericire nu da sa doara si mai ales ma lasa sa dorm...ceea ce e foarte important pt mine. I-ai mai cumparat bebelinei lucrusoare?
Da, asa e, sunt ocupata, cum bine ai zis: miine din fericire e ultima zi grea si scap pina pe 1 septembrie cind vine altul...
Cami, pe 21 septembrie plec.

Rox, vad ca ti-ai pus si AMR-ul!!! Felicitari. Doamne, cind oi ajunge si eu la 31 saptamini? Ca deja mi se pare ca timpul trece foarte-foarte greu...Aaaaa, vad ca bebe George s-a facut mai cumintel...probabil ca nu ai are asa mult loc de invirteala...

Ancuta D, lasa ca stai super bine cu kilogramele...eu deja am 7 dupa 25 saptamini, dar ca si tine simt si eu la fel, ca-mi creste burta pe zi ce trece, intr-un ritm ametitor...pe restul corpului am pus mai putin...dar burta e ca o minge....Doamne, ma simt ca o mama pinguin! E o senzatie tare ciudata.

Dany, vezi ca celilita aia dispare in mare parte dupa nastere, ale sunt de fapt depozite de grasime facute de bebe...n-ai ce sa-i faci acum, cremele nu sunt indicate, asa cum ti-au spus si fetele. Te ocupi de ea dupa ce nasti, daca nu cumva o sa dispara ea.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Victo, eu am vazut mesajul tau, dar nu stiu ce sa-ti raspund...decat sa te relaxezi...Intrebarile si preocuparile de genul asta sunt perfect normale, dar nu le putem lasa sa ne acapareze...Si eu ma intreb daca voi avea suficienta rabdare cu bebe...Dar stii la ce m-am gandit? Ca oricum o sa revin repede la munca si o sa mi se rupa sufletul si o sa ma simt atat de vinovata incat sper ca din cauza asta sa am mai multa rabdare daca va face nazbatii Asta a fost raspunsul meu! O sa imi lipseasca atat de mult timpul petrecut cu ea incat oricum o s-o rasfat probabil la maxim...Mai mult de atat...nu stiu sa-ti spun...
Am citit si mi se pare logic ca o palma la fund e egala cu zero daca nu-i explici copilului ce a gresit...Si se recomanda ca daca simti ca-ti pierzi rabdarea sa mergi in alta camera, sa faci cativa pasi, sa tipi/dai intr-o perna Cam asta e teoria...Copilul la cativa anisori oricum nu intelege de ce-l lovesti, parerea mea...Si atunci ori o ia ca pe o joaca (si mai da si el inapoi), ori ii creste starea de frustare si se pune pe un plans disperat. In ambele cazuri pierzi Eu o sa incerc tot posibilul sa evit situatiile astea...Cam asa gandesc eu acum...Sa vedem ce mai zic si fetele...

Cami, mersi de raspuns! E logic ce spui tu...doar ca vad ca incep sa imi fac griji pe care inainte le consideram absurde Cred ca e o faza normala...sper...

Ade, 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, scuze, nu tu zicei de crema anticelulitica, era
Iuliana.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput