Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor,ma duc la bucatarie sa prestez...ca printzului i-e foame...
O sa fac un piure de cartofi cu friptura de piept de pui la gratar si o salata de rosii.Vreau sa incerc si un aperitiv,daca iese si e bun,scanam reteta si o punem pe mailul comun!
Pupici pana la amiaza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta, colul se scrteaza de la contracti, dar de la cele dureroase(mare atentie la combinatia de burtica tare+ dureri spate si dureri CM). A doua varainta e presiunea execitata pe col .. vezi statul pe scaun si uneori chiar in picioare, riscul e mai mare la placentele previa sau mai jos pozitionate! exact ce vorbeam cu Roxxy inainte! Sa-mi zici ce-ti spune dr.!
dany daca sunt ok fac aripioare la tava cu mancare fasole verde!
gill o sa-mi cumpar PRENATAL! de faza cu mana pe burtica stiam si eu!
Rge la tine nu cred ca-i probleme atat cat te simti bine, ai o sarcina normala si usoara asa ca bucura-te de ea!
jasminicilor .. n-am incercat!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, n-am stiut ca planuiti sa va vedeti, n-am fost pe faza. Dar daca a fost ieri n-as fi putut veni, din pacate.

Geany, poate sunt regizate, ca pre sunt exagerat de rai copiii aia. Dar de ala care o batea pe maica-sa gravida si-l injura si-l scuipa pe taica-sau, iar taica-sau il lua in brate in loc sa-l pocneasca? Cum pot exista astfel de oameni? Eu as intra in pamint de rusine sa ma vada o tara intreaga asa...Nu le e teama si jena de ridicol?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DOAMNE cum adica daca imi mangai burtica provoc contractii??..noua la cursuri din contra ne-au spus ca asa ii aratam lui bebe afectiunea noastra si el simte ...nu mai inteleg nimic...si asa am draci.....ma costa o mie de euro sa inchid balconul..asta daca au masurat bine si nu mai apar alte "reparatii" pe parcurs...si ca sa-mi mute centrala de la aerul conditionat ma costa 200 euro..cum sa-mi ia frate 200 euro sa-l mute un metru mai incolo??...incredibil pei la banii astia iti cumperi alt aer mai prost intradevar dar totusi..pei cu toti banii astia mai bine schimb toate covoarele in casa , iau patutz si am vazut si o cusca din platic super mare ca un grajd mai mic..pentru animalute mai mari de tinut in casa si pe iepura mea cand face prostii o bag acolo ca sa invete pana se naste bebe ca daca face ceva rau e bagata acolo si apoi pana ne obisnuim cu bebe si scap de dureri ..sa zic o luna nu moare daca mai sta si in cusca daca nu e cuminte..nu stiu ce sa fac...

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Roxxy80.....nu mi-ai raspuns..te intereseaza programarea la herghelegiu dupa 15 sept?

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Gill, si mie mi-a spus vineri dr. sa nu mai mangai burtica M-am cam necajit, dar incerc sa respect sfatul...Vreau sa va zic ca de aprox. 15 min. ma doare burtica Am luat no-spa, al 2-lea pe ziua de azi...Sper sa treaca...

Ade, 26s+

Mergi la inceput

Iuliana, esti norocoasa ca nu ai probleme, stii tu. Va spunem succes la gatit si pofta buna la masa....mmmmmm, vrem si noi...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Ade...cum e durerea...poti sa o descrii putin.....daca nu trece in 40 min poti lua no spa cu scobutil.....are afect mai rapid si mai bun....Ai grija!!!...

quote:
Originally posted by adelamaria

Gill, si mie mi-a spus vineri dr. sa nu mai mangai burtica M-am cam necajit, dar incerc sa respect sfatul...Vreau sa va zic ca de aprox. 15 min. ma doare burtica Am luat no-spa, al 2-lea pe ziua de azi...Sper sa treaca...

Ade, 26s+

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Pussi, daca vrei intreaba-l pe medic de Materna, sa vedem ce zice.

BB, unde esti?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Immm si eu il mangai pe bebe in fiecare zi...eu ca eu...dar mai ales sotul. Am sa-i spun sa mangaiem burtica mai rarut...

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput