Vise ciudate in timpul sarcinii?

Vise ciudate in timpul sarcinii? | Autor: matgravidut

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat.

Am citit ca in timpul sarcinii este normal sa ai visuri ciudate. Cuvantul ciudat la mine include "cosmaruri". Mai aveam si inainte cate unul la cine stie cat timp... dar acum parca e prea de tot. La fiecare doua trei zile am inca unul mai dihai ca cel dinainte.
Voua vi se intampla asa ceva?

M ((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Subscriu ! Visez numai tampenii si culmea e ca-mi aduc aminte TOT cand ma trezesc si ma indispune .

Ma simteam mult mai bine cand visam barbati , zau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si la mine au inceput visele aiurea si nu mi se par normale deloc
Virgo

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu am visat ca eram Van Damme intr-o noapte si pe cuvant n-am vazut in viata mea un film cu el si pana acum nici nu am mai visat ca as fi altcineva. Sau alta data un fel de secta care umblau sa ma lichideze. Nu ma odihnesc deloc cand visez aiureli din astea si de cateva ori chiar m-am trezit din somn speriata uff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Subscriu:
-morti-morti si morti-vii
-crime prin impuscare
-maaari probleme la servici
-gemeni care imi sunt furati
-medicamente(denumiri) care nu exista de fapt-dar de care este mare nevoie-si nu stiu de ce sunt eu responsabila de procurarea lor.Am ajuns sa ma trezesc si sa le caut in agenda farmaceutica si pe net
-etc.
Ma dispera visele astea.Nu exagerez-dar nu-i noapte in care sa nu am cate unul..horror!!

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Subscriu si eu, in sensul nu ca as visa ciudatenii, dar visez continuu (ceea ce nu mi se intampla), reluand practic tot ce mi se intampla peste zi la serviciu, TOT, si pare tare real. Iar azi dupa-amiaza m-am intins pe canapea, am adormit si am visat ca ERAM ACOLO pe canapea si ca sangeram...parea cumplit de real. A durat cam un minut dupa ce m-am trezit ca sa ma conving ca nu-i adevarat si samburica mea e bine, acolo-dar ce fericita am fost...

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Mai fetelor, tare rau imi pare de fiecare, pentru ca nu reusim nici una sa ne odihnim. Or fi de vina schimbarile hormonale.
Inca nu i-am spus sotiorului de ceea ce mi se intampla, cu toate ca dupa ce ma trezesc dintr-un cosmar de acest gen imi vine sa plang si simt o nevoie teribila sa stau in bratele lui.

De fiecare data renunt sa il trezesc de frica sa nu creada ca e ceva mai grav, mai ales ca noi am mai trecut si prin emotii cand sangeram si am crezut ca pierd sarcina.

Cred ca cel mai bine pentru toate este sa citim niste bancuri bune inainte de somn si sa tragem o burta de ras impreuna cu bebeii.
Asta in speranta ca nu-l visam pe Bula in pericol de moarte si sa depinda de noi salvarea bancurilor.

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

vise erotice nu aveti? eu ma visez cu barbati pe care nu i-am cunoscut niciodata, visez ca flirtez cu unul cu altul, cu mai multi :O n-am avut niciodata astfel de vise....

azi am visat ca am niste datorii imense pe care nu am cum sa le achit. m-am trezit nervoasa si tare suparata.

Anca D.

18+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ce m-am linistit cand am citit ce ati scris de aceste vise, vad ca nu sunt eu socata si am eu o problema...vad ca si la voi e o problema cu aceste vise urate ...
Mai visez si eu cum ma lupt cu unii care vor sa imi faca de petrecanie si ma trezesc toata transpirata dupa ce m-am luptat in vis cu ei cu sabii, topoare si ce imi cadea in mana sa ma apar

Ank 32+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

E foarte normal. In general femeile gravide viseaza ca le inseala sotii (eventual ca ele ii inseala pe ei), ca pateste bebe mic ceva sau ca ele insele sunt in pericol. La prima sarcina aveam cosmaruri in fiecare noapte, acum sunt mult mai linistita. Se pare ca visele urate se datoreaza grijii pentru viitorul bebelus.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VISE EROTICE, COSMARURI.....bebe furat din brate, bebe la incubator, avort, morti, crime, animale moarte, ..azi-noapte am dormit ca un ingeras..am bagat aseara 2 cani de ceai de tei

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput