Vise ciudate in timpul sarcinii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

O sa incerc si eu cu ceaiul de tei
Confirm, si eu am visat ca-mi inselam barbatul cu altcineva (cunoscut), la care evident ca de fapt nici prin gand nu-mi trece sa ma gandesc, am fost foarte socata. Parca de cand am intrat in luna a treia e ceva mai bine; e clar ca e vorba de grija pentru bebici...

naty 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

M-am mai linistit, credeam ca m-am defectat. Si eu am o maaare activitate in vise. Daca nu e cosmar (fantome, fugariri, strigat in somn, etc), macar ceva cu adrenalina multa gen tobogane cu apa abrupte interminabile
Problema e ca se mai petrece ceva care il exaspereaza si pe sotz. Daca sa zicem eram singura intr-o camera si intra mai incetutz, sar trei metri si tip; m-am facut tare sperioasa. A inceput sa isi anunte verbal intruziunea.

sovi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna tuturor !!!

Eu chiar azi noapte am avut un cosmar ingrozitor (se facea ca am un bebe mic,care s-a dovedit a fi din cand in cand o moneda de 50 bani in bucati pe care vroiam sa o lipesc la loc) si cel mai mare a fost ca, de cate ori m-am trezit sa merg la baie si am revenit in pat sa adorm am continuat visul toata noaptea.... A FOST ORIBBBIIILLL !!!!!!!
e prima mea noapte de cosmaruri dupa 3 luni de zile, dar e si prima in care nu mi-am baut canuta de laptic caldut .... poate asta sa fie cauza ???? .... nu stiu, dar sper din suflet sa nu se mai repete, afost de-a dreptul infricosator, sa nu mai zic dureros ptr. sotul meu care s-a trezit dimineata uitandu-se socat la mine si intrebandu-ma de ce azi noapte am vrut sa-i scot ochii...mi-a zis ca daca am ceva cu el prefera sa-i spun in fata ce am, asa cum am facut mereu (saracutul de el, cine stie ce o fi crezut) , iar eu dimpotriva, sunt foarte incantata de cum e mereu super grijuliu si protectiv cu mine...DD nu stiu ce s-a intamplat asta noapte dar sper sa nu se mai repete, voi incerca sa vb. cu Dr. meu,poate are vreo explicatie.
Va pe toate si mult succes tuturora !!!

Simona 27+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by sovietica
m-am facut tare sperioasa.

da, si eu sunt tresar din orice. si mi se intampla si pe strada, daca aud zgomot in spate sau pica vreo frunza langa mine. si nu eram asa.
in rest am continuat sa visez foarte elaborat si obositor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by psj

quote:
Originally posted by sovietica
m-am facut tare sperioasa.

da, si eu sunt tresar din orice. si mi se intampla si pe strada, daca aud zgomot in spate sau pica vreo frunza langa mine. si nu eram asa.
in rest am continuat sa visez foarte elaborat si obositor.

aveti dreptate, si eu am devenit la fel, poate e frica ptr. ca micutii din burtici sa nu pateasca nimic, parca ii spune instinct matern....

Simona 27+ TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Nu stiu de ce dar cateodata visez ca pot sa cad din pat intr-un gol imens si incerc sa stau acolo nemiscata ca sa nu cad.... dar dupa cateva secunde de incordare corpul meu nu mai suporta suferinta si isi da drumul in gol si simt ca ma duc din ce in ce mai mult si cand sa ajung jos pe fundul golului respectiv ma trezesc transpirata toata si intr-un plans de abia reuseste barbatul meu sa ma linisteasca. Asta cateodata.... nu mereu..... si e mai grav acum ca sunt pt ca am contractii dupa aceea, nedureroase dar totusi exista.....
Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miky, asta e vis tipic pentru framantarile inconstiente pe care le ai.
Sa vedeti cu ce ma mai laud eu: alaltaieri-se facea ca era ziua nuntii (ma marit intr-adevar pe 30 septembrie), nu era nici un coafor disponibil fiind duminica, nu-mi gaseam rochia, trecuse o ora si jumatate de cand trebuia sa inceapa cununia religioasa si eu eram necoafata, nefardata si neimbracata
Ieri-eram pe un pod deasupra unei ape curgatoare verzi in care se aflau niste ursi uriasi care se luptau intre ei si eu ma tot feream sa nu ma loveasca. Doamne, mai tine mult??

naty 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

groaznic cu visele astea... am ajuns sa dorm cu o veioza aprinsa...eu m*am gandit chiar sa merg la un preot sa ii povestesc ..ca de multe ori ajuta mai mult decat orice doctor sau explicatie medicala.Am sa merg poate chiar maine si am sa intru sa va spun ce explicatie imi da el .

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

O graviduta ia Magne B6 la recomandarea medicului di Ungaria si mi-am adus aminte ca acum 1 an am primit si eu acelasi tratament de la Dr. meu din Italia cand am fost insarcinata (sarcina pierduta la 12 sapt. din cauza virusului Toxoplasmoza)... in Ro nu se recomanda dar dincolo se da Magne B6 in sarcina, pt. relaxare, moral si mai ales relaxarea muschilor ... ar putea fi un raspuns la problemele noastre...

Simona 28+ TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Acum vreo 3 nopti l-am visat pe bebe.

Am aflat ieri ca e fetita, dar in vis era baiat, blond cu ochi albastri sticlosi si se uita la mine cu o privire matura si foarta rece. M-am speriat de numa... mai ales cand a inceput sa-mi spuna total aleatoriu diverse chestii pe care eu i le spusesem cat era la mine in burtica.
Chestia e ca ceea ce zicea el eu nu am spus niciodata in realitate, ba mai mult erau niste rautati si ironii teribile la diverse evenimente care in realitate nu s-au intamplat, dar in vis erau adevarate.

Groaznic !!!

Acum 2 nopti am visat ca faceam dragoste cu al meu sot. Asa de pasional si de bine a fost... mmmmmmmmmmm!!!! Cand m-am trezit m-a sarutat indelung... iar eu i-am spus ce am "facut" toata noaptea. A ras teribil cand i-am spus "a fost minunat, dar nu cred ca am avut orgasm".

20+ Monica ((

Mergi la inceput