Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

BUNA FETELE
Eu astazi sunt Z22 si mi-au venit uratzii pamantului?ce s-o fi intamplat?de obicei am CM la 27-28 zile.Sunt bulversata rau de tot....
Voi cum mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Gabrieluta, buna!
ciudat. esti sigura ca sunt rusii? poate sunt doar pete de implantare. cum e, curge sange rosu sau cum? daca e rosu poate de la tratament sa-ti fi venit mai devreme. ai luat ceva ce nu iei de obicei? mie niciodata nu mi-a venit mai repede de 28 de zile. pup

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

.Andriushca, este sange rosu din pacate...am fost week-endul asta la mare, oi fi racit? E important de spus ca am inceput sa sangerez dupa contact sexual, adica azi dupa de aseara.
Medicamente iau Siofor , in rest nimic. Nu stiu ce sa mai cred...
Pupici! si bafta multa la , sa se lase cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

sunt foarte necajita astazi
nu stiu de ce dar nu pot sa ma gandesc decat la IAD si sa imi fac griji desi luna asta sunt in pauza (sunt concedii la giulesti) si in sept pe la sf lunii o sa fac
tot am impresia ca se greseste undeva
ar mai tr sa imi dea sa fac niste analize investigatii
e normal ca in urma stimularii sa am numai un folicul pe ov dr de pana in 20 mm
de ce nu imi da o stimulare mai puternica
de ce dupa inseminare nu imi da niciun tratament de sustinere
nu mai stiu
sa rog alt doctor sa imi faca investigatiile alea
ma complic mai rau?
sa mai astept?
eva - mai impartaseste-ne sin reusite ta sa ne ridici moralul (ar fi o idee sa scrii acum de la a la z tot firul cum s-a intamplat) sa avem si noi o reteta a reusitei
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

a si am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by montytaiana

sunt foarte necajita astazi
nu stiu de ce dar nu pot sa ma gandesc decat la IAD si sa imi fac griji desi luna asta sunt in pauza (sunt concedii la giulesti) si in sept pe la sf lunii o sa fac
tot am impresia ca se greseste undeva
ar mai tr sa imi dea sa fac niste analize investigatii
e normal ca in urma stimularii sa am numai un folicul pe ov dr de pana in 20 mm
de ce nu imi da o stimulare mai puternica
de ce dupa inseminare nu imi da niciun tratament de sustinere
nu mai stiu
sa rog alt doctor sa imi faca investigatiile alea
ma complic mai rau?
sa mai astept?
eva - mai impartaseste-ne sin reusite ta sa ne ridici moralul (ar fi o idee sa scrii acum de la a la z tot firul cum s-a intamplat) sa avem si noi o reteta a reusitei
pupici

monty, buna.
sa stii ca si la mine lucreaza mai mult ov. drept. nu stiu de ce. pe stangul ori nu e nimic ori nu cresc suficient. nu stiu daca ar trb sa facem investigatii suplimentare. eu zic mersi ca lucreaza celalalt si de la el astept "minuni". asa ca nu te mai gandi.
si inca ceva: nici mie nu mi-a dat dr. Bucur niciodata tratament de sustinere dupa IA. am analizele ok. poate si la tine e la fel si a considerat ca organismul tau secreta suficient progesteron deci nu ai nevoie de sustinere. e doar o ipoteza, insa. nu stiu cum sunt analizele tale. oricum ceva progesteron in plus nu ar avea ce sa strice. asa ca m-am hotarat si eu sa iau data viitoare utrogestan, chiar daca ea nu-mi prescrie. pupici!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Montytaiananu mai fii suparata ...si eu sunt necajita pentru ca fac tot felul de analize peste analize, iau si medicamente , cica pentru a ovula natural fara stimulare, dar m-am saturat...
Incearca sa te linistesti si daca nu esti multumita de medic si de cum esti tratata, schimba-l.
Ar fi bine daca ne-ar mai povesti fetele cum au reusit ele.si incredere.E cea mai importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Kristcol multumesc mult ptr sustinere
Montyaiana nu mai fii suparici. Trabuie sa vina soarele si pe straduta ta. Incearca sa vorbesti cu dr tau legat de stimulare, intreaba-l tot ce te ingrijoreaza, sau daca nu esti multumita incearca cu alt dr. Multa bafta iti doresc,
Mie dr mi-a zis ca o sa imi dea stimulare cu pastile mai intai, si daca nu reusim o sa-mi dea injectii. Eu sper sa am noroc si sa reuseasca inseminarea.
ptr toate fetele

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,
Nici mie nu mi-a dat nimic de sustinere dr. mea la Giulest in afara de dr. Cocei, si acum ultima oara dr. Gherasie.Mi-a dat sa iau 2*2 ovule de Utrogestan intravaginal si mi-a zis ca nu ma ajuta sa raman insarcinata , numai daca raman ma ajuta la sustinere.Nu are nici un efect negativ asupra organismului,asa ca eu zic ca puteti lua linistit.
Eu momentan sunt in faza de asteptare si nu am nici un fel de simptom, abia astept sa
Si eu ma gandesc ca daca nu reusesc nici acum sa cer o stimulare mai tare ,pentru ca cu un singur folicul nu prea avem sanse....pana atunci astept , poate .....poate
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Acum 3 luni prietena mea mi-a zis ca ar vrea si ea un BB. Dupa o saptamana i-am zis ca va ramane insarcinata inaintea mea. Saptamana trecuta am intrebat-o daca nu e insarcinata pentru ca eu asa simt. Si ea mi-a zis ca nu are de unde sa stie ca de abia peste o saptamana ar trebui sa-i vina. Azi m-a sunat si mi-a zis ca sunt "Mama Omida" - e insarcinata.
Nu e prima oara cand simt chestii de astea si se implinesc destul de repede. Am mai patit-o de multe ori. Durerea mare este ca pentru mine nu vad nimic in viitorul apropiat. Si chiar daca nu o recunosteam nici macar in fata mea - am stiut dupa fiecare IAS ca nu am ramas. Stiam pentru ca acum 4 ani eu am avut o sarcina la care am renuntat. Si atunci am stiut din prima clipa ca am ramas.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput