Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumim pentru complimente si pentru urari. Dar sa stiti ca la nunta machiajul era de vina si acum am si multe kg in plus. Cele mai recente poze sunt de la bulgari.
Si voua sa va dea DD bebei frumosi dar mai ales sanatosi.
Lara20 eu am 26 de ani impliniti in mai si sotul 23 neimpliniti (parca vad uimirea pe chipurile voastre). Da, nu este nici o greseala. El s-a insurat la 20 de ani si eu aveam 24. Dar este foarte matur si profund in gandire.
stamate cand scri mesajul selectezi numele si te duci sus la culoare si o schimbi. Si gata.
Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Din pacate, nu am vesti prea bune, cred ca mi-a venit,azi e ziua 27 si a 13/14a zi de la inseminari... Nu a fost sa fie de data asta, incerc din nou!
Ma si miram sa se prinda, prin cate am trecut luna asta... O sa ma duc luni la doctor sa incep o noua monitorizare, cu rezultate (sper).

Nu sunt deceptionata, sunt doar putin obosita de la atatea luni de asteptare.

Mult succes fetelor care asteapta inseminarea sau FIV-ul! Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

romanitza nu te necaji si mai astepata putin ca poate e doar un semn,capul sus si mergi inainte!imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

criss sunteti frumosi amandoi!si eu 27 de ani,credeam ca esti mai mica!pe tine nu te enerveaza dr,nu iti spun pai esti tanara ai timp?!ce te stresezi sa faci copii,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna seara fetelor!
multumesc pt. informatiile despre voi!
luci, cu placere!
romanitza, poate totusi nu mai vin uratii!
eu mi-am luat azi liber de la serviciu sa ma "dedic" mesterilor din casa. (renovez niste "zone" din apartament)si doar acum am intrat sa vad ce mai faceti si ce vesti mai sunt.
eva, probabil ca esti foarte ocupata si foarte ametita de ce ti se intampla. mie nici nu mi-ar veni sa cred, cred ca as fi intr-o euforie totala.
stamate, pt scris colorat vezi la "Foloseste puncteler", in stanga ecranului, cate puncte ai adunat. dar cred ca mai ai nevoie pana pe la 300 sau 600 puncte cam asa. apoi poti sa-ti "cumperi" culoare la nume. (punctele se aduna din mesaje si subiecte deschise. sper ca te-am lamurit cat de cat.
azi sunt z 12 cred, dimineata a aparut o gramada de "albus". se apropie timpul sa muncim la proiectul nostru lasat pe planul doi. mai trag si eu speranta ca se intampla o minune si raman natural. eu si mcrissa :) (ce mai faci [b]mcrissa
?)
ma bucur ca voi nu lasati subiectul sa moara (si nici speranta), sunteti constiincioase aici si scrieti de zor!
sa stiti ca va citesc si ma gandesc la fiecare din voi, cu problemele voastre.
va pup pe toate-toate!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lara cine stie intr-adevar situatia nu-mi zice ca sunt prea tanara. E timpul sa am un copil. Am casa mea, venituri constante, un sot iubitor, animale de casa, VREAU UN COPIL! Si e normal. Si pe deasupra daca nu fac un copil repede poate sa reapara endometrioza ceea ce ar fi foarte grav.
Andreea ce faci iubita? Iti doresc ca luna asta sa-ti iasa si tie asa cum imi doresc si pentru mine: un BB 100% natural.
Tare as vrea sa nu mai fie nevoie de tratamentul pentru FIV.
Sa stiti ca desi numai scriu atat de des, sunt aici in fata monitorului si va citesc si sunt alaturi de voi.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Buna din nou, fetelor!
Azi am fost la ecografie sa vedem cum se prezinta situatia. Ziua 9, 2 foliculi pe ovarul stang (de 14 si 15 mm) si endometru de 6,5 mm. Nu stiu exact daca e de bine, pentru ca medicul de serviciu nu prea era comunicativ. In schimb medicul care se ocupa de dosarul meu mi-a recomandat un tratamet de sustinere (progesteron -2 capsule pe zi) la 2 zile de la inseminare. Am de facut un Ovidrel luni seara si miercuri (nu joi) la 10.30 ultima IAD pentru anul acesta. Am asa o presimtire ca va fi cu noroc, daca nu - mai am timp (inca). Mi-am intrebat medicul curant de ce acte am nevoie pentru intocmirea unui dosar de adoptie si mi-a spus foarte senin ca el vede ca "am 29 de ani, nu 49"! Nu va mai spun ca pe-aici canadienii incep sa se gandeasca de pe la 30 de ani ca ar fi cazul sa se ocupe si de ...urmasi. Noroc cu unii imigranti...
Voi, ce mai ziceti? Iumosa, pe unde te ascunzi?
Va pup pe toate!

Era sa uit ! Andriushca - iti multumesc mult ca m-ai trecut pe lista aspirantelor!
Te rog sa modifici data inseminarii - 29 aug. Merci inca o data!

Mergi la inceput

buna seara, fetelor? ce mai faceti? ce mai ziceti? ce mai e nou?
crisis, sa te auda DD! eu am 33, asa ca tu chiar esti tanara! pupici
ugaena, am facut modificarea.
pt. voi toate si o seara placuta!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andriushca eu am foarte mult de munca la birou, dar cum prind putin timp intru pe forum si neaparat aici la subiect ca sa vad ce faci.Eu sper sa ne auda DD dorintele si sa ne dea si noua un pui de om.Eu sunt Z18, am prestat realtiv des,dar am avut o mica pauza de doua zile, intre Z13 si Z16.adica in Z14 si Z15 nu am facut nimic.pur si simplu nu am avut chef.acum sper ca pauza sa nu fi fost prea mare si fix atunci sa fi fost la ovulatie.eu am CM de 29 de zile si sper sa fi ovulat mai tarziu.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

mcrissa, eu sunt Z 15 (tickerul se schimba mai la sfarsitul zilei si acum arata Z 14). am prestat in seara zilei Z 13 spre Z 14. si speram ca si diseara. albus am avut in Z 12 si Z 13 dimineata. la cat timp dupa albus e ovulatia, ca nu mai stiu. cred ca azi ar fi timpul. te pup! sa ne ajute si pe noi DD!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput