Mamici de septembrie - octombrie 2007(63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ana si eu am uneori senzatia ca-l scap...plus ca de citeva zile experimentez dureri ca la ciclu (am vazut mai multe fete se pling de asta) si dureri mari de mijloc...bine,eu de ani de zile am probleme cu mijlocul,insa acum chiar ma termina,mai ales ca nu pot face nici infiltratii,masaje terapeutice,nimic...
Despre medicamente in timpul sarcinii iti inteleg teama...eu am luat paracetamol de vreo 3-4 ori pe parcursul sarcinii,unul chiar in primul trim.(ca eram cu frica-n san,nu-ti mai zic)...dar sincer iti spun ca dupa citeva ore de dureri groaznice am lasat frica la o parte si am luat...
Oricum,la virsta asta a sarcinii cred ca poti sa iei absolut linistita unul

Picca 36+ cu Matteo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Terrapin bun venit in clubul "buricelor cu pete maronii" ...offf,sper sa scapam dupa ce nastem de ele!

Hai n-o certa pe Alinus pt ....nu se intimpla nimic pt un pahar acolo,din cind in cind....te-ai prins ca ma simteam si eu cu musca pe caciula,nu?...chiar azi dimineata cind a plecat sotul la serviciu i-am zis sa se intoarca cu bere ca vrea fi-su,hihihi...


Picca 36+ cu Matteo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata fetelor!

Roxana, sa-ti iei tensiunea de 2 ori pe zi sa eviti sa mananci sarat. Si eu am mai avut probleme cu tensiunea, acum o luna pe caldurile alea mari, imi gasise doctorita la control 14 cu 9, dar dupa 5 minute scazuse la 13 si ceva. Daca nu mamanc sarat am o tensiune ok acum. Mie mi-a zis doctorita daca mai am peste 14 sa o sun, dar nu a fost cazul. Am intrebat si o prietena cardiolog cum e cu tensiunea si pulsul la gravide. Si mi-a zis ca in ultima luna pana la 15 e normala, si ca nu se da nimic(medicament) pana la valoarea aceasta ca influenteaza si tensiunea din arterele uterine si nu e bine pt bebe. Si evita caldurile, ca iar s-a anuntat canicula de maine.

Danielle, eu cred ca cel mai important e sa va placa voua numele ales pt fetita.

Picca, Ana, si eu am senzatia ca bebe sta sa iasa, ca am o presiune si pe col si pe vezica. dar se pare ca nu iese saptamana asta, ca am inca colul inchis.

Ana, succes la control!




Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alinush, esti tare draguta nashico! imi place tare mult rochita, te prinde foarte bine.

Adimercedes, si mie mi s-a maronit buricul, dar nu iesit inca afara. Oricum, ma bucur ca nu mi-a aparut linea negra, ca aia am inteles ca dispare in cateva luni dupa nastere.

Irina, succes la facut bagajul !

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Si al meu buric e patat si a iesit cu totul. Nepoata mea de 1 an jumate l-a vazut la plaja si a venit la mine sa apese pe el si zicea "titi". A fost tare dragalasa. Dar asta e, pentru bebei, ce nu suportam noi. Cat despre vergeturi, din ce am citit eu poti sa te dai cu orice crema, daca materialul nu rezista, degeaba. Asa ca eu, de cand s-au pornit caldurile astea nu am mai dat cu nimic ca aveam impresia ca nu mai respira pielea.
Alinus, frumoase poze, frumosi nasi! Felicitari pentru fini!
Roxana, tare as vrea sa se desfaca, ca acum nu era deloc esarfa, era chiar in jurul gatuletului. Stiu ca se mai poate infasura, dar eu vorbesc cu el sa fie cumintel si sa se desfaca. Colega ta ce a facut cu doua circulare?
Ana, pentru durerea de cap, daca nu ai tensiune mica, incearca un ceai de tei sau unul de musetel, poate mai calmeaza durerea.
Aseara am experimentat si eu niste intepaturi in jos, destul de puternice. Dar stiu ca voi ati avut din astea o gramada si nu a fost nimic. Ce sa-i faci, de acum incolo o sa ne tot doara burtica jos.
Bafta fetelor care merg azi la control!

Carmen 33 fix cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Piccaflor, glumeam cu berea aia, era mai mult de ciuda. Daca a fost ceva caruia sa nu-i pot rezista toata sarcina asta a fost berea. Il rog mereu pe sot sa-mi puna intr-un pahar mai mic, da' cer de 2-3 ori
Acum am descoperit in Cora o bere la sticluta fara alcool care este foooarte bunaaaaa...

Alta e buba la mine acum, stiu ca multe fete or sa-mi sara in cap dar de vreo luna am inceput sa bag cate 1 kg pe saptamana si toata lumea da din cap dezaprobator, si ginecoloaga si doctora de fam.
Toata sarcina am pus fix 500 g pe sapt si acum am luat-o razna. De mancat nu mananc exagerat, doar la dulciuri mai dau iama cateodata, recunosc...Nu vreau sa ma fac
Eu dau vina pe pitic, ca e el grasan, ca atarna placenta si restul...



35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Terrapin, pai si eu mai beau bere fara alcool-cam una pe saptamana de pofta, eu prefer Stella Artois.
Mi-a zis sora mea ca berea fara alcool e recomandata si pt alaptat-are efecte bune pt lactatie.


Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

si eu beau bere fara alcool desigur , da am pofta de o Sangria, da cine stie cand o sa am parte, ma gandeam sa beau un paharel, dar daca din decembrie nici macar nu am gustat acum oi mai rezista cateva luni cat o sa vrea bebe sa bea lapte, sotul meu radea ca atunci cand vad sticla i-mi sclipesc ochii ca la alcoolici

ma duc sa gatesc ceva ca m-a apucat harnicia

pup fetele



poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Aoleu, Sangria, m-ai omorat Prisi, acum vorbim de parca am fi la club AA dar sincer si mie mi-e o pofta...
Sa n-o punem de vreo betie in masa cand o sa terminam cu alaptatul bebelilor!

35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Help!!!
Fetele care stiu cum e cu legea pentru concediul de maternitate. Ce trebuie facut sa-mi intrerup concediul pre-natal o zi si apoi sa-l reiau?
Am nevoie musai de o zi la servici...Si apoi sa-l reiau.
Please!!!

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput