* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Si mie fetelor mi se pare absurd sa nu iti mangai copilasul, dar asa au zis dr. respectivi.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele care ziceti ca e coada la medicul de familie, gravidele au prioritate la fel cum au si copiii!!! La fel avem si in laboratoarele de analize! Asa ca profitati de asta si nu stati la coada!

Cat despre mangaiat burtica, mi se pare o tampenie ce au spus doctorii aia! Cum sa faca rau o mangaiere? Ca doar nu apesi burtica... FFF ciudat! Eu o mangai tot timpul ca sper sa simt si eu ceva pe-acolo. Mi s-a parut ca am simtit de mai multe ori bolboroseli dar nu stiu daca era bebe.

Edit: Stiati ca nu putem scrie B E B E L I N O? Apare reclama ilegala

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Carmen eu am o lista cu toate analizele si eco care trebuie facute intr-o sarcina, semnata si stampilata de ginecolog. Cu aceasta lista am mers la med de fam si mi-a facut analizele gratuit (care se pot face gratuit). Mai am de facut o serie in s28 si o sa procedez la fel.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

"Gill, dr meu ginecolog e de aceeasi parere. A spus sa o las mai moale cu mangaiatul burticii pentru ca sunt niste puncte care prea mult stimulate duc la contractii.

quote:Originally posted by gill

"am revenit.....
Fetelor....stiti ce mi-a spus dr?...sa renunt sa mai stau cu mana pe burtica sau sa-mi mai mangai burtica pt ca peste 50% din mamici au uter hipercontractil.....si...fara sa vrem...ne provocam singure comtractii...hmmmm....mi asta nu mi-a convenit.....voi ce stiti.....????

.....si ma pus sa repet sumarul de urina si urocultura pt ca ....o parte din contractii sunt cauzate de infectiile urinare asimptomatice......

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani...."

Acesta este mesajul in care cele doua mamici povestesc de mangaiatul burticii.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Meda imi pare rau ca au reaparut sangerarile. Stai linistita in pat si tin pumnii straaaansi ca maine sa vii cu vesti bune de la dr.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lorena Sa ai parte numai de iubire si fericire alaturi de familia ta frumoasa!

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Este ziua Lorenei SA NE TRAIESTI, SA FITI SANATOSI TU SI BEBIKUL TAU SI SA AVETI PARTE IN VIATA NUMAI DE FERICIRE SI IUBIRE!!!

PS: Acum am vazut ca urarea mea seamana cu cea a Laurei.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lorena sa fii sanatoasa si iubita si bb sa fie si el bine

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI LORENA!
SA FII SANATOASA SI NOROCOASA SI BEBE SA CREASCA SANATOS! !

Roxana 20+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

LA MULTI MULTI ANI FERICITI !!!!! scumpa noastra LORENA
Iti doresc tot binele din lume.Fie ca in calea vietii sa intampini doar iubire,fericire,dragoste si implinire,alaturi de familie si cei dragi.

bebe de Honey 14+

Mergi la inceput