* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Angi, ce baietel frumos l-am aratat tuturor colegelor mele. si i se vede atat de bine putzulica. super. vreau si euuuu

Ioana, mie aseara mi-a facut ecografie la inima si mi-a spus ca suflul sistolic pe care il am este fiziologic si nu mi-a dat nimik ca si tratament.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetele am citit zilele trecute la mamici de nov-dec 07 ca la 2 mamici doctorii lor le-au spus sa nu se mai mangaie pe burta deoarece ating anumite puncte ale uterului care pot da contractii. Ce credeti? Ati mai auzit asa ceva?

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, cum adica sa nu ne mai mangaiem burtica Eu nu am mai auzit pana acum....cum sa nu mangai eu cupilu' si sa nu simt eu cum ma impinge in palma? Nu am de gand sa nu mai fac treaba asta!
Felicitari pentru primele miscari ale lui bebe De acum le vei simti tot mai des

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Merci Louiza, pt incurajari - aseara m-am uitat mai cu atentie si parca pusesem ciocolata pe ele (pe aureole).

Carmen,

Nici eu n-am luat nici-un fel de vitamine; de fapt, in afara de acid folic (si de aspenter, da' asta il iau si-acum ca am pb cu coagularea) n-am luat nici-un alt medicament; dr a zis ca sa stau linistita ca bebe ia de la mine si ca, fie ca iau fie ca nu (vitamine), dupa nastere, tot "epava" o sa fiu.

Roxana 20+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Sincera sa fiu n-am mai auzit pana acum de faza cu mangaiatul pe burtica. Ba din contra stiam ca e bine pt ca bb reactioneaza si se apropie de perete in felul asta simtindu-te si mai aproape de el...Daca a mai auzit cineva sa ne spuna si noua sa nu facem cine stie ce prostie

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

cee?cum sa nu mangai burtica?nu am mai auzit asa ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Carmen, mie mi-a recomandat medicul ce sa iau, adica acid folic pana in sapt.18 iar din sapt.18 un supliment pe baza de fier.
probabil ca suplimentele se dau si in functie de cum iti ies analizele.

Daca se stabileste vreo intalnire in Bucuresti vin si eu.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Angi, frumos bebe Victor( are cu cine semana ), sa va bucurati de el toata viata si sa va aduca numai bucurii.
Din pacate eu sint din nou consemnata la pat, azi-noapte au reaparut singerarile, nu m-am mai panicat ca prima oara, dar nici bine nu mi-a fost. Miine merg la control, sper din tot sufletul sa fie bine . POvestim miine,sper sa fiu mai bine.
Va pup pe toate si sarcini lipsite de probleme
Meda 12+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Alina eu stiam ca mergi la medicul de familie sa iti dea analizele gratuite cu trimitere de la ginecolog, de fapt asa sa si intamplat am fost o singura data la med de fam si ma luat cateva analize gratuite de sange, ii cerusem si niste utrogestan mi-a dat o reteta gratuita si la farmacie mi s-a spus ca trebuie sa platesc 50 % ca nu mai sunt gratuite.
Tu cum procedezi?

Carmen 17 fix

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Carmen sa stii ca si la mine la doctorul de familie e jale, in fiecare zi mosi si babe ca poti fi pe moarte ca nu te-ar lasa sa intri, eu anul trecut am facut o sinuzita daca nu iesea doctora pe sala inebuneam acolo m-a luat de mana si ma bagat in cabinet, cand au inceput sa faca scandal le-a zis: 'voi nu va uitati la ea ca nu mai poate si e tanara mai are de trait' e o nebuna de dr, ce vroiam sa zic ea miercurea are program de gravide, deci e liniste si pace la ea, si analize le gravide sunt gratis, in afara de unele

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput