* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *
Raspunsuri - Pagina 20
gabrittza spune:
nici eu nu as vrea sa cumpar haine de la gravide dar eu oricum sunt mai grasuta si cum burtica mea a inceput sa creasca imi este din ce in ce mai greu sa imi gasesc de imbracat
15 s
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by virgo
Matgravidut , e foarte bun dopplerul . Daca ai vreun dubiu sau daca nu-l simti pe bebe il poti macar asculta , oricand doresti . Si la mine a facut dumnealui o "pauza" la impunsaturi , am pus dopplerul si totul e in regula , probabil sforaia de zor .
Fetelor , mi-am luat Elevit , dar in comparatie cu ce luam eu inainte mi se pare totusi prea puternic . Ma gandeam sa iau doar jumatate din comprimat/zi . O fi bun de ceva , voi luati ?
La mine e musai sa suplimentez cu vitamine , ca mancarea e extrem de proasta si saraca in nutrienti .
Ma duc la echo saptamana viitoare , miercuri .
si mie mi-a recomandat dr sa iau elevit,ca sunt facute de o firma cunoscuta si destul de apreciata.dar nu le iau zilnic ci doar cand se intampla sa mananc mai putin sau mai 'nesanatos'.poti lua linistita cate un comprimat pe zi ca oricum nu dauneaza
iulia 20+
grati.ela spune:
eu am renuntat la elevit...imi dadeau o stare de greata permanenta. Mananc fructe si legume suficient de multe incat sa nu ma mai indop cu tampenii...pana la urma sunt medicamente!
Si nu mai iau nici utrogestan, doar No-spa din cand in cand. Vineri merg la dr si sper sa nu-mi tina morala (aspirina pe care mi-a recomandat-o e in sertar de atunci).
16+
grati.ela spune:
Voi ati ajuns la dr de familie? Cu Ozi am mers la cabinet deabia la 20 de sapt, acum nu stiu dak e oblig sau doar asa...medicamentele le-am cumparat intotdeauna, la fel si analizele le-am platit asa ca doar sa ma bag in seama cu dr nu-mi vine.
16+
ginnette spune:
Gratiela,
Eu nu m-am dus la dr de familie, decat sa-mi fac analizele alea, gratuite (care ni le-a dat "pe cupon" Nicolaescu); in rest, n-am de ce sa ma duc la ea; vorba ta, doar sa ma conversez?! mai bine pas!
Deocamdata, n-am nevoie de ea.
Roxana 20+
http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png
zeririlouiza spune:
ginnette, si la mine au crescut si sunt mai inchise, am inteles ca petele pot aparea, acum cica sumt mai evidente si mai probabile la cele mai brunete, dar este normal si la celel mai blonde.
gratiele, eu am fost la doctorul de familie la inceput m-a inscris la ea acolo, ma masurat cantarit, si a zis ca daca nu am timo sa ma mai duc imi trece ea acolo ce trebuie ca cica e imi da pentru concedii si restul, dar nu am mai fost deloc, a zis ca daca este cazul ma asteapta
Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Angi sa-ti traiasca bebe Victor! Ce marisor este! Si chiar seamana cu tine...Si eu vreau ca bebele meu sa semene cu mine!
Laura deci nu sunt singura care nu mananca legume si fructe la greu...Eu am probleme cu colonul, s-ar parea ca am colon iritabil, si nu prea ii plac cruditatile. Incerc sa mananc zilnic fructe, dar nu imi priesc toate. Si eu iau Elevit 1/zi.
Spunea cineva de palpitatii.. si eu am, nu mereu, dar sunt... Intr-o zi am simtit ca imi ajunge inima in gat si instantaneu mi-a venit sa tusesc. Asa patiti si voi?
Aseara cred ca l-am simtit si eu pe bebe. Au fost 2 "lovituri" de foarte scurta durata si instantaneu mi-au dat lacrimile de fericire. Acum sper sa incep si eu sa-l simt din ce in ce mai bine si zilnic.
toate zuzicile.
A venit Bebica!!!
17+
honey79 spune:
Neata scumpe burtici.
Noi ne pregatim sa plecam la Spital in vreo 2 ore.Sper din suflet sa ne bage si la ecograf.
S-ar putea pune problema TT-ului astazi si sincer nu stiu ce sa fac. Nu-s probleme in neam, nici in al meu si nici in al sotului.
Vad ca voi va cumparati singure vitaminele.Vi le recomanda medicii sau le luati voi asa, din auzite? Mie mi-au dat de la Spital un tub cu 300 de vit. prenatale.
In alta ordine de idei, Angi felicitari pentru bebe Victor si putzulica lui. Ne-am uitat si noi(eu si sotul) aseara la pozele tale -sunt superbe.
Va doresc o zi minunata,plina de evenimente frumoase.
bebe de Honey 14+
carmen e spune:
Mie imi groaza sa merg la dr de familie, pt ca trebuie sa stau cu orele la usa, am mers o data la ea sa ma ia in evidenta si atat, nu cred ca voi mai ajunge curand la ea, mai bine merg si le fac pe toate cu plata , mai ales acum cand am inteles ca nu se mai dau analize gratuite decat in luna in care te-ai nascut asa ca decat sa ma milogesc de ea mai bine mi le platesc.
Am citit ca voi luati tot felul de vitamine, iar mie dr nu mi-a dat nimic, voi ce spuneti e cazul sa o sun sa o intreb poate imi da ceva???? sau sa iau ceva de capul meu????? Cu acidul folic am terminat iar in cateva zile termin si cu utrogestanul .
Carmen 17 fix
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
kalosalina spune:
Carmen analizele generale de sange sunt gratuite pt gravide dc le faci prin medicul de familie. Doar cele parazitologice (toxo, cmv, herpes...) nu sunt gratuite.
A venit Bebica!!!
17+