* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ginnette nu te ingrijora, este absolut normal

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna dimineata ,
Felicitari pt putulica Angie si noi avem poza cu putulica , poate reusesc si eu sa pun pozele zilele astea.

Gata - eu vreau la intalneala, pana se anunta fetele pe mine ma poti trece pe listutza

Carmen16+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele!

Angi, ai un baietel minunat, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sper din tot sufletul sa va vedeti cu bine la finalul celor 40 de sapt.

Felicia, 14+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Angi sunt super pozele,sa fiti sanatosi si tu si bebe ca e tare dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Matgravidut , e foarte bun dopplerul . Daca ai vreun dubiu sau daca nu-l simti pe bebe il poti macar asculta , oricand doresti . Si la mine a facut dumnealui o "pauza" la impunsaturi , am pus dopplerul si totul e in regula , probabil sforaia de zor .

Fetelor , mi-am luat Elevit , dar in comparatie cu ce luam eu inainte mi se pare totusi prea puternic . Ma gandeam sa iau doar jumatate din comprimat/zi . O fi bun de ceva , voi luati ?

La mine e musai sa suplimentez cu vitamine , ca mancarea e extrem de proasta si saraca in nutrienti .

Ma duc la echo saptamana viitoare , miercuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gabrittza aceeasi problema cu cumparatul hainelor pt bb o am si eu cu mama mea. Cand i-am spus ca deja am inceput sa-i cumpar cate ceva a sarit in sus de ziceai ca mi-am omorat copilul. Nu inteleg de ce o mama ar trebui sa se priveze de bucuria de a-i alege fiecare lucrusor bebelului ei. Mi se pare o prostie. De parca dupa ce nasti numai de cutreierat mgazinele dupa haine nu-ti mai arde. Si sa le cumpere altcineva....pt mine nu e varianta prea plauzibila. Prefer sa le aleg eu cu tot scandalul cu mama.
Honey79 si mie imi cade parul intr-o veselie si eram chiar ingrijorata ca ma gandeam ca sunt singura. Mie imi cade de inainte de a ramane insarcinata, mai eaxct de cand am intrerupr anticoncept. O fi vreun dezechilibru hormonal. Am tot perat ca o sa se regleze cu sarcian, dar pana acum nimic, ba chiar parca e mai rau. Ma gandeam sa il intreb pe dr. sapt viitoare cand mergem la control...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gata, m-am programat pe sapt viitoare la Bacau la eco 3D
Deja am 21 de saptamani repede trece timpul, serios!

Angi felicitari pentru bb Victor cel dotat Felicitari si pt cele 22 de saptamani implinite azi

Virgo eu iau tot Elevit, 1/zi, si nu mi se pare prea mult, mai ales ca nu prea mananc fructe si legume

Mik si eu as fi strans-o de gat si o faceam de kko, dar nu era acolo...norocul ei

Edit: Eu nu-mi cumpar haine de la gravide si nici nu am de gand s-o fac in viitor, ca-s urate, rau. Mi-am luat de la mare doua rochite super faine care sunt largute de sub sani si o bluzita cam acelasi model, dar, in general, port tricouri mulate.

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Angelique, felicitari pentru bebe Victor. E o frumusete de baiat. Abia astept sa-l vad si eu pe al meu.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am auzit si eu ca se ia elevit in sarcina dar medicul meu nu mi-a spus inca nimic.
referitor la hainute si accesorii ... mai rau e ca nu ma lasa sa cumpar nici patutul
15 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Saru'mana Lala, pt linistire!

Roxana 20+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput