* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *
Raspunsuri - Pagina 23
simonette spune:
[b]La multi ani Lorena!!![/b] Sa fii mereu inconjurata numai de cine ti-e drag si sa ai parte numai de frumos!
Eu am avut treaba la camera de munca si fiind langa spital am trecut si am cerut sa ma vada dr. care ii tine locul Dr. mele! Ma gandeam ca poate imi aplica o acho dar n-a fost asa...m-a consultat babeste vaginal si mi-a palpat abdomenul! Nu stiu cum si-a dat seama, dar a zis ca deocamdata totul e bine insa sa nu mai ridic greutati si mai ales pe Luca pe care l-a vazut si a zis ca pt sarcina e imens si sub nicio forma sa nu-l mai ridic....cum sa pot eu asta???
N-am decat pe sotul meu care nu sta tot timpul acasa...e mai mult plecat!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
carmen e spune:
Fetelor la usa la medicul meu de familie sunt cred ca zilnic la orice ora te-ai duce sunt 30 de pers si daca intri inaintea lor cred ca te-ar linsa, asa mi-a zis si mie dr vi si intri ca gravidele au prioritate, si pana la urma am astpeptat sa intre vreo 5 pers si am facut eu un pic de galagie la asistenta si cand am iesit m-ar fi mancat toti de la usa si comnetau in spatele meu, asa ca mai bine ma lipsesc.
Carmen 17 fix
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
nemary spune:
la multi ani, Lorena
fetelor, la mine a inceput sa lucreze subconstientul. cu toate ca am zis ca nu ma intereseaza rezultatul de la TT, azi noapte am visat ca am fost sa-l iau si iesisera niste valori cam mici. offf, sper sa fie totul bine, maine merg sa iau rezultatul controversatului test. sa-mi tineti pumnii sa fie bine.
aaaa, si daca pana acum nu eram, acum sunt sigura sigura ca-l simt pe bb cand misca.
Mari 17+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
La multi ani Lorena!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
carmen e spune:
La multi ani Lorena sa fi sanatoasa si voioasa si un bb la fel de sanatos si voios!
Carmen 17 fix
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Fetele am citit zilele trecute la mamici de nov-dec 07 ca la 2 mamici doctorii lor le-au spus sa nu se mai mangaie pe burta deoarece ating anumite puncte ale uterului care pot da contractii. Ce credeti? Ati mai auzit asa ceva?
A venit Bebica!!!
17+
chestia asta am auzit-o si eu de la o viitoare mamica,dar sincer nu stiu ce sa zic.mi se pare un pic cam aiurea...
Laura Ioana spune:
Alina gand in gand!
Fetelor ma doare in continuare (si parca mai tare) gingia pe partea stanga si sus si jos...sus simt ca-mi plesneste si nu stiu ce sa fac cu atata durere...dr stomatolog a zis ca nu-mi poate face mai mult de atat, ca e gingivita de sarcina A patit vreuna din voi asa ceva? Ce sa iau sau ce sa fac? Leacuri babesti aveti? Am o stare de nervi din cauza durerii asteia, de-mi vine sa mor, nu mai poooot de durereeee
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
raca spune:
LA MULTI ANI LORENA. Sa dea DD sa ai un copilas cel putin de 100 de ori mai sanatos, frumos si destept decat ti-l doresti tu
16+
veronicka spune:
salut
voi fi si eu cu ajutorul lui Dumnezeu mamica de ian-febr asa ca va rog sama treceti si me mine:ultimul ciclu 17 mai, acum am 14 sapt , data presupusa a nasterii 21 febr. vroiam sa va intreb daca sunt printre voi care nu vor sa faca triplul test? eu nu as prea vrea. de fapt nu sunt hot. lucrez cu pers cu handicap si am vazut ca sunt atatea tipuri de handicap ca mi-e frica daca ma gandesc la TT sa nu se intample ceva mai tarziu. adica vreau sa zic ca daca soarta vrea sa-ti dea un necaz atunci ti-l poate da in mii de moduri
va pup
veronica 13+