* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
Laura imi pare rau
Am patit-o si eu cu o programare la Fortis ( la care pana la urma nu m-am dus ) doar ca atunci cautam de zor pe unde mai are Iosup si mi-a sarit in ochi ca in aceiasi zi cu programarea mea el avea consultatii la CMU
Asa ca m-am programat acolo.
Eu am programare pe 29.08 la CMU , la Iosup pentru morfologie , la 21 de saptamani - asta am vrut-o eu si tot morfologica pe 25 sept, la Medlife, dr Chitescu , la 24 de sapt - asta a vrut-o dr meu
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
gabrittza spune:
pentru mamicile aflate la prima sarcina am si eu o intrebare:cumparati hainute si accesorii pentru bebe de acum?
mama mea e superstitioasa cred ca nu ma lasa sa cumpar nimic pt bebe acum!!!o adevarata disputa!!!
simonette spune:
Doamne ce asistenta nebuna sau dusa...nici nu stiu cum sa zic ca e! Cum sa pui pe cineva pe drumuri asa ca ti-e tie lene sa verifici orarul? Laura, ma bucur ca esti bine si ca bb misca..felicitari
Simonette13+
PozeLuca
BB2
honey79 spune:
Offf, Laura prin ce ti-e dat sa treci , din cauza unora care n-au nici un interes fata de nevoile pacientilor.Tutunaru n-a vrut sa te vada el? Sau...n-ai vrut tu?
Acestea fiind spuse,ma bucur ca ai avut parte de buna-voie,liniste si relaxare, in vacanta, la mare.
Vreau si eu!!!!
Numai ca nu-mi permit sa incerc sa-mi conving sotul sa venim in Romania,caci e destul de costisitor.
Va pupicesc.
bebe de Honey 14+
pitzirica30 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Doamne Laurici ce idioata este aia,mie mi-a facuto cu banii la eco ,mi-a zis la tel ca este 2,5 mil si cand am ajuns acolo mi-a cerut 3 mil.
anca 28+
Maria
poze
La Iosup,echo morfologica de trim I?????
Eu am platit 150Ron!!!!!!
29
matgravidut spune:
Multumesc mult dragele mele pentru primirea calduroasa.
Si mai mult ma bucur pentru ca simt tare tare nevoia sa comunic cu cele ce trec prin aceasta perioada, iar aici unde sunt nu prea am prietene care sa fi fost gravide. Majoritea celor ce le cunosc au nascut in Romania sau nu au copii.
Asa ca asteptati-va la intrebari
Sa va dao o scurta trecere in revista.
- la 17 saptamani jumate nu simt copilul ca misca. E problema oare?
- as vrea sa cumpar un doppler. Cine a folosit? E bun?
- in primul trimestru am sangerat de doua ori. Doctorul a zis ca e ok.
- aici se fac scanari pentru sindromul Down. Se fac si in tara?
- Am vazut ca cineva spunea ca nu mai suporta serviciul. NICI EU!!!!. Imi place tare mult ce fac, dar nu imi mai suport colegii, care sunt canadieni si au un fel de a gandi total diferit.
Ops... chiar am multe intrebari.
O sa va mai tin si eu la curent cu ce mi se intampla.
Multumesc inca odata de primire si va doresc voua si bebitilor sanatate multa si sarcini usoare.
M ((
gabrittza spune:
ati zis sa va pun datele mele pt listuta...
data nasterii 2.11.1983,UM 05.05.2007,DPN 9.02.2008 Spital Elias Dr Andrei Cristian.nu stiu inca cum nasc...normal sau cezariana?
eu optez pt nasterea normala
gabrittza spune:
poate joi va spun si ce surpriza ne face bebe daca e baietel cum isi doreste tati sau e fetita.ultima data la eco bebe ne-a tratat cu spatele...
honey79 spune:
Fetele, am si eu inca o intrebare: mie imi cade parul intr-o veselie. Vi se intampla si voua??? E normal??
Eu intelesesem tocmai ca in sarcina, isi revin si unghiutele si parul. Cum ca, el, parul, capata stralucire si creste frumos. Daca da, atunci de ce mie-mi cade ca nebunul?????
bebe de Honey 14+