* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Carmilia ai dreptate. La cat costa (3 milioane si ceva) nu prea iti convine sa-ti zica, ca nu poate masura aia, aia...

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit,zuzici dragi.
N-am mai intrat zilele acestea, nu mi-a mers netul, dar nici nu m-am simtit prea bine.Toata ziua sunt obosita, nu ma pot monta sa fac nimic, casa striga din toate colturile ca vrea sa fie curatata si eu...
Shobo felicitari pentru fetita. Sa creasca mare,sanatoasa si voioasa.
La fel si tie, Carmen felicitari pentru baietel.
Maine mergem si noi la Spital.Speram sa ne puna si pe noi la ecografie,sa vedem cum e bebe. Nu imi fac prea mari sperante ca vom afla ce are intre picioruse,abia am intrat si noi in saptamana 14 .

Va pupic si va doresc o zi frumoasa,linistita.

bebe de Honey 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am gasit pe situl pampers ceva cu durerile

EXERCI#354;IILE PE PODEA PENTRU ZONA PELVIAN#258; īnt#259;resc mu#351;chii care sus#355;in uterul, vezica urinar#259;, uretra #351;i rectul. Dac#259; faci frecvent astfel de exerci#355;ii īn timpul sarcinii po#355;i evita anumite complica#355;ii, precum incontinen#355;a urinar#259;, care apare īn urma travaliului #351;i a na#351;terii. UTERUL T#258;U este acum de m#259;rimea unui grapefruit mare. DURERILE CRESC? Pe m#259;sura ce uterul se m#259;re#351;te, ligamentele circulare care īl men#355;in la locul lui īn corpul t#259;u trebuie s#259; se īntind#259;, explic#259; exper#355;ii. Aceast#259; īntindere poate cauza durere unor femei, dar nu e ceva pentru care s#259; v#259; alarma#355;i

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

multumim foarte mult fetelor de felicitari, sunteti f dragute!
intr-adevar, este o minunatie sa ai pereche! asta s-a dorit si ne-a dat DD! ii multumim inca o data si o asteptam sanatoasa in caminul nostru - azi dim mi-au dat lacrimile cand m-am trezit si mi-am amintit si m-am dus la Codrin, l-am strans in brate tare si i-am zis vezi, mami, ca dorinta ta e fost indeplinita?!, ne oubeste DD asa de mult!!! hai ca iar imi dau lacrimile dc continui..

felicit si eu celelalte fete ce-au aflat ce culoare poarta!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici, dragi Mi-a fost tare dor de voi si abia asteptam sa va povestesc cum a fost! Sigur nu va asteptati la asa ceva!

Aseeeaa! Miercuri dimineata la ora 9,45 m-am infiintat la poarta clinicii Fortis unde aveam programare la 10,30. Era inchis. Am stat si am astepta cu fundu' pe scari, pe gard pana mi s-au lungit urechile, adica pana pe la ora 12,30-13. Intre timp s-au adunat o multime de femei care mai de care mai insarcinata si toate stateau la rand la...dr. Tutunaru...eu eram singura care-l astepta pe Iosup. Mi-a cam dat de gandit, dar aveam programare, nu? Una dintre ele mi-a spus ca ea stie ca Iosup are program doar martea si joia, dar eu nu puteam sa cred ca am fost programata gresit! Si a aparut Tutunaru si l-am intrebat care-i treaba cu Iosup si s-a uitat la mine ca la nebuni...nu mai spun ca nu credea ca am fost programata gresit, zicea ca am inteles eu gresit Pai proasta aia nu mi-a spus ca nu lucreaza Iosup decat marti si joi! AM intrebat: "pe 15 august se poate?" "se poate la 10,30", a fost raspunsul tampitei aleia Norocul ei ca nu era acolo, ca o strangeam de gat, ce stare de nervi aveam! A incercat Tutunaru sa-l convinga pe Iosup sa ma vada la alt cabinet in ziua aia, dar nu a avut cum. Cica sa vin a doua zi dimineata...mi-a dat si nr lui Herghelegiu (a incercat sa-l sune si pe el, dar avea tel. inchis), poate ma vede el in aceeasi zi. In fine, dupa ce am tras o tura de plans de nervi cand am iesit in strada, ne-am hotarat si am plecat la mare! Ma voi programa in alta parte la ecograf (cica este si la Bacau eco 3D-4D) si sper sa am mai mult noroc. Dar faza cu proasta aia nu o s-o uit nicicand si nu mai merg nici pana la wc fara sa sun pt confirmare
Ce parere aveti?

Asta a fost cu eco morfologica a mea
In rest totul e bine, bebe misca vioi de numa, la mare i-a placut si a stat cumintel...am inotat, am facut plaja (pana la 11 dimineata si de la 4 dupa amiaza), am lenevit pe sezlonguri, a fost super
Imi pare rau ca iar v-am pus pe jar si nici nu am avut telefonul incarcat (am uitat incarcatorul acasa), daca ma sunati intra mesageria.
Felicitari celor care au aflat ce au in burtici, sa va traiasca!
Bun venit noilor zuzici si triple felicitari mamicii de trei bebei

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Pe masura ce uterul se mareste, ligamentele circulare care il mentin la locul lui in corpul tau trebuie sa se intinda, explica expertii. Aceasta intindere poate cauza durere unor femei, dar nu e ceva pentru care s#259; v#259; alarmat

sper sa apara bine acum am scos accentele si am lasat ce era mai important

Louiza 18s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetele care vreti dopplerul , vi-l dau cand vreti , ca la mine bebe misca asa de "obvious" ca aproape nu mai am nevoie de el ! Are ora de gimnastica si fotbal in fiecare zi , iar noaptea joaca tontoroiu de ma scoala din somn , sa ma intorc pe partea cealalta ca lui nus' ce nu-i convine ma rog ...

Saptamana viitoare ma prezint si eu la echo dar morfologia de trim II aici se face in 24 de saptamani , deci mai este vreo luna pana la marele eveniment .

Mi-am luat doua perechi de pantaloni cu burta , ca fuste am la greu . Si am mai adaugat o cupa la sutien !

Hai pupici la greu !

Mergi la inceput

Laura, Imi pare rau pentru cele intamplate lasa ca trece nu fi suparata, bine ca te-ai simtit bine in concediu si ca bb misca, asta inseamna ca e bine.

Louiza 18s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne Laurici ce idioata este aia,mie mi-a facuto cu banii la eco ,mi-a zis la tel ca este 2,5 mil si cand am ajuns acolo mi-a cerut 3 mil.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

multumesc si pentru informatiile legate de epidurala.chiar ma speriasem putin citind riscuri si efectele nedorite
ce bine ca am cu cine sa vorbesc

Mergi la inceput