* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Honey si mie mi-a cazut paru rau la inceputul sarcinii si de pe la 20 de saptamani nu mai cade aproape deloc,este chiar mai frumos

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura, bine ai revenit. imi pare rau de ceea ce ai patit. si eu am incercat cateva zile sa vorbesc cu cineva de la Fortis pt.o programare la Iosup si nu am reusit. Mai bine, as fi fost si eu dezamagita.

Martea viitoare merg si eu la eco si poate, poate o sa aflu si ce am in burtica.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Neata,fetele!
Iulia,dulapul comandat de tine e viu colorat,cu ceva aplicatii pe el?Unde ai facut comanda?
Azi mi-am facut programare pt.morfo de trim.II la Medicover,in sapt.23,asa cum a vrut dr(13.09).Am si programarea de pe 28.08,la 11,45,4D,la Medicover Victoriei,la dr.Calomfirescu.O vrea cineva,sau o anulez?
Stie cineva cat timp sunt bune celulele stem?Am auzit pe undeva ca ar fi "chiar" si 10 ani,iar altundeva ca 18 ani.Eu imi imaginam,nu stiu de ce,ca toata viata...
Va pup

Carmilia 19s2z

dulapul e alb cu portocaliu si l-am facut din pal la comanda,deci nu e luat din magazin...am facut o schita cam cum as vrea sa fie si m-i l-a facut un prieten.o sa postez si imag cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Vai vai Laura...

Ce tampita fatuca aia... Pai sa nu o dai cu capul de toti peretii?

Sa stii ca si mie mi s-a intamplat la fel.
Am fost in fata asistentei cand mi-a facut programare pentru prima ecografie morfologica (nici nu stiam ca asa se cheama, dar am vazut pre- frumoasa explicatie aici). Mi-a spus asistenta 17 iulie ora 10.30 si sa vin cu burtica plina de apa. Asa am facut ...
Ajung acolo si nu aveam programre. M-a pus sa scot toata apa dupa ce m-am plimbat cu ea intre rtajele clinicii si apoi a trebuit sa beau alta pentru ca au reusit sa ma bage la 12.30.
Noroc ca am un sef tare intelegator
Acum cateva zile... ghici cine suna?
Asistenta de la eco. Mesajul suna pe telefon cam asa "Va rugam sa confirmati programarea facuta pentru August 17 la ora 10.30 la numarul bla bla bla..."

Frumos ... mi-am zis eu... deci prostanaca.. a gresit numai cu o luna!.

Ce sa faci?

Vorba aia... da-mi Doamne putere sa-i suport ca daca imi dai putere ii bat de-i omor!

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura,

Bine ai revenit!

Asa sunt cele mai multe asistente (sau ce-or fi alea care fac programarile) proaste ca noaptea!

Eu am sunat de 2 ori ca sa ma conving ca programarea a ramas si n-a "sters-o" vre-o inteligenta.

Roxana 20+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laura, bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai relaxat la mare! Imi pare rau ca n-ai putut vedea strumful la eco, dar bine ca e miscaret si-ti da semne ca e ok.

Pupici!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor de laura dimitris stie cineva ceva, sau si ea e in concediu?

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

referitor la ce spunea una din mamici cu parul...si mie imi cade parul rau in ultimul timp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi de raspuns, Anca. Sper sa-si revina si-al meu, ca ma cam sperie, la modul cum cade.
Eu m-am pus sa fac o mancarica de fasole verde, caci sincer, nici nu mai stiu ce sa pap.
Ieri mi-am fiert niste cartofi si i-am papat, cu unt.
Pupicei.

bebe de Honey 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by honey79

Fetele, am si eu inca o intrebare: mie imi cade parul intr-o veselie. Vi se intampla si voua??? E normal??
Eu intelesesem tocmai ca in sarcina, isi revin si unghiutele si parul. Cum ca, el, parul, capata stralucire si creste frumos. Daca da, atunci de ce mie-mi cade ca nebunul?????

bebe de Honey 14+

Da, Honey, cum a zis si Anca, se poate intampla sa-ti cada parul. Asa am patit si eu la prima sarcina si acum mi-e groaza sa ma pieptan cand vad cat par imi cade. Mai incolo vei vedea ce par lucios faci si niste unghii cum o sa le regreti dupa... din pacate. Dupa ce vei naste vei pati aceeasi faza cu parul...

Virgo, eu eram aia care ceream dopplerul... Merci. M-am mai linistit de ieri. Brusc. Deh, asa e cu femeile gravide...

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput