Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
capsunita spune:
am si eu o intrebare?este vreo mami care sa vopsit in timpul sarcinii?multumesc.
39ARYANNA MARIA
cristina26 spune:
Buna dimineata dragelor,
Felicitari noilor mamici.
Ca si Luna si eu am avut nervi, dar la mine au fost azi noapte.
E o poveste lunga dar am sa o scurtez pe cat posibil. Barbatelul meu lucreaza ca voluntar la o clinica pt cei cei saraci. Acum cateva zile o pacienta la sunat pe peger. A sunat-o inapoi si pt ca avea acelasi nume ca sora lui nu a blocat nr meu de telefon de acasa. Cine credeti ca ne-a sunat de la 1:45 pana la 2:30 de peste 10 ori, PACIENTA. Dar din fericire am raspuns eu si nu a vorbit, a sunat iar si iar dar i-am inchis telefonul, la primul sunet de telefon. Nu stiu exact ce vroia de la Sly ca doar nu muncea la Clinica azi noapte. Eu nu as stiut ca telefonul era pt el, credeam ca sunt ceva tineri care nu au de lucru si suna aiurea (numerele noastre de telefon nu sunt in cartea de telefon). Daca stiam il lasam sa se trezeasca sa vorbeasca cu ea. Am stat treaza pana la vreo 3 noaptea sa fiu sigura ca inchid telefonul la primul sunet de telefon sa nu imi trezeasca fata.... no asa o fost noaptea mea, dar fetita mea a dormit 6 ore, pacat ca mami nu a putut sa doarma si ea.
Anya20 multumesc mult pentru descrierea vieti mamici cu doua "pete". Pupici la printesele tale frumoase.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
LuciaZ spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Buna dimineata fetelor,
Paticut, Aylin & Samadhi Felicitari pentru bebelusi. Sa va traiasca si sa fie sanatosi si mancaciosi iar voua recuperare rapida.
Witchy- witch se pare ca numai noi am mai ramas nenascute.
Nu stiu ce se intampla cu bebelina noastra dar nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa. Eu vreau o leoaica dar se pare ca nu o sa fie asa.
M-am saturat de asteptare.
Mi-a disparut toata frica care o aveam de nastere acum vreau doar sa nasc si sa imi tin comoara la piept.
Luna & Cristina am vazut pozele cu printesele voastre, FRUMOASE FOC. Sa va traiasca.
Pupici multi mari pt toate
stefania sapt.41 + 2 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
Nu ma uitati si pe mine. Se pare ca bebitoiul nu vrea sa iasa iar dr ne mai lasa pana marti, 27.08.2007, daca nu ne internam.
39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by capsunita
am si eu o intrebare?este vreo mami care sa vopsit in timpul sarcinii?multumesc.
39ARYANNA MARIA
Eu. De mai multe ori
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Luna1 spune:
Felicitari Aylin, Voinea sa va traieasca bebeii sanatosi si mancaciosi.
Joujou bine ai revenit.
Danis daca tu imi petesti fata o petesc si eu pe a ta pt fiu-miu al mare.Are 6 ani fie-ta 5 deci tocmai bine.
Va las
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
danis spune:
buna dimineata
si o cafea de la mine :)
ieri am avut si eu acel gen de copil care doarme ca iepurele, asa ca azi nu mi-am revenit inca prea bine... crestem noi mari
luna - chiar ma gandeam ca se mai poate face o incuscrire
andraZ ma bucur ca esti si tu din buzau, avem amintiri de depanat de acolo
voinea felicitari
capsunita eu nu m-am vopsit in sarcina asta, dar m-am vopsit la sfarsitul primei sarcini
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
liadorian spune:
Buna dimineata! Azi dau eu !! Cat isi face mandra mea somnul de frumusete, am avut timp sa ma bucur de vestile bune.
Voinea, Anculici, felicitari pentru bebelashi! Sa ne auzim de acum si la scutece tot asa de vesele si de implinite pe cat ne simtim acum, cu toata oboseala, cu toate emotiile mai mult sau mai putin pozitive.
Anya, tie si "petelor" tale!
Mult noroc mamicilor care se pregatesc de marea intalnire cu bebe!
Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
andutzy spune:
Rusinica! Ce e cu noi pe pagina 2, pozitia 3?
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Ioana75 spune:
Salutare! Anculici si voinea, felicitari pentru bebelusi!
Am fost afara cu Smaranda in marsupiu, din pacate pe linga piata si la o ora la care cucoanele se plictisesc in casa, asa ca am avut parte de numeroase admonestari cum ca se sufoca bebe in marsupiu, ca se stringe, etc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei