Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ioana - asa-s ele, chiar daca au ce face, nu pot sa rateze ocazia sa nu faca observatii de genul asta! nu ti-au spus si ca e prea mica s-o scoti din casa? ca eu am primit remarca asta, si am intrebat-o si eu pe cucoana respectiva daca n-are alta treaba! :))

Anca
mamica de fete: Roxana Maria 26 august 2005 si Ilinca Teodora 29 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare,mamici!
Dorm copii in acelasi timp amandoi si imi permit sa stau si eu la "o gura de vorba" daca e cineva pe aici.

Si am pos si pozele cu Luca...Sunt mai multe albume aici: http://www.gianadedu.shutterfly.com/action/
Daca avetzi placerea...vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Giana- ai niste copii superbi. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei. Imi vine sa-i pap cand ma uit la ei.

39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Felicitari noilor mamici, multa sanatate, putere si rabdare. Plus bebelushi sanatoshi, papcioshi si cumintzei, in limite rezonabile!Ma bucur sa citesc povestile voastre in continuare, chiar daca mai pe sarite, nu stam grozav cu timpul, ca mai si gatim cand doarme bblika, sa aiba si tati ce papa cand vine acasa, nu? Abia astept sa-mi intru in ritm sa intru mai des, sa mai schimbam impresii. Pupii la toate fetele!!!
Anya/Alina esti tare! Felicitari pt arina si succes cu doua petitze asa dulci!! Eu cu unul abia ma dumiresc ce am de facut?!! darmite cu 2???
Valabil si pt celealate mamici crajoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by afibebe

buna tuturor,

noi astazi am fost la medic si miercuri o sa facem cezariana.
miercuri dimineata la 10 ne internam iar dupa amaiza pe la 6 ne opereaza.

sunt foarte emotionata, mi-e tare tare frica.Daca ar fi fost dimineata....
dar nu se poate.
asta este ce pot eu sa fac.
e greu mai fetelor???

numai eu mai sunt pe aici de nascut???

va pup.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

Afibebe stai linistita ca nu e asa sinistru ! Anestezia nu doare atat de tare cat e de speriat locul unde se face. Pe mine sincer mai rau m-a durut cand mi-a pus branula de perfuzie. Iar cand vezi minunea de bebeu iti trece tot. IAr zilele urmatoare cezarienei, pt bebele tau faci orice, treci peste dureri, peste tot.
Pupici multi, fii curajoasa si te asteptam repejor aici cu bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by capsunita

am si eu o intrebare?este vreo mami care sa vopsit in timpul sarcinii?multumesc.
39ARYANNA MARIA

Eu m-am vopsit toata sarcina. E drept la coafor, cu vopsele profesionale si mai la o luna jumate. IAr bebe e ok, si nu are nici o problema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Mamicutelor, desi sunt la bebe 2 ma crizez mai mult decat la primul.
Irisei i-au aparut pe fata niste pete rosii care in mijloc au un punct alb. Petele dispar si apar in acelasi loc. Ce poate fi? Cu ce sa ii dau?
2) Voi ii faceti baie copilului pe la buric daca inca nu a cazut|? Ca din spital asa mi-au zis sa fac (ceea ce faceau si ei). Dar aseara la baie am observat ca sub bucatica de buric care nu a cazut e un loc ca o moneda, umed, de culoare verzuie, nu are miros, nu e rosu in jur. Ce sa fac in afara sa nu ating cu apa pe acolo si sa dau cu alcool de 70 dimineata si seara?

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 39+

-> Album foto <-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Voinea si al meu a avut pete rosii, de fapt aratau ca neste cosulete cu capul alb. cica sunt neste dereglari \hormonale. pediatra mea le zicea "eruptii de scutec". cica o sa dispara de la sine, insa mi-a dat si o crema de la ABC DERM cu zinc. l-am dat pe spate si pe piept si pe manutze si au disparut. acu are pe burta si pe fund si pe pulpite. nu-mi fac griji ca cica copiii asa fac.
in legatura cu buricul, mie mi s-a zis sa nu=i fac baie pana nu cade buricul. si in fiecare seara il dezinfectam cu spirt si chiar infasuram o compresa sterila imbibata in spirt in jurul buricului sub agrafa. i-a cazut la 5 sau 6 zile. de atunci a mai sangerat putin dar pediatra a zic ca nu e problema. am tot dezinfectat cu iod si am pus baneocin pudra.
nu am pretentia ca sfaturile mele sunt bune dar iti zic ce am facut eu.....

am si o intrebare: daca bebe e in camera si eu am aerul conditionat in sufragerie, e vreo problema daca ii dau drumu? la 26 grade? ca am dispute cu bunicutza sefa, adik mami meu, care s-a transformat dintr-o femeie serioasa si nu ffff afectuoasa intr-o bunica "veritabila". face nepotsu ce vrea din ea
pupici

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Afybebe, jur ca n-am simtit ABSOLUT NIMIC cand mi-a facut anestezia!!!! Am simtit doar serul care intra si nu-mi mai simteam picioarele, dar intepatura nici gand!!! A fost SUPER! Mi-era ingozitor de frica de anestezie, dar vad ca a fost grozav pana la urma. Deci-curaj! O sa fie perfect, crede-ma. Asa imi ziceau si mie si nu credeam, ba chiar ma enervam, pt ca aveam impresia ca ma menajeaza, doar...succes!

O intrebare pt mamici: am mare nevoie de baby sitter pt ca vreau sa ma intorc pe la 3 luni la birou. Si m=as bucura sa vina cat de repede, ca sa o testez, sa fiu sigura ca las bblika pe maini ffff bune. Vreo idee? A angajat cineva prin agentie? Stie cineva detalii? Preturi, conditii etc? Va rog mult, cele care stiu ceva- heeeeeeelp!!
Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

noi i-am facut baie din prima zi, cu bebe tinut/sprijinit in cadita iar apa ii venea mai jos de buric; la primul bebe am dat cu spirt apoi baneocin, la al doilea am dat cu betadina si apoi baneocin - spirtul usuca mai bine si buricul cade mai repede, dar sunt voci care zic ca tb evitat pt. ca intra alcoolul in piele...

mychydutza noi avem aerul conditionat in camera alaturata camerei lui bebe, si temperatura data pe 22, 23 sau 24 de grade, in functie de cat este de cald afara... si mama mea s-a schimbat mult de cand e bunica... abia acum am vazut-o sa se manifeste atat de afectuos ... cu nepotii... ca eu daca ii cersesc o imbratisare, ma goneste

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput