Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lia, foarte frumoasa povestea mirunei. sa va bucurati de ea, ca e tare pretioasa. la cat de mult s-a lasat asteptata...

andra, jeni

mada, am citit ieri si povestea lui emily. foarte frumos ai scris.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna tuturor,

noi astazi am fost la medic si miercuri o sa facem cezariana.
miercuri dimineata la 10 ne internam iar dupa amaiza pe la 6 ne opereaza.

sunt foarte emotionata, mi-e tare tare frica.Daca ar fi fost dimineata....
dar nu se poate.
asta este ce pot eu sa fac.
e greu mai fetelor???

numai eu mai sunt pe aici de nascut???

va pup.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multe luni arina si maria!sa-mi traiasca si mie fata!
felicitari noilor mamici!aylin uite ca s-a terminat!abia astepta poze cu voi!
eu acum ma dau cu capul de pereti ca sunt pe ultima suta de metri cu botezul.o groaza de chestii de aranjat,uitasem cate am avut pe cap si la nunta.
mult curaj celor in formula 2 in 1 hai ca mai e putin si ne mutam la scutece....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna.Am si eu o intrebare,ca nu mai pot,e normal ca un bebelus de o luna si citeva zile sa doarma 10 min iar sa setrezeasca,iar sa vrea sa manince si sa plinga.Asta ziua,ca noaptea dorme,se trezeste la 3 ore sa manince si atit.De azi dimineata de la 7 numai asa ma tine si asta de vreo saptamina.Inainte dormea profund si nu se trezea ,acum zici ca e iepure.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

loredana_76 - nu cred ca ar trebuii sa-ti faci griji, am o prietena care a nascut in decembrie 2006 si exact aceiasi figura ii facea si ei...dupa inca o luna de "figuri" s-a reglat si nu mai vroia sa manance chiar din 10 in 10 minute.

Sanatate multa tie si baietelului

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata la amiaza spre seara!

Felicitari Aylin si sa va bucurati de cea mica! Iti doresc si tie ce i-am spus si Cristinei Ana, toate lacrimile tale sa fie numai de fericire de acum incolo!

Eu m-am gandit mult si maine plecam la mare cu cei doi copii si sotul, pana vineri ca ne dau niste prieteni apartamentul lor din Mamaia. Sper sa prindem ceva zile bune, sa fac si eu un pic de plaja si sa se sature si copilul al mare de apa!

Si mai am o intrebare, de ce dati copiilor ceai? Ca tot nu inteleg, mai ales fetele care alapteaza bebelusii! Ceaiul nu este indicat, eu la Vlad chiar si cand l-am trecut pe formula nu a pus in gura nimic decat lapte pana la 6 luni si apoi diversificare de rigoare. Si nici acum nu ii dau ceai, ii este sete, bea apa! Dar ma rog, nu e nevoie sa raspundeti, intrebarea e retorica!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Doamnelor,
Va anunt ca nu am ramas nenascuta. Asadar, pe 17 august la ora 3.45 a venit pe lume Iris Eva.
Nu am nascut la Elias pentru ca la ora 2 noapte cand m-am prezentat in garda cu travaliul inceput contractii cu carul, desi aveam programare pentru cezariana 10 ore mai tarziu, ma anunta foarte putin ceremonios ca nu sunt locuri si ca sa ma duc sa nasc in alta parte. Trecand peste momentul de consternare si groaza care m-a apucat mi-am luat bocceluta si am plecat la Municipal sa nasc cu cine o fi si sa sper ca acolo o sa ma primeasca. Totul s-a teminat cu bine pana la urma si am nascut cu doctorita Tufan. O sa va povestesc mai tarziu mai pe larg.

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 39+

-> Album foto <-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

In data de 08 august 2007 la ora 9 25 s-a nascut Alexia Elena cu greutate de 3350 g si 49 cm prin nastere naturala fara epidurala Cand o sa imi mai revin din oboseala o sa particip si eu la discutiile proaspetelor mamici Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei

36+

Mergi la inceput

Felicitari voinea si anculici si sa va bucurati de fetite!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Avem deja 100 de bebelusi, wooohooooooooo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

buna, fetelor!
si eu, p-aici...
va citesc cand pot, dar scriu mai rar.

Anya20 - ce frumos spui tu acolo! apropos de mamicile cu 2 copii - imi dai curaj, ca ma simt cam pierduta uneori!
si vad ca intre fetele tale e diferenta si mai mica decat intre ale mele. Dar Roxi a mea abia incepe sa vorbeasca, e la faza cand repeta dupa noi, iar acum e cu maica-mea si un verisor la tara, vine peste o sapt. sa vedem cum ne-om descurca...
Si pe mine m-a speriat prima repriza de plans amndoua in acelasi timp! E cam criminal, ca nu stii pe care s-o impaci prima!
Dar ai mare dreptate cu "timpul trece foarte repede si o sa-mi dau seama intr-o zi ca atata inversunare m-a impiedicat sa ma bucur de clipele frumoase cu care n-o sa ma mai intalnesc"!! frumos! am sa retin asta!

Altfel, Ilinca mea se trezeste o data sau de doua ori noaptea pt papa si apoi doarme iar. facem baita in fiecare seara in cadita si apoi masaj (are piciorusele aduse spre interior, din cauza ca nu mai avea loc in burtica. nu e grav, dar trebuie masaj zilnic). ziua are si reprize de 4-5 ore de somn, dar recupereaza cu reprize in care imi cere sanul la 2 ore si nu doarme intre supturi. nu ii dau decat cam o data pe zi (seara) Bonisan, dar inca nu cred ca are colici, doar se concentreaza si uneori o da in plans cand face kk. a luat binisor in greutate, cam 600 gr in astea 3 saptamani, ca pierduse peste 300 in spital.

sanatate si voua si bebici papaciosi si cuminti!

Anca
mamica de fete: Roxana Maria 26 august 2005 si Ilinca Teodora 29 iulie 2007

Mergi la inceput