Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna Dimineata si de la noi,

Bine ai venit Roxy si Witchy.. ma bucur ca totul a fost bine pentru tine si sa-ti traiasca bebe Alexandru, sa fie sanatos, baftos si intelept.

Witchy am vorbit cu Dr. Popa Mirela inainte de a iesi tu din spital si mi-a spus ca ai fost o viteaza si ca totul e bine si cu tine si cu bebe. nu avem nici un semn de viata de la tine si cand am sunat-o s-o intreb de lohiile mele.. care au disparut de altfel am intrebat si de tine.

Violetan - si noi avem 8 zile si buricul nu da nici un semn ca ar vrea sa cada.. ba din contra pare acolo umed si ciudat...mama de pete da-ne si noua niste meditatii cum ar trebui sa fie....

in rest suntem bine..putin agitati papam mai putin decat zilele trecute dar nu ne plangem.

pupicei pt toti si toate,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Jadi.... bine ai venit...vrem povesti de la mare....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sarumanaaa, danis si paticut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

in legatura cu buricul, eu nu i-am facut baie pana n-a cazut. in fiecare seara udam o compresa sterila cu spirt si o infasuram in jurul buricului sub agrafa. a cazut la 7 zile.pupici

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

in leg cu buricull..la noi a cazut cam in 13 zile..in spital mi.au zis sa ii schimb compresa cu spirt de fiecare data knd il schimb.eu o schimbam de vreo 4 ori.
jadi welcome home:)

eu shtiam ca sse pot face exercitii acuma nu shtiu in cazul cezarianei dar eu vreau sa maa puc de abdomene nu 50 odata dar macar 3 serii de kte 10 pe zi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!

Felicitari prospetelor mamici si mult succes in acomodarea cu bebeii. Am vazut toate pozele cu pitici, rochite, fetite...m-au vrajit .
Eu nu am mai scris de mult pt. ca piticul meu nu prea mai doarme ziua. Ar vrea sa stau cu el tot timpul sa ii vorbesc. E asa haios ca incearca sa ma imite si se bucura cand reuseste sa articuleze ceva.
Duminica trecuta am avut botezul si a fost foarte frumos. Raducu a fost cuminte asa ca parintii au putut sa si danseze.
Am mai pus cateva poze noi www.flickr.com/photos/10297879@N05/1238074843/in/set-72157601099580345/" target="_blank">aici

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!

Mi-am luat inima in dinti si am facut si abdomene aseara. Nu multe dar e un inceput. Nu ma doare nimik asa ca o sa cresc numarul azi. Oricum vad ca sunt ruginita rau de tot...e greu sa ridici atatea kg!

Eu am facut noapte alba pt ca fiica-mea a avut chef de joaca nu de somn. Si-a facut somnul pana pe la ora 1, si dup-aia a facut bicicleta pana dimineatza...si sa nu credeti ca ii place sa faca chestia asta singura. Trebuie cu spectatori obligatoriu. Asa ca a stat la noi in pat si a facut ce a vrut ea. Acum doarme! Azi incep sa beau si eu cafea ca nu se mai poate.

Jadi bine ai revenit acasa!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andreea mortal pustiul tau! Mai ales aia cu zambetul

Deni bine ca ai venit de la mare...crapa inima in mine de ciuda!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Witchy sa-ti traiasca mica minune. Ma bucur ca ai reusit sa mergi la Medlife.

Simo, Andra se agita bine pana ma face sa ma ridic din pat si dupa ce e sigura ca mi-a trecut somnul se pune sa doarma. Daca incerc sa mai atipesc se trezeste. Se pare ca ea e seful in casa. Sper sa reusesc sa schimb ceva.

Violeta
eu stiu ca e normal sa stranute. Andra aproape zilnic are cate o tura de sughit si uneori parca tuseste dar inca nu imi fac griji.
Buricul a cazut la 5 zile. I-am pus mereu comprese sterile cu spirt. Si eu i-am facut baie chiar daca nu a cazut buricul.

Deni sa-ti fie de bine vacanta la mare. Eu astept vara urmatoare.

Andreea e dulce tare pustiul tau.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am admirat pozele din album. toate sunt frumoase.
nu pot sa nu spun ca sunt invidioasa pe luna si valen pt rochite. andra are doar o rochita care sa-i vina bine si inca nu i-am facut poze in ea.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput