Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

nma de acord cu tine la partea cu invidia...as imbraca papushik mea numai in rochite, dar nu am gasit nimik pt bebei atat de mici. Are doar o rochita, si aia maricica, dar asa i-o dau ca mor cum ii sta cu ea. Noi i-am facut poze special pt rochita.

Andreea tare scumpik puiutul tau!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua !
Antoanela23-multumesc de detaliile despre Lei. Sa ne traiasca sa ne bucuram de ei !
Witchy-si eu am lohiile deja galbui, dar vin zilnic in diferite cantitati.
Nma- "dusmani" mi-am facut nu atat intre prieteni, care toti au copil mic si stiu cum e dupa ce nasti. Cea care a comentat cel mai mult despre asta e minunata de cumnata-mea. Ea s-ar fi invitat aici sa-si petreaca concediul cateva zile. Negru am vazut in fata ochilor cand am auzit ca ar vrea sa vina 4-5 zile cu 4 guri dupa ea. Fix de gatit oale de mancare si de pus mese si ridicat mese am chef si vreme. Si a fost f ofensata ca am refuzat-o. Imi venea sa-i zic conediile se fac la statiune, nu la mine acasa. Da la cat e de zgarcita si nu vrea sa toace bani, ce s-a gandit ea, ca vine la mine. Dar de tura asta nu i-a mers. Sa ma scuteasca.
Scuzati c-am divagat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

AndreeaC sa-ti traiasca frumosul de Radu. Il cheama ca pe minunea mea ! Foarte frumos copil ai, si are niste ochi de m-a terminat ce frumosi si expresivi sunt !
Deni, sa-ti fie de bine concediul! Si eu asa m-as falfai undeva, zici ca ma arde pe talpi. Da nu pot pleca ca-s in pregatiri cu botezul, iar al meu nu mai are concediu decat in noiembrie.
Raducu al meu azi a papat dimineata pe la 10 si abea l-am trezit sa pape pe la 15.30. A mancat mai mult in somn si nu cat trebuia. L-am lasat sa nu-l fortez. Oare are ceva de doarme atat ? De-ar dormi asa noptile, eheeeeeee................ Si inca ceva - de alaltaieri nu a facut kk. Trage partzuri dar in pampers nimic. Pana acum ceva vreme facea de cate ori manca, apoi a inceput sa faca o data de doua ori pe zi. Si ieri nimic, azi nimic. Ce sa ma fac cu el ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
am mai aparut si eu dupa o mie de ani.
mai avem putin si ne mutam la bebici mici in loc de gravidute.
multa bafta celor care mai au de nascut si sanatate multa celor cu bebici.

Noi suntem bine. Maria e o cuminte si o dulce. Avem deja 2 luni si 1 saptamana si gangureste, zambeste toata e cu ochii numai dupa noi. Gabi e foarte incantata ca Maria vorbeste cu ea, ii rade si o intreaba diverse chestii. de vreo 10 ori si din ce in ce mai tare, ca poate nu aude.
oricum nu mai e rautacioasa cu ea, i-au disparut privirile urate la adresa lui bebe. Si in masina cand merg eu cu ele doua, are grija de Maria, ii trage copertina daca bate soarele, imi spune ca a adormit, s-a trezit...
Maria s-a "invatat cu program". Dimineata pe la 9.30 iesim afara. In casa nu doarme, se agita, maraie, cum iesim afara in 2 minute e cu manutele in sus si doarme. Uneori adoarme cat coboram scarile.
Azi de exemplu ca a plouat am stat in casa si nici vorba de dormit.
Dupa masa doarme vreo 3-4 ore cu sora ei cu tot.
Iar seara din nou facem nani afara.
Cel mai bun lucru este insa ca doarme noaptea. Se scoala in jur de 5, mananca si se culca la loc.
Inca mancam numai san. Peste tot. In casa, in masina, in parc, la locul de joaca, in Cora, Auchan, la vreo terasa samabata seara.
Am trecut de faza cu complexul si ascunsul. mai ales ca am vazut o multime de mamici care alapteaza bebelusii.
Duminica trecuta am facut botezul. nu a plans deloc. Iar la petrecerea de dupa, nici nu am simtit-o ca este acolo. Cel mai putin mi-a placut ca imediat ce se scula, toata lumea sarea sa o ia in brate.
Miercuri am facut vaccinul de 2 luni. Am facut si ceva febra joi.. dar a trecut si doua luni stam linistiti.
Si pentru ca eu sunt mai nebuna, sambata plecam la mare. A mai plecat cineva cu copil de 2 luni si 1/2?
Dar e septembrie, si o sa avem mare grija.

va pup,

Monica, mama lu' Gabi si a Mariei (20.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jeni71
Si inca ceva - de alaltaieri nu a facut kk. Trage partzuri dar in pampers nimic. Pana acum ceva vreme facea de cate ori manca, apoi a inceput sa faca o data de doua ori pe zi. Si ieri nimic, azi nimic. Ce sa ma fac cu el ?

Jeni si Radu 29.07.2007

Vezi ca s-a discutat desapre asta cu vreo cateva pagini in urma, tot in capitolul asta. Poate te lamuresti.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pupici ptr fete si bebelusi . Felicitari noilor mamici si nastere usoara gravidutelor care mai sunt . La noi buricul a cazut la 10 zile, pana atunci curatam cu spirt si schimbam compresa sterila de 2 ori pe zi, dimineatza si seara. Si bebele meu stranuta, sughite si are muci (ce ne mai chinuim sa-i scoatem cu pompita !!), dar nu are febra, deci nu imi fac probleme ca ar fi racit. Kk nu a facut de 4 zile, dar, conform celor zise de voi, nu e cazul sa intervin. Cu toate ca se chinuie saracutul, de mi se rupe sufletul cand il vad. Din pacate la noi nu merge deloc cu bonisan si o doctora homeopata mi-a dat sa-i dau extract de muguri de tei argintiu. Stiti ceva de asta ? De azi o sa incerc sa-i dau din asta, sper sa-i fie mai bine.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Ufff...de cand va pandesc sa schimb capitolul!!!!

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Capitol nou aici

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput