Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 27
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Neata frumoaselor,
Jeni, ma uit cu drag la semnatura ta ca baietelul tau e nascut de ziua sotului meu . Ce mai faci, te-au mai invadat rudele?
Pup fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Surprinzator de ceva vreme ma lasa toti in pace ! INSA cred ca mi-am facut multi "dusmani" pt ca mereu am spus ca nu primesc pe nimeni. Sa ma comenteze pana li se intoarce gura la spate! Ma doare fix la pedala !
Si cum e sotul tau ca fire, ca om, daca minunea mea e nascuta in aceeasi zi cu el ? Stiu ca leii sunt puternici, luptatori. Asa e ?
Pupici
jeni71 spune:
Ralucapio felicitari!
Ce cadou frumos i-ai facut sotului tau de ziua casatoriei!. Si eu asa vroiam da nu mi-a iesit. Am o diferenta de 4 zile intre ziua casatoriei si nasterea kui Raducu. Tot e bine ! Pupici.
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by BBlushaMe
Buna fetele! Noi cam rar pe aici, dar incerc sa citesc tot . Am ramas datoare cu multumiri fetelor care m-au ajutat cu desfuncdatul nasucului
Felicitari si celor care au nascut intre timp.
Acum am alta problema. Ce parere aveti despre suzeta?
Astept cu nerabdare sa aud ce credeti. Eu nu prea sunt de acord, dar a fost singurul mod prin care am putut sa potolesc bubulina. Ajutati-ma, va rog!
Pupicei tuturor!
Am uitat sa va spun ca piticuta mea isi baga tot timpul pumnisorii in gura.
Anda si Luana Nicole
Eu sunt foarte de acord cu suzeta ! Din simplul motiv, ca de suzeta il pot dezvata usor pe bebe pe cand de deget e mai complicat. Suzeta o pot ascunde, pe cand degetul, ce fac cu el ?
nma spune:
Roxi felicitari!
Oana dunga maronie se duce in timp. Nu mai stiu cat dureaza dar dispare sigur.
Mie mi se pare totul mult mai usor la al doilea copil. Pot sa ii fac baie singura, banuiesc de ce plange si o linistesc destul de repede.
tare m-asi apuca si eu de exercitii, dar operatia inca nu s-a vindecat. mai am +4 kg distribuite frumos pe fund si picioare. Nici burtica nu s-a retras dar mai este timp.
Jeni de ce crezi ca ti-ai facut multi dusmani? Eu cred ca prietenii mei au inteles. Cat am stat in spital le-am inchis de multe ori telefonul fara sa raspund. Acasa ii astept mai tarziu. cateva prietene m-au vizitat prin rotatie la maternitate, dar au venit sa-mi aduca mancare. Nu s-au suparat ca le-am programat.
Inca nu am vazut pozele dar promit ca maine o fac. acum fug la culcare sa prind si eu ceva somn.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Azi am umblat prin targ si nu am avut timp sa va citesc pana acum.
Aylin, felicitari, sa-ti traiasca sufletica mica (Alma inseamna suflet, nu?). Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii si fericire.
Bblushame, eu i-am dat suzeta lui Victor si de multe ori l-am binecuvantat pe cel care a inventat-o. Cu Sonia am incercat si nu vrea, o scuipa sau plange, f rar a supt din ea. Pana la urma este o optiune personala, nu inseamna ca e mai bine sau mai rau in vreun fel, trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Roxy, bine ai revenit, sa-ti traiasca baietelul.
Jeni, sotul meu e leu adevarat, e bun, generos, fff muncitor (prea muncitor daca ma intrebi pe mine) si ii place caldura.
Pup fetele ca plange comoara,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
witchy_witch spune:
Fetele, ne-am intors si noi din spital. Pe 22 august la pranz s-a nascut prin cezariana bebe Alexandru, un scumput de 3,7 kg si cu scor Apgar 10. Are gene si ochisori de fetita, gene lungi si intoarse peste cap de parca ar fi dat cu rimel...
Mai multe detalii vom vorbi cand ne vom reveni mai bine dupa operatie, pot insa sa va spun ca sunt extraordinare conditiile de la Medlife... merita toti banii, serios!
Vroiam sa va intreb... lohiile stiu ca trebuie sa fie rozalii, dar la mine in jurul petelor "rozalii" mai vad si niste pete mai mari un pic spre galbui, ca si cum lohiile ar fi din chestia rozalie mai groasa amestecata cu un lichid mai putin dens vag galbui.... si la voi este (a fost) la fel?
sapt. 39 cu maricel in burtica
Simo78 spune:
witchy_witch felicitari!
tot de la Matei ca e vioi foc. M-am hotarat! Cand se tine pe picioare il invat sa faca cafea! s-au macar sa apese butonul de la filtru...ii pregatesc seara toate si el sa ma trezeasca cu cafea! Daca tot nu are somn la 6 dimineata!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
violetan spune:
Buna dimineata, fetele!
O cafea, ceva? Cine ma lamureste si pe mine? Mai exista printre voi bebei carora nu le-a cazut buricelul la 11-12 zile? Am inteles ca trebuia la 7 zile si la al meu nici un semn!!!
Si inca ceva: de unde ne dam seama daca e racit? Ca bb al meu mai stranuta, sughite, mai tuseste (sau cel putin asa cred), dar nu pare sa aiba febra si nu plange decat cand ii e foame sau maraie cand se screme sa faca kaki..ce ziceti?
Pupici!
Si felicitari si multa sanatate proaspetelor mamici!!
jadi spune:
Am revenit si noi de la mare si sunt pe fuga ca ma duc sa vaccinez copilul! Cand ma intorc va spun ce si cum! Una peste alta a fost tareeeeeeee frumos!
Deni & Vlad & Tudor
danis spune:
buna dimineata!
witchy, ralucapio, mirela, aylin, roxy felicitari! sa va traiasca minunile si sa va refaceti repede!
violetan baiatului meu i-a cazut la aproape doua saptamani, asa ca daca nu coace, nu are puroi, nu miroase urat, nu sangereaza, stai linistita ca o sa cada!
witchy, da asa sunt lohiile si asteptam sa ne povestesti!
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532