Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 22
mrl_dumitriu spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine.Aveam DPN-ul la 1.09.2007,insa dr.mi-a zis ca evenim.va fi mai curand.Asa a si fost!Sapt.trecuta pe 16.08.2007 a venit pe lume micuta noastra Iarina Andreea,de 3000g si 51cm,la Spit.Municipal.
Am scris abia acum pt.ca am avut probl.cu refacerea dupa operatie(inca am pt.ca a fost o intrventie de urgenta pt.ca bb a inceput sa sufere in burtica).
Acum suntem bine si cand o sa am nevoie de vreo informatie poate ma ajutati si pe mine(e primul copil).
De ex.imi faceam griji ca doarme prea mult,ca nu manaca cand se trezeste(uneori)sau ca nu a facut kk(de obicei face dupa fiecare masa),etc.Nu vreau sa fiu o mama exagerata
Inca ceva:spuneti-mi si mie ce mancati in prima per.dupa nastere?
Felicitari tuturor mamicilor sibebelusilor
Mirela si Iarina Andreea
valen spune:
quote:anto, si la noi aceeasi poveste. Ines, in primele zile, avea cam 7,8 scaune; apoi, a inceput sa faca din ce in ce mai rar asa incat acum are un scaun pe saptamana dar si cand face...Nu i-am dat nimic si nici nu vad vreo schimbare la ea: doarme, mananca, rade toata ziua.
Originally posted by Antoanela23
Neata frumoaselor, Intrebare: daca bb nu a facut kk de 3 zile trebe sa fac ceva, sa-i dau ceva? Cate zile sa astept pana intervin? Eu stiu ca bb alaptati fac kk neregulat, fie de mai multe ori pe zi, fie la cateva zile, dar cu Victor nu am avut astfel de "pauze". Ce sa fac Pup fetele,Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
samadhi spune:
MIRELA: felicitari pentru printesa! Multa sanatate si fericire alaturi de ea !
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
valen spune:
Ralucapio, felicitari mamico! sa aveti parte de tot binele de pe lume !!Cristina 26, felicitari pt. Ingrid. ce momente!!...
AncaSiRoxana spune:
Fetelor, nu offence... ce-i mailul asta comun despre care tot vorbiti? Poate ma luminati si pe mine... ca n-am reusit sa ma prind...
Multumesc!
violetan spune:
Samadhi, ralucapio, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
madabout2003 spune:
Ralucapio si Mirela felicitari! Sa va refaceti repede sa va bucurati de bebei frumosi si sanatosi!
Samadhi bine ai revenit! O sa intru acum sa vad pozele cu bebelusa!
quote:
Originally posted by Luna1
Mada scuze de intrebarea intima, dar v-ati apucat de nebunii? Doare? Ai avut taietura mare? Ca m-as apuca si eu dar nu stiu inca ce sa zic.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna de mari nebunii nu ne_am apucat inca ca mi_e cam frica! Dar de nebunii mai mici da! Sper ca intelegi! Eu nu am avut epizio dar m_am rupt un pic - 2 fire am inteles!
Azi am facut curat in tot apartamentul ca in zilele mele bune! Sunt tare mandra de mine! si cum am un surplus de energie imi vine sa incerc sa ma plimb cu bicicleta! Dar parca imi e frica ca nu o sa reusesc!
Luna pupici pentru rasturnica!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
violetan spune:
Mrl_dumitriu, cum sa nu te tinem minte?? Felicitari pt nastere, la o zi dupa mine si tot 51 cm!
Buna, excelenta intrebarea ta cu haleala! Eu sufar ingrozitor ca mi-au zis de la spital sa mananc nerestritiv, dar cand intreb: fructe? fructe-nu! doar compot! compot de pere, prune sau piersici se poate? nu-nu-nu!
Deci sa zic cu ce ma infometez eu: ca si la spital. Branza de vaci, ou fiert, iaurt nutri day, pui fiert, sunca slaba de pui sau curcan, supa doar cu anumite legume, paine cu unt si gem. Totul fara sare. Mi-e pofta de fructe, mi-a luat sotul meu struguri, pere, prune, piersici, dar mi-e frica sa nu il doara burtika pe bb daca le mananc!
Poate ne mai zic si fetele ce cred...
Alina/anya, sa inteleg ca ai asistat la nastere??? Ce sentiment minunat! Bine, tu esti medic, e altceva. Dar pt mine suna grozav, mai ales ca sunteti/suntem si colege de forum. Pupici la petitzele tale cele dulci!
Simo78 spune:
Mai fetelor eu mananc fructe...de toate, inclusiv prune, dar nu in exces. Nu m-am hazardat inca la rosii, fasole, varza, ceapa si usturoi. In rest mananc ce mancam si inainte. Acum depinde si de obiceiurile culinare ale fiecaruia...eu is fan branzeturi, legume, oua, fructe...cu carnea e mai greu, dar stiu ca trebuie sa intre in dieta zilnica si o bag fortat.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
paticut spune:
Raluca.....am avut o presimtire ieri cand am vorbit....adica mi-ai zis ca tu calci si de fapt faceai sarmale.... excelent... Bravo Tie!!! sa-ti traiasca si sa fiti toti trei sanatosi si fericiti.
multumim Anya de vestile de la Raluca.. sa fie intr-un ceas bun si poate ma asisti si pe mine la fetita pe care intentonez sa o fac si eu peste 2-3 ani (acu ca m-am invatat si cu tzatzele tari)
Samadhi - bine ai revenit.. ma duc sa vad si eu pozele pe mail-ul comun. poate pun si eu cateva....ma bucur ca totul s-a terminat cu bine pentru voi si ca amintirile sunt placute.
Mirela - sa-ti traiasca si sa va bucurati de minunea voastra si bine ati revenit pe DC.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru