Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 23
Anya20 spune:
violeta...am asistat la nasterea ralucai. noi suntem prietene de cativa ani. e un sentiment minunat. vedeam ca o doare si mi se rupea sufletul. cand vezi o nastere in care nu esti implicat sentimental, e altceva. dar la un prieten...iti tremura inima de emotie...iar cand a iesit bebe, mi-au dat lacrimile. stiu ca valen o sa citeasca randurile astea si o sa inteleaga. si mai ales o sa-i fie ciuda ca nu e si ea aici cu noi.
apropo de mancat...fara restrictii de nici un fel! eu mananc absolut orice, chiar si fasole, varza, sarmale, mici, usturoi, ceapa, multe fructe (cate un pepene pe zi, piersici etc). defapt am zile intregi cand mananc mai mult fructe.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Ralucapio si Mirela felicitari! Sa va refaceti repede sa va bucurati de bebei frumosi si sanatosi!
Samadhi bine ai revenit! O sa intru acum sa vad pozele cu bebelusa!quote:
Originally posted by Luna1
Mada scuze de intrebarea intima, dar v-ati apucat de nebunii? Doare? Ai avut taietura mare? Ca m-as apuca si eu dar nu stiu inca ce sa zic.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna de mari nebunii nu ne_am apucat inca ca mi_e cam frica! Dar de nebunii mai mici da! Sper ca intelegi! Eu nu am avut epizio dar m_am rupt un pic - 2 fire am inteles!
Azi am facut curat in tot apartamentul ca in zilele mele bune! Sunt tare mandra de mine! si cum am un surplus de energie imi vine sa incerc sa ma plimb cu bicicleta! Dar parca imi e frica ca nu o sa reusesc!
Luna pupici pentru rasturnica!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
Mada am inteles. Si tu tot ca mine, si eu m-am rupt 3 fire parca, adica un cm. E mult mai usoara refacerea cand te rupi natural adica daca taiau, probabil ca taiau sanatos, asa m-am rupt doar putin si nici nu am simtit ceva pe acolo. Am facut si eu baita acum si am verificat firele, s-au topit dar eu am un mic hematom (cred ca asa se cheama) si astept sa se desumfle sau sa dispara altfel mi-au zis sa ma duc sa-l taie. Pupici si de la noi pt Emily, mai ales pentru ochisorii aia ai ei superbi. Cand ne vedem? Tocmai am vazut ieri un reportaj legat de eurostar ca e usor, rapid si rentabil. Poate aranjam si noi intalnirea aia.
Mirela sa-ti traisca bebeul, sa te bucuri de el. Bebe nu poate dormi prea mult la inceput ci doar are nevoie de somn si de aceea doarme asa mult. E normal. Despre regim iti pot spune ca si aici sfatul este nerestrictiv adica orice mancai in sarcina mananci si acum, mai putin varza, fasole dar si din alea poti gusta putin.
Alina pup pt tine si pt Pete. Transmite-i pupici multi Ralucai. A nascut natural sau ceza? Intreb pt ca sunt curioasa la ce ai asistat tu? Cred ca natural as mai arunca asa un ochi putin dar la ceza m-ar aduna asistentele de pe jos.
Va pupesc
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Ah, ca mi-am amintit. Nu vreau sa fiu nu stiu cum dar am zis ca poate aveti nevoie sa va zic. Voua v-au zis in spital sa faceti exercitii pt la parter ca sa nu pierdeti urina? Si ca sa se refaca nivelul pelvic? In urma sarcinii acesta e relaxat, trebuie exersati muschii, adica incordatii exact ca atunci cand vreti sa va abtineti sa nu faceti pipi, tineti asa cat puteti (daca puteti 10 sec aveti felicitarile mele) si relaxati incet nu brusc. Cand incordati incepeti dinspre anus spre vagin. Ajuta si la imbunatatirea vietii sexuale.
Eu ma chinui, abia pot numara pana la 5 cu ei incordatii, de, doua sarcini si in Romania nu imi zise nimeni sa exersez.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Anya20 spune:
lunito, natural
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
mrl_dumitriu spune:
Fetelor,multumesc pt.urari si pt.sfaturi.Am uitat sa adaug,da,mananc si ou(doar galbenusul)de restul dr.zice sa nu ma ating,deocamdata.
Am si eu o rugaminte la cele care ati nascut prin cezariana:spuneti-mi,va rog,cat de dureros este cand iti trage firele?Eu pe lana taietura sunt si rupta in partea stanga pt.ca bb a fost pelvian si rau pozitionat si a aparut ruptura cand l-au scos.Am trecut prin momente grele si mi-e frica de o alta durere.Desi e greu de inteles dupa ce am indurat atat sa ma tem de un fir,nu?
Mirela si bb Iarina Andreea
Antoanela23 spune:
Mirela, felicitari! Sa va traiasca si sa fiti sanatoski cu totii.
Si eu mananc de toate, mai putin varza si fasole uscata.
Alina(Anya), ce frumos ca ai fost langa prietana ta, vred ca a ajutat-o mult prezenta ta acolo. Pupici la "pete" si mama lor.
Luna, a venit kine in spital in fiecare zi pt exercitii si am reteta de la dr pt sedinte de re-educare perineala, dar nu am reusit sa ajung. Nu am facut-o nici dupa Victor si se cam simte. V-am admirat in poze, mi-e un drag cand o vad pe micuta in rochitze. Aici e vreme naspa si nu am lucruri de vara ramase mici si nepurtate de pitica.
Anca, avem o adresa pe yahoo, pt tot grupul nostru unde trimitam lucruri de interes comun, este iulaug2007@yahoo.com . Pt parola primesti PM daca doresti.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Valen, mersi pt raspuns. Ce bine ca Ines e asa cuminte, ptiu sa nu o deochi.
Fetele, urarile voastre au avut efect ca dra mea a umplut un scutecel, noroc ca eram langa ea s-o aud si am schimbat-o repede altfel sigur dadea pe afara.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
samadhi spune:
MIRELA: mie azi mi-a scos irele si nu m-a durut decat foarte putin simti ca trage acel fir, sau daca ai mai multe dar nu e durere, mai mult m-a durut cand a tras plasticul acela de pansament care era lipit deasupra.Nu cred ca e necesar sa ai teama.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
madalinaSC spune:
buna! sunt o incepatoare la capitolul forum, insa nu pot spune acelasi lucru despre meseria de mamica. am doi minunati baieti cu care ma mandresc ori de cate ori am ocazia :Sebastian Gabriel (21.02.2003) si Dragos Cristian (20.07.2006). daca am cu ce sa ajut, o voi face cu placere!
Sanatate si sa auzim numai de la excelent in sus!