Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
samadhi spune:
Antoanela : acela nu era numele ei ci o denumire metaforica care am facut-o dupa nasterea ei, nu am crezut ca va fi pus ca nume, dar ma gandesc ca JADI va face schimbarea sau oricine altcineva care poate schimba....
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
Simo78 spune:
samadhi felicitari inca odata! o sa schimb eu pana vine jadi.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
samadhi spune:
SIMO: Merci ! Poti sa scri si apgrar 10?! Merci inca o data.
Am probleme cu pozele vad ca nu intra pe email-ul comun.... ma intreb de ce, este oare prea plin??? Pozele trimise nu mi-au venit inapoi dar nici in email-ul comun nu sunt... !?
Luna1 spune:
Simo daca faci modificari treci si la mine Agarul? A avut 9 imediat si 10 la 5 min. Nu stiu pe care il treceti dar trece unu si la mine.
Pupici ma duc sa intind rufele si pe urma poate fac un nanita mic.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Anya20 spune:
samadhi, felicitari pentru printesa! are un nume foarte interesant.
ce bine ca s-a rezolvat si furia laptelui si acum ii dai san. sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
mamii, multumesc de intrebare, fetele mele sunt f bine. astazi a fost o zi mai speciala, pentru ca a nascut raluca. am lasa-o pe anya la soacra si pe arina am luat-o cu mine la spital. am lasat-o pe sectie cu asistentele, ca sa pot intra in sala.
inca sunt sub efectul emotiilor si parca nu-mi revin. cand l-au scos pe bebe si i l-au pus pe piept mi-au dat lacrimile. parca mai ieri eram si eu asa. of, ce trece timpul...arina deja gangureste, zambeste, isi suge degetelele...e fetita mare
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
cristina26 spune:
Luna pozele sunt super faine, iar uitandu-ma la ele mi s-a facut un dor de Anglia. Sora mea sta langa Cambridge.
In legatura cu colici ai incercat ce am scris eu in urama? Incearca, la mine merge cand plange fata. A mea nu cred ca are colici, dar mai e si ea agitata uneori.
Nu iti cauta vina, ca nu ii bine. Nu ai de ce sa te simti vinovata.
samadhi felicitariiiiiiiii, pozele sunt tare faine, iti doresc mult laptic si bebe sa nu aiba colici.
Stefania ai nascut (sper ca la spital)? uite eu iti fac galerie.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
samadhi spune:
ANYA: merci!!! Si tie la fel, ma gandesc ca tie iti e mult mai greu ca prima fetita e mult mai mica, dar mai incolo se vor juca impreuna si apoi vei avea mult mai mult timp pentru tine.
Cristina: unde ai vazut pozele care le-am trimis ca eu nu dau de ele ? Sau au intrat acum pe email?
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002. si Merwana Tahira 17.08.2007
cristina26 spune:
Anya20 sunt atat de dulci cand ganduresc copilasii nostri. Azi dimineata Ingrid a gangurit si a zambit cred ca pt 5 min. Tot vroiam sa ma duc sa iau camera dar imi era greu sa ma plec de langa ea atat de draga imi era si nu vroiam sa pierd nici o secunda. Ce momente minunate. Parca traiesc intr-un vis.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
samadhi spune:
Da, am vazut au intrat pozele pe email !
cristina26 spune:
quote:.
Originally posted by samadhi
Da, am vazut au intrat pozele pe email !
Le-ai gasit
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul