Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
Anya20 spune:
a nascut ralucapio, astazi la ora 14:10, un baietel frumos si sanatos de 2900g si 48 cm, natural. mamica si taticul sunt in culmea fericirii.
sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!
editez: bebe a venit pe lume chiar in ziua in care mami si tati implinesc 5 ani de la casatorie!! la multi ani si sa fiti fericiti!!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Simo78 spune:
ralucapio felicitaripentru dubla aniversare!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Luna1 spune:
Raluca felicitari
Felicitari si pt cei 5 ani de casnicie, sa devina 500 ani, ce cadou superb!
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
betty78 spune:
Sunt o mamica de septembrie-octombrie si am si eu o intrebare: bebe al meu are 8 zile si nu prea deschide ochii. E normal??? Cam cand ar trebui sa tina ochii deschisi pe o perioada mai lunga???
Merci frumos
Betty78 de Mario - Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
mamii spune:
betty nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar nici al meu nu tinea okii deschisi mult in primele 10 12 zile .Eu am considerat ca e normal.Acum e totul ok.
Ralucapio super surpriza de ziua voastra.Felicitari!
Anya ce fac petitzele??
Antoanela23 spune:
Raluca, felicitari! Ce cadou frumos de aniversare, sa fiti sanatosi cu totii.
Stefania, du-te la spital, nu mai sta ca vine bebe!
Mersi de raspunsurile despre kk (cum suna).
Luna, nu stiu ce sa-ti zic cu laptele. Mai stai o zi-doua, sa vezi cum se obisnuieste fata cu el. Pe de alta parte, daca are colici poti sa-i dai si mama laptelui ca tot va plange. Eu nu pot sa ma uit la fi-mea cand plange ca ma apuca damblalele daca-i vad fata. Ma uit la tv de obicei, ca sa-mi golesc mintea si patrulez cu ea in brate.
Vorbind de lapte vin cu alta problema, dar intrebarea e pt mamele cu copiii mai mari. Victor nu vrea sa se dezvete de laptele praf,in octombrie el va implini doi ani, cat pot sa-l mai tin asa? De cate ori am incercat alt lapte nu l-a baut, ultima data a fost f simpatic, a luat o gura si a zis cah si nu s-a mai atins de el. Aveti vreun sfat pt moi?
Luna, nu ai de ce sa te simti vinovata, mai ales ca te descurci singurica cu toate.
Desi acum am bona la Victor tot asa, de abia astept sa inceapa cresa, mai ales ca el isi face de cap rau de tot cu noi acasa, si-a dat toate mesele peste cap, orele de somn nu mai zic, sunt complet aiurea, pica de oboseala si se forteaza sa nu doarma, zici ca-l musca patul. Stiu ca daca merge la cresa are un program fix si-i prieste.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
samadhi spune:
Hallo fetelor !
Am revenit.Incerc sa ma rezum cat mai scurt desi as scrie un roman......
De doua zile sunt acasa, este totul okay cu noi, doar ca sunt in criza de timp, tot pe fuga si cam nedormita... durerile de sani s-au mai domolit desi luni si marti am crezut ca ma catar pe pereti, erau tari ca piatra... Deci, am nascut prin cezariana, in 17.08.2007, ora 14:58, fetita noastra MERWANA TAHIRA, tradus din araba ar fi Merwana cea pura.
Avea la nastere AP 10 din 10, 2820g si 51 cm, a fost o nastere frumoasa, cel putin eu asa am simtit-o. Cezariana a fost facuta in urma unui col care nu se deschidea deloc, cu contractii regulate si dureri care nu mai incetau.As fi dorit o nastere normala dar si asa cum s-a intamplat a fost frumos. Al meu a fost non-stop langa mine si in operatie, si team-ul a fost foarte minunat, faceau glume cu al meu in engleza, se radea si se faceau poze in timp ce eu, eram sub operatie. Mi-am vazut fetita imediat si am putut sa o sarut pana mi-au dat lacrimile, timpul se comprimase si ceea ce eu credeam ca s-au dus doar vreo 15 min. era de fapt aproape o ora si medicul era aproape pe terminate cu operatia. Am sa pun si poze in email-ul comun, dar nu cele din operatie ca sa nu vi se faca rau, sau cumva frica.Pozele acelea au fost facute de dr. sau cei din team-ul lui cu care lucra, si apoi mi-au fost date.Nu stiu cati din dr. fac asta, dar eu m-am bucurat ca am avut onoarea sa vad ce au facut cu mine in timpul operatiei.Asta deoarece la prima cezariana nu am putut sa vad sau sa simt ceva.... iar acum mi s-a relevat aceasta traire cat mai clar posibil.
Multumesc celor care m-au felicitat ! Felicit si eu la randul meu noile mamici si tin pumnii celor in devenire!
PATICUT : da am nascut in aceiasi zi si ma bucur.
LUNA: cred ca rochia ta are o energie pozitiva, cel putin la mine asa a fost. Iti multumesc.
Voi reveni cum pot, si va pup...
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
Antoanela23 spune:
Samadhi, bine ai re-venit. Cred ca s-a produs o confuzie cu numele fetei tale ca apare diferit in lista de pe prima pagina. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Betty dac te referi la faptul ca nu prea sta treaz e normal, ei dorm foarte mult, daca sunt fericiti dorm si mananca deci esti fericita ca n-aveti dureri de burtica sau altceva sa-l tina treaz.
pozici noi incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3587" target="_blank">aici
Mada scuze de intrebarea intima, dar v-ati apucat de nebunii? Doare? Ai avut taietura mare? Ca m-as apuca si eu dar nu stiu inca ce sa zic.
Luna1 spune:
Samadhi bun venit. Ma bucur ca sunteti bine.
Anto parca am vazut un soi de lapte praf pana la trei ani. Ma uit si iti zic. Mersi pt sfaturi. O sa astept oricum sa vad si cum ia in greutate cu asta si intre timp atacam colicele cu alte picaturi si cu biberoane speciale care cred ca ma duc sa le iau azi.