Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by danis

pentru denumirea de la scutece, fructul sezonului nostru este pepenele: dulce si rotunjor, numai bun sa iti aline arsita din iulie-august

nu stiu daca s-a adjudecat deja, dar daca vreti o denumire care trimite la fructe, ar putea fi "pepenashi de iulie-august"

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mie personal imi place mult asta cu 'pepenashi de iulie-august'!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paticut

Simo - nici nu ma indoiam. inafara de Jeni pe tine te simt ca pe o sora. cand am intrat eu pe DC (trziu)toate fetele in jurul lui simo. M-am alaturat roiului si am ramas fidela de atunci acestei pozitii.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Paticut pt vorbele astea frumoase, te pupacesc de un infinit de ori. Apropo de tate taiate, am trait si eu asta ! Erau niste chestii mari grele pline cu lapte, pe care bebe nu le putea folosi. Cel mai greu a fost la maternitate. Acasa deja a fost altceva, mai usor...plus ca am folosit GARMASTAN ! Si comprese cu apa calda pe sani, sa inmoaie mamelonul !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paticut

buna seara

1. Jeni ai dreptate... nu sunt o frustrata ca nu pot alapta dar m-am ambitionat sa scot lapte si am reusit si performanta de 180 ml la un singur muls.. asta a insemnat aproape doua mese pentru minunea mea....asa ca vorba ceea si o picatura daca e - e de la mama si conteaza. dor sanii de urlu, ma dor mameloanele si sfarcurile de ma urc pe pereti dar.. nu ma las...am avut o profa buna...(sa-ti traiasca petele teacher)

2. subscriu si eu la titulatura de bebelusi de iul-aug. - e simpla si edificatoare.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Paticut, si pe mine ma durea de innebuneam, imi venea sa ma urc pe pereti, dar incet incet trec si durerile astea sa stii. Iar despre faptul ca "... nu sunt o frustrata ca nu pot alapta dar m-am ambitionat sa scot lapte si am reusit si performanta de 180 ml " te felicit. Asa te vreau !. Pt orice exista o solutie. Si exact cum spui si 5 grame de lapte de mama daca sunt bebe le primeste !
Fetilii, o noapte usoara va doresc, somn linistit bebeilor si ne citim pe la pranz, ca dimineata duc copilul cel mare la antrenament !
Pupiceli !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Azi va serveste Matei cu , ca s-a trezit cu chef de vorba...nu intelege ca mami mai vrea sa doarma un pic.

Sa aveti o zi minunata.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si de la noi. Sper sa fie si o zi buna, ca de asta cam ducem lipsa in ultima vreme. De vreo 2-3 zile copilul meu minunat face greva somnului. Refuza efectiv sa adoarma! N-am mai pomenit asa ceva! Noaptea are un program relativ normal - se trezeste pentru papa la 3 ore (mai mult sau mai putin) insa ziua e de groaza. Mananca aproape din ora in ora, dupa fiecare masa abia daca adoarme cate 15 minute apoi tresare brusc, ochii mari si da-i concert. Cred ca vecinii ar fi bucurosi sa ne faca ei bagajele numai sa ne vada mutati de aici. Ne-au trecut prin cap tot soiul de ganduri - inclusiv sa sedam copilul , fiindca lipsa asta de somn o termina. i-e dor de Mirunia mea dulce de saptamana trecuta, care-mi trimitea bezele prin somn si care dormea ca un ingeras! Daca are cineva sugestii de adormit copila - va rooog, nu va abtineti! In afara de leganat, cantat, plimbat si ognorat. Pe astea le-am incercat.

Profit acuma de somnicul ei de noapte ca sa citesc din urma. Poate se mai indura jumatate de ora de mine si mai doarme...

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

simo multumim de cafea

liadorian ai incercat culcat pe burtica lui, pe burtica ta? sau a lui tati... la noi de multe ori adoarme mai bine la tati ca el e mai calm, daca te simte bebe nervoasa devine si el nervos...

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna dimineata la o mica.
Voi nu dormiti din cauza bebeilor, iar nu dorm din cauza caldurilor.
E ceva de groaza. Parca am inceput sa am bufeuri, curg apele pe mine incontinuu. Luna trecuta parca am suportat mai bine caldura.
Aseara am avut contractii si tot asteptand sa le cronometrez,...am adormit. Parca a mai patit cineva pe-aici, nu-i asa?
Acum suntem bine-mersi iar kinderul tocmai mi-a tras un sut.

40+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Luna, sper ca ochisorul iubitei tale sa se faca repede bine. Am avut si noi un episod scurt de tot cu un ochisor care a curs un pic, dar l-am rezolvat babeste - l-am sters cu laptic de-al meu. C-am procedat bine sau nu, habar n-am. Cert e ca a functionat.
Anto, bine-ai revenit din concediu! Pupici Soniei!
stefania_97, ! Cred ca acelea sunt semne clare de travaliu.
paticut, bun venit acasa tie si "purcelushului" tau. Succes la alaptat! O sa vezi ca incet incet se rezolva toate.
Oana, si Miruna mea face de cateva zile la fel - una doua la san! De obicei stau cu urechile ciulite sa aud daca mai si inghite, sau doar molfaie acolo sanul. Pana acum am rezistat fara suzeta, dar ma innebuneste sotul ca el nu mai rezista!
Simo, multumim de pontul cu suzeta! Eu inca nu sunt hotarata sa-i dau, dar e bine de stiut. Chiar am primit o suzeta de la NUK, deci e in casa pentru urgente. Fetelor, voi cum sterilizati suzetele?
alina.clau, nastere usoara! Iti tinem pumnii sa fie totul bine!
danis, am incercat si asta. Uneori tine, ca azi , uneori insa nimic n-o alina. Multumim oricum e gandul bun, am sa mai insist cu dormitul pe burtica. La mine, ca tati, daca o vede plangand, e in stare sa se arunce de la balcon numai sa nu mai sufere pitica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Pazea, c-am inceput cu intrebarile!!!
Alina/anya heeeeelp, daca esti pe receptie...
Fetelor, exista cumva riscul de supraalimentare a bblushului? Noaptea vad ca pana una alta e ok, adica papa cam la 3 ore, dar cum vine dimineata, parca ar manca intruna. Si desi da aerul afara in majoritatea cazurilor, tot mai regurgiteaza. Si asta n-ar fi nimic, dar azi dimineata dupa ce a papat a doua oara, a icnit o data si i-a cam tzashnit laptik din guritza, n-a mai fost regurgitatul mic ca de obicei...Oare asta ce inseamna? Ma ajutati si pe mine cu un raspuns? Sunt tare amarata ca n-am gasit inca pediatru sa vina acasa sa urmareasca bebe si sunt tare stresata si nu ma pot baza doar pe dr de familie...va pup pe toate si sanatate voua si la bbei!

Mergi la inceput

violetan, si noi am avut aceeasi problema cu regurgitatul. Aveam impresia la un moment dat ca tot ce papa da afara. Problema era a eram in plina furie a laptelui, curgea din sanii mei suvoi si Miruna manca foarte lacom. Se pare ca regurgita doar surplusul, asa mi-a spus medicul nostru de familie, care ne e si pediatru. Atata timp cat bebe mananca si ia bine in greutate, iar regurgitatul asta nu se face cu efort, e ok. Desi mie imi statea inima in loc cand vedeam ce-i iese fetei pe guritza...

Mergi la inceput