Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
violetan nu mai stiu unde este subiectul, dar am salvat in calculator ce a pus Lia odata. Ti-am trimis PM, sper sa-ti fie de folos.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
violetan spune:
quote:
Originally posted by Simo78
violetan nu mai stiu unde este subiectul, dar am salvat in calculator ce a pus Lia odata. Ti-am trimis PM, sper sa-ti fie de folos.
Simo de Matei Hisham
Sarumana mult de tot!
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Victor are cateva zile de cand vrea numai la san. Nu musai sa manance, ci sa stea asa, cu tzatza in gura. daca nu as mai avea de facut curat/mancare ar fi ceva, dar asa... Acum doarme. Dar aud deja niste foieli, deci trebuie sa-l iau iara. cred ca o sa apelam si noi la suzeta. Am una de la Avent pe care o scuipa de numa'! e drept ca e de silicon si cam tare. o sa caut una de cauciuc.
S-a trezit si "ma striga". Va pup.
Asteptam bbelusii noi. Pupam maicile in devenire. Si pe cele cu experienta de acum
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Sa stii ca mai toti copii scuipa suzeta la inceput. Eu sunt foarte de acord cu suzeta pt ca e mai usor de dezvatat de ea decat de deget. Suzeta i-o iei, pe cand degetul ............ ?
Patiocut, si eu fix la fel pateam-langa sfarc se inatrea pielea ceva de speriat si de aici circ si plansete care incet incet se transormau in urlete. Mie dupa 1 saptamana mi-a scazut laptele si de atunci suntem pe alimentatie mixta. Si in 3 saptamani juniorul a luat aproape 900 grmae in greutate. Cat e lapte de mama ii dau, si o lingurita daca e ! Refacere usoara si meleoane de
Ioana75 spune:
violeta, uite aici subiectul despre actele necesare pentru bani.
Anca, m-am distrat cu Milky way.
Mie mi-ar place sa ne cheme simplu, 'Bebelusi de iul-aug'. Chestiile siropoase nu ma reprezinta.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
paticut spune:
buna seara
1. Jeni ai dreptate... nu sunt o frustrata ca nu pot alapta dar m-am ambitionat sa scot lapte si am reusit si performanta de 180 ml la un singur muls.. asta a insemnat aproape doua mese pentru minunea mea....asa ca vorba ceea si o picatura daca e - e de la mama si conteaza. dor sanii de urlu, ma dor mameloanele si sfarcurile de ma urc pe pereti dar.. nu ma las...am avut o profa buna...(sa-ti traiasca petele teacher)
2. subscriu si eu la titulatura de bebelusi de iul-aug. - e simpla si edificatoare.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
Antoanela23 spune:
Buna seara dragele mele,
Mersi de primirea calduroasa, .
Nu am vrut sa va sperii si nici sa va descurajez, nu a fost rau in vacanta, doar ca atunci cand mergi cu copiii nu e ca pe vremile cand strengaream doar noi doi.
Ioana, ce ati facut la doctori? Totul bine, nu-i asa?
Luna, mersi de link, sanatate bebelinei tale, sa-i treaca ochisorul repede.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
brazuca25 spune:
Am observat azi ca fontanele bebelinei mele este putin adancita si ma cam ingrijoreaza.Am inteles ca ar fi semn de deshidratare dar i-am dat azi toata ziua san, plus un biberon de ceai...adik vreo 90ml. Pediatra abia luni poate fi gasita si deja ma apuca stresul. O fi ceva grav??? Sa ii mai dau ceai? De supt la san a cam supt toata ziua tocmai pt ca am zis ca e f cald.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
Antoanela23 spune:
Mada, bafta sa gasesti cresa sau dadaca ok. A luat bine in greutate Emily, felicitari. Nu te mai stresa cu alaptatul, cu sau fara supliment, important e ca tu sa fii linistita, ca bb oricum are ce manca.
Ce lapte ai folosit pt supliment?
Pe mine cel mai rau ma supara ca in Belgia pe de o parte toata lumea bate toba cu alaptatul si pe de alta parte te trimit la serv dupa 3 luni de la nastere, mi se pare o ipocrizie extrema.
Mamii, ai baiat mare, sa-ti traiasca, bravo.
Stefania, sper ca ai nascut deja, bafta multa!
July, Sonia avea aproape 2 luni cand am fost in vacanta.
Simo, mersi. Deci este exclus un nume gen cozonacei, gogosele, etc?
Paticut, bine ai revenit, felicitari inca o data pentru baietel, sa fiti sanatosi cu totii. Nu ai incercat sa mulgi numai putin lapte, cat sa se detensioneze sanul, si apoi sa-i dai sanul? Bafta multa si rabdare, nu te stresa, exista o solutie pt orice.
Cat despre dureri, pe mine si acum ma mai doare uneori, cand suge dra cu nesat.
Nu mai stiu daca s-a spus deja aici, pt ranile la san cel mai bun cicatrizant e un pic din laptele vostru, masati si lasati sa se usuce pe mamelon.
Tot incerc sa-i dau suzeta lui Sonia, dar nu vrea, se stramba de parca-i vine sa vomite. Exista bblusi care nu accepta suzi, sper ca macar la biberon sa nu faca fite, mai incolo cand va fi cazul.
Somn usor si o noapte linistita,
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Ashera
E posibil ca bebele meu sa aibe colici la 2 saptamani ? Nu e prea mic ? Plange saracu de vreo 2 zile si se strange tot de burtica.. Mi se rupe sufletul cand ii vad. Se linisteste doar cand da vreun vant sau face kk. I-am lua bonisan si i-am dat aseara si azi dimineatza cate 5 picaturi, dar tot plange.. Stiti voi ceva mai eficient ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera, eu cred ca e posibil. Poti incerca Sab Simplex sau Debridat sau intreaba la farmacie ca mai sunt cateva medicam pt asta. Din pacate insa e la fel de posibil sa nu ajute nici unul ci numai cu trecerea timpului sa fie mai bine.
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Simo, mersi. Deci este exclus un nume gen cozonacei, gogosele, etc?
Dap, ca ingrasa
Simo de Matei Hisham