Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
AncaSiRoxana spune:
burtika - da, ii dai in parc, care e problema? iti pui si tu o bluza care se descheie usor sau se ridica usor si s-a rezolvat! la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .
violetan - da, proba suptului se face cantarind copilul inainte si dupa supt si vezi cat a supt. dar e destul de relativ... plus ca implica mult stres din partea mamei si poate chiar sa duca la scaderea lactatiei .
referitor la colici - si eu ziceam ca e prea mica fii-mea ca sa aiba deja colici, n-are nici o luna. dar la fel, cam la o juma' de ora dupa ce manca se chinuia, se scremea si in final facea un partz. ii dadeam si eu tot Bonisan, ca e natural. am inceput sa-i dau sab simplex si deja parca simt eu ca nu se mai chinuie asa la partzuri...
Sanatate!
ghinetz spune:
quote:
la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .
Anca, ce mi-a placut asta!!!
Fug, ca am inceput sa fac clatite - tot se vb pe aici de mancare si m-am simtit cam prost ca nu am mai facut nimic de mancare de la ultimii cartofi prajiti pe c are i-am ars
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
paticut spune:
Danis - si mie imi dau lacrimile. -multumesc si credeti-ma ca sunt aici cu tt sufletul pentru toate idiferent cat d emult sau putin sau chiar deloc ne-am raspuns reciprc mesajelor.
Simo - nici nu ma indoiam. inafara de Jeni pe tine te simt ca pe o sora. cand am intrat eu pe DC (trziu)toate fetele in jurul lui simo. M-am alaturat roiului si am ramas fidela de atunci acestei pozitii.
Mada si Ashera - multumesc de incurajari .. stiam ca nu sunt singura dar chiar o luasem razna.. ma vedeam deja taiata pe sani din cauza mastitei nu mi-a ajuns faptul ca am nascut prin cezariana desi vroiam natural, nu era de ajuns ca am avut colul inchis si mi l-au deschis manual pe urma...asta imi mai lipsea. tzatze taiate. (sunt nebuna si am o imaginatie cumplita).
si apropo de suzi" si eu am una de la Avent dar cupilu meu nu vrea s-o vada...se joaca dupa masa cu manutele in vant dupa care adoarme ca un copil cuminte ce am. sa-l tina bunul Dzeu asa....
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
brazuca25 spune:
Apropos de alaptat, imi povestea o mamica cum ca ea la 2 saptamani nu a mai avut lapte asa deodata...explicatia ei a fost ca a fost deochiata!!!!! Ce minte au unii!!!!!!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
AncaSiRoxana unde e parcul asta cu Milky Way ca poate acolo imi fac curaj sa alaptez si eu in public.
poze cu gogoshik noastra
AncaSiRoxana spune:
brazuca - e vorba de parcul cu data de azi: [red]23 august[red], zis si parcul national.
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by AncaSiRoxana
la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .
Anca
mamica Roxanei Maria (26 august 2005) si a Ilincai Teodora (29 iulie 2007)
Buna treaba! Noi aseara ne-am intors din parc mai devreme din motive de foame
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
brazuca25 spune:
Simo si noi la fel patim. Ne stie tot cartierul cand o apuca foamea, ca e destul de departe parcul.Pana ajungem acasa....urla ca din gura de sarpe. E fomista rau gogoshik mea.
poze cu gogoshik noastra
paticut spune:
nici o veste de la fetele ce nasc azi?
whitchy?
afibebe?
apropo de samadhi stie cineva ceva? stiu ca a nascut in aceeasi zi cu mine - 17 aug....
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
violetan spune:
Mai am o mare ugaminte la voi, fetelor. Era un subiect deschis pe tema alocatie/trusou bebe. Nu mai stiu unde e si era f bine descris fiecare pas care trebuie facut pe la institutiile implicate. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc f mult.