Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

burtika - da, ii dai in parc, care e problema? iti pui si tu o bluza care se descheie usor sau se ridica usor si s-a rezolvat! la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .

violetan - da, proba suptului se face cantarind copilul inainte si dupa supt si vezi cat a supt. dar e destul de relativ... plus ca implica mult stres din partea mamei si poate chiar sa duca la scaderea lactatiei .

referitor la colici - si eu ziceam ca e prea mica fii-mea ca sa aiba deja colici, n-are nici o luna. dar la fel, cam la o juma' de ora dupa ce manca se chinuia, se scremea si in final facea un partz. ii dadeam si eu tot Bonisan, ca e natural. am inceput sa-i dau sab simplex si deja parca simt eu ca nu se mai chinuie asa la partzuri...

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .

Anca, ce mi-a placut asta!!!

Fug, ca am inceput sa fac clatite - tot se vb pe aici de mancare si m-am simtit cam prost ca nu am mai facut nimic de mancare de la ultimii cartofi prajiti pe c are i-am ars

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Danis - si mie imi dau lacrimile. -multumesc si credeti-ma ca sunt aici cu tt sufletul pentru toate idiferent cat d emult sau putin sau chiar deloc ne-am raspuns reciprc mesajelor.

Simo - nici nu ma indoiam. inafara de Jeni pe tine te simt ca pe o sora. cand am intrat eu pe DC (trziu)toate fetele in jurul lui simo. M-am alaturat roiului si am ramas fidela de atunci acestei pozitii.

Mada si Ashera - multumesc de incurajari .. stiam ca nu sunt singura dar chiar o luasem razna.. ma vedeam deja taiata pe sani din cauza mastitei nu mi-a ajuns faptul ca am nascut prin cezariana desi vroiam natural, nu era de ajuns ca am avut colul inchis si mi l-au deschis manual pe urma...asta imi mai lipsea. tzatze taiate. (sunt nebuna si am o imaginatie cumplita).

si apropo de suzi" si eu am una de la Avent dar cupilu meu nu vrea s-o vada...se joaca dupa masa cu manutele in vant dupa care adoarme ca un copil cuminte ce am. sa-l tina bunul Dzeu asa....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Apropos de alaptat, imi povestea o mamica cum ca ea la 2 saptamani nu a mai avut lapte asa deodata...explicatia ei a fost ca a fost deochiata!!!!! Ce minte au unii!!!!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

AncaSiRoxana unde e parcul asta cu Milky Way ca poate acolo imi fac curaj sa alaptez si eu in public.

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

brazuca - e vorba de parcul cu data de azi: [red]23 august[red], zis si parcul national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana
la noi in parc e o alee careia eu ii spun MILKY WAY, pt ca acolo se duc mamicile care au de alaptat sau de dat laptic sau alt fel de mancare la bebici .

Anca
mamica Roxanei Maria (26 august 2005) si a Ilincai Teodora (29 iulie 2007)

Buna treaba! Noi aseara ne-am intors din parc mai devreme din motive de foame

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Simo si noi la fel patim. Ne stie tot cartierul cand o apuca foamea, ca e destul de departe parcul.Pana ajungem acasa....urla ca din gura de sarpe. E fomista rau gogoshik mea.

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

nici o veste de la fetele ce nasc azi?

whitchy?

afibebe?

apropo de samadhi stie cineva ceva? stiu ca a nascut in aceeasi zi cu mine - 17 aug....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mai am o mare ugaminte la voi, fetelor. Era un subiect deschis pe tema alocatie/trusou bebe. Nu mai stiu unde e si era f bine descris fiecare pas care trebuie facut pe la institutiile implicate. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc f mult.

Mergi la inceput