Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
pupam toate fetele! profit ca bebe doarme si mai intru si eu pe net. cu toate ca e mama la mine si ma ajuta la mai toate treburile gospodaresti, tot parka n-am timp suficient...bebe mananca bine, lapte este inca si sfarcuri cat cuprinde. eu ma dau cu GARMASTAN inainte si dupa alaptat si am neste sfarcuri de invidiat cu toate ca trage bebe de ele ca de elastec. este super alifia aia. merita toti banii. fara cred ca mi-ar face sfarcurile varza ala miku.
si noi folosim suzeta. de cauciuc de la Chicco.ca am avut de silicon si era tare. e de folos mai ales la adormit. bebe doarme in carut pt ca e mai usor de adormit si-l pot si legana........sper sa nu se dezvetze de patutz.cam atat noutati despre noi. pupam
mihaela
alina.clau spune:
Buna mamicilor!
Eu sunt de la 'mamici de sept-oct 2007' pt ca am dpn pe 1 sept,dar se are ca voi naste in aug!Voi naste prin cezariana,desi nu asta imi doream,pt ca bb nu s-a intors!
As vrea sa stiu daca a nascut cineva la cantacuzino?Care sunt conditiile si cum a fost?
Va pup!
alina38s+ANDRA MARIA
AMR 2 ZILE
andutzy spune:
In Cantacuzino am nascut eu acum 2 ani. Da-mi PM cu ce exact vrei sa afli. Bafta!
Dupa infectia facuta la cusatura operatiei(serom i-a zis doctorita), azi ma doare burta jos, ca si cum as fi racita la ovare. Sper sa nu fie si inauntru vreo infectie, deja nu mai stiu ce sa cred! Azi am o luna de la cezariana.
fetele care hraniti cu bibe puiul, am descoperit ca la biberoanele Avent se pregatesc tetinele Chicco cu care vad ca Horia mananca mai cu spor si parca nu asa de lacom.
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
violetan spune:
Fetele, cine imi zice si mie mai exact cum se face proba suptului? Adica mai exact: cand? imbracat/dezbracat? cate grame trebuie sa suga ca sa fie ok? Eu sunt tare in ceatza...multumesc f mult!!
Si inca ceva: daca nu avem voie cafea cu ce putem inlocui? Cacao mai slaba? Cicoare? Inka? Oare e voie?
madabout2003 spune:
Ghinetz exact asta era si parerea mea! De fapt chiar am si citit ca decat un san dat impotriva propriilor convingeri mai bine un biberon dat cu dragoste!
Desrpe suzete si noi am incercat un model in silicon special nou nascuti dar fara succes! Apoi am descoperit o suzeta de cauciuc monobloc, are o forma cam ciudat o sa ii fac o poza sa o vedeti! Eu nu prea eram de acord cu suzeta dar eram mai impotriva suptul degetului asa ca atunci cand am vazut_o pe fie-mea cu degetul in gura la 3 zile de la nastere m_am repezit sa ii iau suzeta! Nu de alta dar cred ca mai usor o dezveti de suzeta decat de deget!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
madabout2003 spune:
Violetan mie mi_au facut proba suptului in maternitate! Dupa 2 ore de la ultimul alaptat am cantarit_o pe pitica apoi i_am dat fiecare san cate 15 minute si apoi am cantarit_o din nou (imbracata la fel ca inaite de supt)! Luase 10 g si mi_au zis ca e putin, si mi_au recomandat un bib de supliment; mi_au spus ca daca ar fii luat baremi 20g ar fii fost ok!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
danis spune:
pentru denumirea de la scutece, fructul sezonului nostru este pepenele: dulce si rotunjor, numai bun sa iti aline arsita din iulie-august
nu stiu daca s-a adjudecat deja, dar daca vreti o denumire care trimite la fructe, ar putea fi "pepenashi de iulie-august"
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
burtika spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine pt ca am o nedumerire: bebita mea are aproape o luna si mananca exclusiv la san la o ora, doua. Nedumerirea mea este, daca ies cu ea in parc si o apuca foamea, ce ma fac , ii dau acolo? Voi cum va descurcati. Pana acum am iesit numai in fata blocului si cand incepea sa planga , fuga sus la alaptat, dar as vrea sa mergem si noi in parc sa stau o ora, doua si ma gandesc ce ma fac daca vrea sa manance pt ca parcul este ceva mai departe.
burtika mamica de Iris
ghinetz spune:
danis, pai tocmai, ca eu nu prea voiam "fruct". Insa minoritatea se supune majoritatii, nu?
burtik, alaptez in parc, dar intr-un loc mai ferit privirilor de tot felul.
Chiar ma gandeam...oare exista mamici care sa poata alapta si sa nu faca acest lucru pentru ca NU VOR? (asta asa, in continuarea discutiilor cu mada)
A! Si pentru ca ma tot tem ca nu o sa pot alapta mult/ca nu o sa mai am lapte...intreb: din ce motiv unele mamaici au alaptat doar cateva luni? Au ramas fara lapte? Se poate asa, pur si simplu, peste noapte sa nu mai ai laptic?
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danis spune:
ghinetz nici eu nu tin neaparat sa fie un fruct sau o leguma - dar daca vreti sa fie un fruct, am dat si eu o idee... si orice nume ar fi ales, as fi la fel de dependenta
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532