ce farduri folositi si sunteti multumite?
As vrea o cutie cu mai multe culori (nu doar una) si normal sa nu se stearga de la ochi...
cam orice, dak sunt in nuantele care-mi plac si-mi sta bine
acum ani de zile avusesem ceva de la ruby rose, o culoare super (ceva greu de definit) nam gasit culoarea aia la nici una din firmele specializate in farduri 
Dar cum va alegeti fardul de obraz?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Am folosit Ruby Rose ani de zile, mie mi se par ok fardurile, nu vad diferenta fata de astea mai scumpute Rimmel, Maybelline (la rauj vad diferenta la calitate, dar la farduri nu prea).
Acuma am primit cadou un L'Oreal Holografic si e super!
Folosesc Lancome si arata foarte bine de dimineata pana seara. In caz ca folosesc alt fard de ochi pun initial bejul de la Lancome iar apoi pe celalat peste si tine toata ziua.
Eu ti le recomand pe cele de la Make up forever!!Sunt profesionale.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Lancome si Dior sunt foarte bune si eu le folosesc.
Fard de obraji nu am folosit niciodata ....asa ca nu stiu![]()
mami Amy si bebe Stefan
Sunt foarte multumita Ja-de.Costa in jur de 800mii(80 ron parca)insa culorile sunt foarte frumoase si dureaza ceva ore.Luciul de buze de la ei insa.....poate nu am nimerit eu unul bun
quote:
Originally posted by rhoneea
Eu ti le recomand pe cele de la Make up forever!!Sunt profesionale.
Pe mine ma intereseaza ce culori/ nuante folositi la ochii verzi/ evt. nr. de la gama/ firma respectiva ![]()