Fard de ochi
Raspunsuri - Pagina 2
amoodia spune:
quote:
Originally posted by louisea
Pe mine ma intereseaza ce culori/ nuante folositi la ochii verzi/ evt. nr. de la gama/ firma respectiva
caramiziu, verde masliniu, maro. era o trusa de la ruby-rose la 140 000 lei vechi, cu culori multe si carcasa neagra si aveau putin sidef in culori. are niste culori superbe de maro si verde. acum mi se pare ca au scos tot ceva in genul ala dar sideful parca e taiat, si nu e ca asta care-ti zic eu.eu am 2 truse din alea si rezista foarte bine la ochi, daca ma dau cu pudra inainte si culorile sunt super, nici la firmele renumite nu gasesc culorile astea.
aaaaa si la ochi verde culoarea pruna este foarte frumos. iti scoate verdele in evidenta. acum am luat de la Yves rocher, un dermatograf culoarea prunii, super.
louisea spune:
Merci Ammodia ![]()
Sa sti ca Roby Rose am avut si eu (si mi-au placut, ieftine, rezistente si culori faine), dar pe aici n-am mai vazut :) Si-n Ro n-am mai fost de cativa ani..
Tu banuiesc ca ti-ai cumparat din Ro, nu?
mamica dulce spune:
si eu inca mai am o trusa de la ruby rose ,una mare,cu toata gama de culori si,desi am o gramada de alte farduri "proaspete" si renumite,tot la ruby rose apelez cam zilnic.Tin cateva ore bune (daca dau cu pudra sau fond de ten pe pleoape inainte chiar toata ziua),au niste culori fantastice,se intind bine si au un sidef super .Nuantele preferate de maro,verde si gri nu le-am mai gasit la alte firme. Si sunt si de calitate.Eu n-am patit nimic de la ele vreodata(si trusa asta am cumparat-o de aproape 3 ani).Si tot timpul imi apreciaza prietenele machiajul.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mess0804 spune:
Ma bucur ca mai multa lume zice de Ruby Rose, ma gandeam ca is eu ma defecta ca folosesc "ieftineli" ![]()
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
louisea spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Ma bucur ca mai multa lume zice de Ruby Rose, ma gandeam ca is eu ma defecta ca folosesc "ieftineli"
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
cristina1974 spune:
Chanel, L'Oreal, Dior, Lancome...
Mai nou, am gasit vara asta niste nuante superbe la Yves Saint Laurent.
Fardul de obraz, blusher-ul, il am de la Burjois,si il recomand cu multa caldura. Au o paleta e nuante destul de bogata, si, aplicat pe obraz, are un efect discret, insa superb.
De asemenea, cand machiajul este gata, ca sa obtin un extra glow, folosesc un finish make-up, in prezent de la Elizabeth Arden, care are rezultate excelente.
Ajutati-o pe Sonia
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by louisea
Pe mine ma intereseaza ce culori/ nuante folositi la ochii verzi/ evt. nr. de la gama/ firma respectiva
Am auzit odata pe FTV un make-up artist spunind ca cele mai potrivite nuante pentru o anume culoare a ochilor (deci nu numai verde, vorbim despre orice culoare de ochi) se pot afla uitindu-te cu atentie la irisul personal.
Vei descoperi ( asa cum si eu am facut-o) ca in interiorul lui se afla toata gama de nuante ce ti se potrivesc, mai ales sub forma de picatele
De pilda, eu am niste ochi albastri-verzi-caprui
Atunci am descoperit ca am si picatele aurii, negre si ...rosu (cam ca teracota) asa ca am incercat sa merg pe nuantele astea. Cind am pus rosu caramiziu pe pleoapa, am primit cele mai multe complimente. Pina atunci nu mai folosisem fiindca mi se parea ca-i cam tare culoarea si ziceam ca o sa arat ca un clown.
Da' de unde...succes maxim! Avea dreptate make-up artistul ala (Kevin Aucoin).
Oricum, un tip de machiaj ce cred ca li se potriveste tuturor ( desigur mai cu atentie in timpul zilei, oricum eu in timpul zilei nu folosesc culori ci citeva tuse discrete in tonuri nude) este cel cu efect "smokey eyes"
http://i15.ebayimg.com/05/s/06/fa/33/9f_2.JPG
http://www.kevynaucoin.com/lessons/?vanessa
Am gasit destule farduri de pleoape bune dar cu adevarat impresionante mi s-au parut cele de la Dior (nuante de pamint))si Ja-de ( pe acesta din urma chiar il ador, e holografic si are si verde si albastru si auriu, din pacate e cam greu sa-l "port" fiindca am pleoape si arcade ceva mai mari si efectul holografic nu-i prea indicat, le face si mai mari!
www.helpsonia.com
clyo spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Chanel, L'Oreal, Dior, Lancome...
Mai nou, am gasit vara asta niste nuante superbe la Yves Saint Laurent.
Fardul de obraz, blusher-ul, il am de la Burjois,si il recomand cu multa caldura. Au o paleta e nuante destul de bogata, si, aplicat pe obraz, are un efect discret, insa superb.
De asemenea, cand machiajul este gata, ca sa obtin un extra glow, folosesc un finish make-up, in prezent de la Elizabeth Arden, care are rezultate excelente.
Ajutati-o pe Sonia
Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia
da-ne si noua un link sa vedem despre ce e vorba.
cand zici ca YSL are nuante superbe, vorbesti in general sau te referi la ce a aprut nou in vara asta?
sunt rezistente?
amoodia spune:
ma duc si eu sa ma uit in iris sa vad ce culori am acolo, ca e interesant ce zici tu.
si eu am vazut ca rosu-caramiziu e super pentru ochii mei verzi, dar tot asa am zis ca e puternic.
Ruby Rose mi se pare ca bate de departe multe firme renumite. eu am folosit de la diverse marci, dar acum sunt fidela Ruby Rose. mi-am adus din Romania 2 truse din alea mari sa-mi ajunga pana la urmatoarea vizita :)))