Fard de ochi
Raspunsuri - Pagina 3
amoodia spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
unde se gasesc aceste Ruby Rose in Ro ?
(in Bucuresti de fapt)
eu nu sunt din bucuresti, dar stiu ca mi-a facut cineva cadou o trusa ruby rose de la depozit.nu stiu sa-ti zic ce depozit era, dar le gasesti pe la toate magazinele mici care au si machiaje mai ieftine.
lilina spune:
eu folosesc
farduri: Radiant, Bourjois, Zepter, Alix Avien, L'oreal si sunt super multumita (sunt f.sidefate, adica pe gustul meu, si culori f.misto)
rujuri: zepter, c dior, ghivenchy, yves rocher (am renuntat la celelate de cand le-am decoperit pe astea)
fond ten: yves rocher, zepter
creion ochi: yves rocher, zepter
rimel: yves rocher, zepter, maybelline
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
aissa spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
unde se gasesc aceste Ruby Rose in Ro ?
(in Bucuresti de fapt)
La toate dughenele cu cosmetice, cred ca au si prin Unirea, la mine e la piata un magazin de cosmeticale plin de Ruby rose....
Eu nu prea folosesc farduri (fac o alergie si ma scarpin de se duce naibii tot machiajul) dar vad peste tot firma asta. La absolut toate magazinele de gen. Nu ma refer la cele mari, de firma, la alea mici.
Porumbita spune:
aissa merci 
o sa ma uit si eu ... la firmele de renume nu ar fi numai problema ca mi se par multe scumpe, dar in general nu am vazut cutii decat cu 1-2 culori si eu vreau o cutie da buna (adica cu macar 6-8 nuante
)
grenouille spune:
porumbito, incearca si fardurile sephora si bodyshop :)
eu ma feream de ele ca am zis ca-s marci de magazin. dar am avut surprize placute :)
ah, si revlon sunt bune, dar un pic mai scumpe
Porumbita spune:
care le gasesc unde?
(scuze de intrebare da eu urasc sa bantui prin magazine; de fapt urasc mersul la cumparaturi.. cand chiar trebuie, prefer dc se poate sa ma duc la sigur...
)
grenouille spune:
pai, sephora in magazinele sephora (e unul in Carrefour orhideea)
iar bodyshop... in magazinele the bodyshop.
revlon se gaseste inclusiv prin hypermarketuri (carrefour, cora etc)
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by mess0804
Ma bucur ca mai multa lume zice de Ruby Rose, ma gandeam ca is eu ma defecta ca folosesc "ieftineli"
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Ca tot suntem pe aceleasi meleaguri
Porumbita - eu folosesc Seventine si chiar sunt multumita de ele,am incercat si Lóreal,e bun,Lancome la fel...
Ruby rose - eu nu le recomand,la o nunta daca mergi,pana dimineata nu va rezista.Chiar si pt cateva ore,se strange la ochi,....
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
grenouille spune:
faza cu stransul pe pleoape e cu dus si intors, cred ca depinde si de structura pielii fiecarei persoane.
personal, daca mi-as da cu ruby rose acum ar rezista; daca i-as da lu mama ar pica de pe pielea ei in maxim o ora. pur si simplu trebuie experimentat cu gama sa vezi daca se potriveste pielii tale sau nu. personal, prefer cosmeticele (fardurile de ochi) mai scumpe, calitatea ingredientelor e in general superioara. asta nu inseamna ca daca imi place o culoare a unei marci ieftine nu o iau :) la varsta mea, inca merge