Leoaicele DC (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by adi69

Daca vrei reteta , trimit.

Adriana

Vreau, cum sa nu?! Arata super bine!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adrianaaa
ce minunatii faci, wow !
Sincer va zic ca nu prea mi se face sa mananc nimic, de fapt abia am apucat sa beau un pahar cu apa, dar cand am vazut prajiturileee, moama da` bine arata

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc fetelor..fac si eu cat ma pricep..
Katy,n-am timp acum sa scriu reteta,revin insa mai tarziu sau maine,e bine?

Mergi la inceput

Adriana, multumesc, mi-o trimiti cand poti tu, nu-i nici o graba!!!
Iasi si Oradea!!! Pe la voi cum e vremea!!! Pe aici e foarte frumos!
Mai am putin de lucru la poze si o sa vedeti frumoase poze din weekend cat de curand!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Asa cum am promis va pun cateva poze din weekend !!!
Sper sa va placa!
Pupici tuturor!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna fetelor-leoaicelor!
am cam lipsit de aici, adik de pe forum, n-am avut acces la net o vreme si nici nu am apucat sa citesc din urma.
katty La Multi Ani pt aniversare, multi, multi ani fericiti inainte!imi pare tare rau ca aveti puisorii bolnaviori, s-a cam racit vremea, nu-i asa? cu toate ca pe aici e frumos, doar seara se lasa mai frigut. am dat o fuga si pe la mare la inceputul lunii si a fost frumos, dar cam atat. ma lupt in continuuare sau incerc sa ma lupt, dar nu stiu cu cine? cred ca doar cu mine.
maine este ziua sotului si ma tot gandesc ce sa fac? maaare dilema! de fapt ma gandesc dak sa fac sau nu ceva?
ma pregatesc sa plec acasa asa ca va doresc o zi buna in continuuare!

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna tuturor.

La inceput sa-mi fac o scurta prezentare. Ma numesc Mnuela Kuczynska si locuiesc in polonia. Mam nascut pe 6 august 1974 in Bucuresti. In polonia locuiesc de 14 ani. Am o fetita de 3 ani care se numeste Julia.

Julia de pe 3 septembrie merge la gradi, mai greu cu sculatul de dimineata dar apoi totul ok. Eu pe moment inca nu lucrez, dar treaduc acasa din polona in romana si vice versa.

Cam atat despre mine. Am sa pun poze cu ingerasul meu.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Stefiuta, LA MULTI ANI, sotului tau ! Sa aibe parte numai de sanatate, fericire si noroc! Alaturi de voi bineinteles!!!

Manuela, bine ai venit alaturi de noi! Pe Julia nu am vazut-o prea bine, poza era mititica! Cum de ai ajuns in Polonia? Te-ai casatorit acolo? Cum e viata acolo? Mai vii in Romania?
Mai scrie-ne despre voi!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna, am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana minunata!!!
Pe unde sunteti?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Salutare leoaicelor,sincer imi pare rau ca nu am mai putut scrie nimic, dar am fost foarte ocupata cu serviciul si mai nou cu margelitul.E un hobby si ma relaxeaza.Dupa ce vin de la servici, fac mancare daca nu este nimic si pe urma margelit.Parca nu e de-ajuns ca stau cu fundul pe scaun toata ziua, mai vin acasa si iar ma asez si insir margele.
Pe alexuta mea am dat-o la schi, au inceput niste cursuri la clubul scolar sportiv, si prima data fac pe role, si pe urma pe partie si in deplasari.Ma bucur ca ii place.Anul trecut a fost la aikido dar in loc sa o disciplineze ea se dadea tare ca stie figuri si facea cu alti copii de am avut probleme, asa ca am retras-o.
Am sa mai revin cu amanunte, dar acum va las sa-mi vedeti creatiile si sa-mi spune-ti parerea voastra, buna sau rea

http://nicole-bijuterii-unicate.blogspot.com/

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput