Leoaicele DC (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Foarte frumoase creatiile tale, nikolle, fara sa exagerez. Mie una mi-au placut atat de mult, incat daca avem cum, as vrea sa iau cate ceva de pe acolo, ce zici?
Ce frumos ca ti-ai dat pitica la ski. Mai ales ca ai unde! Mi-ar placea sa faca si copilul meu ceva sport!
Eu m-am apucat de cura de slabire cu ceaiuri chinezesti (naturist)! Sa vedem daca merge!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Multumesc frumos Katty pentru sinceritate.Ma bucur ca ti-au placut.Am asa o satisfactie ca le palc oamenilor creatiile mele.Daca as avea o mina de margele(nu de aur), cred ca le-as oferi gratis, dar din pacate sunt cam scumpicele margelele si le dau pe bani.
Se poate comanda, imi spui care si eu le trimti prin posta la adresa care mi-o dai tu si palta ramburs + taxele postale.Cam la 2 zile mai pun cate ceva nou pe blog .Daca vrei id-ul de mes ti-l dau si vb.
Intr-adevar ma bucur si eu pentru alexandra ca are unde sa se duca la schi, e la clubul scolar sportiv, acuma fac pregatirea pe role, si cand o sa fie zapada se duc la Durau.La noi la Piatra ne face partie si telegondola si telescaun, sper ca le termina prin noiembrie, si o sa se mai duca pe la borsa, prin maramures.Asa ca ea are ocupatie, dar mai nou face si ea margele cu mine, isi face bratari, i-am facut si un inelus si era tare mandra.Imi fura margele si le ascunde prin buzunare si o vad ca le intinde pe ata sau sarmaAm fata, face ce fac eu, nu-i asa?E harnicuta, imi cere tot timpul sa-i dau treaba.
Gata v-am alsat ca mai am ceva de lucru la servici si pe umra margelim un pic(de-abia astept)
Si am si sedinta cu parintii, stiu ca cere bani pentru fondul clasei,pentru caiete speciale de grupa amre pregatitaore, bani pt engleza, intru-un cuvant BANI MULTI.
Va pupicesc si ami vorbim

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput

Ce faceti, dragi Leoaice?
Pe unde umblati?
Va poftesc la o cafeluta!
Am intrat sa va urez o saptamana cat mai minunata!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

daca cafelua se poate lua si cu fervex primesc cu placere sunt racita cobza, dar daca nu primesc si o cafea neagra la un pahar de barfa ca intre fete!
ce ati facut in wee si cat de obosite sunteti dupa doua zile libere, pt mine lumea e cea mai naspa zi, dupa aceea incep sa ma obisnuiesc!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Anunt cu bucurie-ca surpriza din burtica ni s-a dezvaluiit!!
Avem un baieteeeel!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Zozela pt vestea buna, sarcina usoara in continuare !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ne bucuram de veste, sarcina usoara si sa se nasca sanatos voios voinic!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Felicitari zozela si sarcina cat mai usoara si fara greturi, si voua fetelor o saptamana cat mai buna.

http://nicole-bijuterii-unicate.blogspot.com/

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput

Felicitari, Zozela, sarcina usoara in continuare, iar BB sa vina sanatos pe lume!!!
Ce-am facut noi in weekend ? Sambata smotruiala in casa, mancare, spalat etc., ieri odihna cat cuprinde (uitat la filme), a fost si o vreme care nu prea indemna la iesit!
Vineri, in schimb, am fost la SIAB, si ne-am ales o masinuta, ptr. care facem formele zilele astea! Sunt tare fericita ca in sfarsit ne-am decis! Vine in doua saptamani!

Anca_vlad, sanatate multa si refacere cat mai rapida! Multa lume bolnava in jurul meu!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarutmana de urari-fetelor!!
tuturor!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput