Leoaicele DC (7)
Raspunsuri - Pagina 13
katty spune:
Foarte frumoase creatiile tale, nikolle, fara sa exagerez. Mie una mi-au placut atat de mult, incat daca avem cum, as vrea sa iau cate ceva de pe acolo, ce zici?
Ce frumos ca ti-ai dat pitica la ski. Mai ales ca ai unde! Mi-ar placea sa faca si copilul meu ceva sport!
Eu m-am apucat de cura de slabire cu ceaiuri chinezesti (naturist)! Sa vedem daca merge!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
nikolle_t spune:
Multumesc frumos Katty pentru sinceritate.Ma bucur ca ti-au placut.Am asa o satisfactie ca le palc oamenilor creatiile mele.Daca as avea o mina de margele(nu de aur), cred ca le-as oferi gratis, dar din pacate sunt cam scumpicele margelele si le dau pe bani
.
Se poate comanda, imi spui care si eu le trimti prin posta la adresa care mi-o dai tu si palta ramburs + taxele postale.Cam la 2 zile mai pun cate ceva nou pe blog .Daca vrei id-ul de mes ti-l dau si vb.
Intr-adevar ma bucur si eu pentru alexandra ca are unde sa se duca la schi, e la clubul scolar sportiv, acuma fac pregatirea pe role, si cand o sa fie zapada se duc la Durau.La noi la Piatra ne face partie si telegondola si telescaun, sper ca le termina prin noiembrie, si o sa se mai duca pe la borsa, prin maramures.Asa ca ea are ocupatie, dar mai nou face si ea margele cu mine, isi face bratari, i-am facut si un inelus si era tare mandra.Imi fura margele si le ascunde prin buzunare si o vad ca le intinde pe ata sau sarma
Am fata, face ce fac eu, nu-i asa?E harnicuta, imi cere tot timpul sa-i dau treaba.
Gata v-am alsat ca mai am ceva de lucru la servici si pe umra margelim un pic(de-abia astept)
Si am si sedinta cu parintii, stiu ca cere bani pentru fondul clasei,pentru caiete speciale de grupa amre pregatitaore, bani pt engleza, intru-un cuvant BANI MULTI.
Va pupicesc si ami vorbim
ALEXANDRA & Nikolle
katty spune:
Ce faceti, dragi Leoaice?
Pe unde umblati?
Va poftesc la o cafeluta!
Am intrat sa va urez o saptamana cat mai minunata!
varsta lui Andrei
anca_vlad spune:
daca cafelua se poate lua si cu fervex primesc cu placere sunt racita cobza, dar daca nu primesc si o cafea neagra la un pahar de barfa ca intre fete!
ce ati facut in wee si cat de obosite sunteti dupa doua zile libere, pt mine lumea e cea mai naspa zi, dupa aceea incep sa ma obisnuiesc!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
zozela spune:
Anunt cu bucurie-ca surpriza din burtica ni s-a dezvaluiit!!
Avem un baieteeeel!!
Ela..
in 16+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
szivarvany spune:
Felicitari Zozela pt vestea buna, sarcina usoara in continuare !

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
anca_vlad spune:
ne bucuram de veste, sarcina usoara si sa se nasca sanatos voios voinic!

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
nikolle_t spune:
Felicitari zozela si sarcina cat mai usoara si fara greturi
, si voua fetelor o saptamana cat mai buna.
http://nicole-bijuterii-unicate.blogspot.com/
ALEXANDRA & Nikolle
katty spune:
Felicitari, Zozela, sarcina usoara in continuare, iar BB sa vina sanatos pe lume!!!
Ce-am facut noi in weekend ? Sambata smotruiala in casa, mancare, spalat etc., ieri odihna cat cuprinde (uitat la filme), a fost si o vreme care nu prea indemna la iesit!
Vineri, in schimb, am fost la SIAB, si ne-am ales o masinuta, ptr. care facem formele zilele astea! Sunt tare fericita ca in sfarsit ne-am decis! Vine in doua saptamani!
Anca_vlad, sanatate multa si refacere cat mai rapida! Multa lume bolnava in jurul meu!
varsta lui Andrei