Leoaicele DC (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
SI eu de la serviciu
Sunt cam suparata ca ne luptam cu boala Ameliei; cica are bronsiolita, suntem deja la al treilea antibiotic si tot nu cedeaza nici febra nici tusea.

Daria, ce printesa superba ai!!! Si ce se unduieste ea, bravo!
Catalina, pozele sunt minunate. Ce de flori! Mi-e dor de casa parintilor, unde toamna sunt atatea flori frumoase. Sunt sigura ca aerul i-a facut bine lui Andrei si i-a dat pofta de mancare. Bravo.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ... si Giulia e racita cobza, Lilia, sanatate multa si la voi !
Katty - superbe poze, superb protagonistul principal, foarte frumoase locuri !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna (dimineata???) la o cafea racita in fatza!
Multumesc de aprecieri, intr-adevar e foarte frumos si relaxant acolo. Nu sunt cine stie ce conditii (ca la tara, deh) dar vii cu bateriile incarcate si asta e cel mai important!
Lilia, Daria, imi pare rau sa aud ca aveti puiutii bolnaviori! Le urez sanatate multa si refacere grabnica.
Lilia, ai incercat ptr. tuse ceaiul de cimbrisor? Asa si Andrei prin primavara a avut o tuse urata, care n-a cedat nici cu Stodal, nici cu Aerius etc., pana nu i-am dat ceai din asta. E placut la gust si copiii il apreaciaza. Incearca poate-i face bine Ameliei!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Catalina, merci de idee. Chiar nu stiu cum am uitat de cimbrisor, ca am si in casa si mai tusesc si eu un pic dar uitasem de el.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Un we frumos tuturor leoaicelor, sa ne vedem cu bine luni !
Multa sanatate tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Buna dimineata si o saptamana cat mai placuta!
Ce-ati facut in weekend??? Cum v-ati distrat?
Noi am fost la munte la sora mea si ne-am sarbatorit cei 10 ani de casnicie cu o masa imbelsugata, sampanie si tort!!! Asa ca suntem cam zombi!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Salutare ssi din tara depresiei
Noi am avut un we frumos si activ, am participat la un show unde puteai adopta catei si alti catei au facut spectacol :-) N-am cumparat nimica viu :-) Apoi am dat o tura prin Felix, seara.
Sunt la munca fara chef ...
Katty - inca o mie de ani de iubire !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

KAty,felicitari si la cat mai multi si cat mai fericiti!

Daria,Giulia e scumpica foc!

Lilia,multa sanatate la amandoua!

Si Catalina mea sta acasa azi,are nasuc infundat de sambata,ne chinuim cu picaturi,spray,creion nazal..bine ca nu a facut temperatura sau altceva..Am inteles ca-s pline gradinitele de copii bolnaviori.
Bine,asta nu ne-a impiedicat sa mergem la petrecerea verisoarei Ilinca,care a implinit 4 ani ,sa-i ducem un tortulet si sa papam din el..:)

Saptamana placuta!

Mergi la inceput

Wow, Adi69, ce bine arata tortul Ilincai! Si cel broasca care apare dupa!!! Care e reteta tortului broasca? E pe aici pe undeva pe forum?

Daria si Adi, va multumesc ptr. urari. O sa va pun si ceva poze, dar maine ca diseara sper sa le descarc!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

DA,Ilinca e la gradinita si se mai joaca cu cuburile..:)si cu papusile ,bineinteles.
Tortul broasca are pe margine felii de rulada cu gem de caise,inauntru este frisca,branza de vaci si fructe din compot.
Daca vrei reteta , trimit.

Mergi la inceput