Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multam.La fel si tie!!!Sa stea Yasminuca cat mai mult in burtica!!!
Asa imi arata si mie,e mai mare decat ar trebui sa fie,cam cu o saptamana.Doctorita mi-a zis ca bebele se poate dezvolta intr-o luna mai mult sau mai putin.

Uau Roxy 31 de saptamani???????Multe inainte!!!!Tu vei fii prima!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..da RAMO..sunt prima..eu va startul
BB iubita ma duc sa vad pozele ma bucur ca esti bine..ca sunteti scuzati-ma
..cum trec si eu AMR la semnatura?
...eu imi caut geanta ...saptamana asta imi fac bagajul ..ca nu se stie niciodata...ma apuc incet incet sa iau si pt bebe tot ce trebuie sa fim pregatiti ca oricum imi este din ce in ce mai greu...in special noaptea..e groaznic

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, dar mie cam de la inceput tot asa imi iese la eco. sper sa nu se grabeasca prea tare Yasmi sa o cunoasca pe mami.... oricum bagajul de spital e ca si pregatit, in caz de doamne feretse ceva sa fiu pregatita. mai am sa cumpar 2 camasi de noapte si pampers pt nou nascut.
asta mica vad ca are personalitate puternica inca din burtik, ba scoate capul intr-o parte, dar isi scoate funduletul. radeam de tati sambata (dupa incidentul nefericit, care s-a terminat cu bine) ca el tot pupa unde iesea burtik inafara cand colo pupa funduletul....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Neata fetelor, am intrat numai sa va salut caci m-am reintors la servici si sa va spun ca am gasit un magazinas asa dragutz cu hainute de mamici, Chic Maman se numeste si este chiar pe colt Polona cu Stefan cel Mare. Mie mi-a placut mult de tot ca fac hainute moderne, culori super, costume office, am gasit si niste tricouri cu burtica super faine si nu sunt scumpi deloc. Eu mi-am luat un tricouas asa dragutz cu picioruse de bebeu chiar pe burtica, facute din bumbi mici arginti. Am vb cu doamna de acolo si zicea ca va aduce si colectia de toamna. Mi-au placut mai mult fata de cele de la Tara Fashion de ex.

Apropos, treceti-mi si mie va rog un bebe baietel in listuta, pls.

pupici

21+

Laura

Mergi la inceput

roxana, nu am pus pozele ink. le pun aici la semnatura. scrie AMR si cate sapt mai ai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burticoase! Va urez o saptamana excelenta si fara evenimente neplacute!!

BB ma bucur ca esti bine si sper sa nu mai ai probleme pana la sfarsit.

Roxana la semnatura pui AMR ...acolo sub ursuletz

28+ si baby Kara

Mergi la inceput

laura, felicitari pt baietel!!!!
aici am pus cateva poze cu "balenuta" (asta va fi urmatoarea semnatura in loc de sexxy mamma ):
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/1178554585/in/set-72157601066298989/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si mie de la inceput tot asa mi-a zis,ca e mai mare cu o saptamana.Oricum m-as bucura sa nasc mai repede,daca va fii normal dezvoltata.
Si eu incep sa-mi cumpar lucruri pentru bagajul de spital.Pana acuma am 2 camasute de noapte tare dragute.Tre sa-mi mai cumpar geanta.Dar vreau acolo sa pun si lucurile lui Bea.Vreau ca in septembrie sa le am pregatite,ca nu se stie niciodata.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

WOOOWWWWW SEXXY MAMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAA...esti...sunteti SUPERBE!!!..TU BALENA??? HAI PARDON....ia uitati-va ca v-am trimis si eu poze.....in mailul comun

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..daca tot am modificat..modific pana la capat..am modificat si sapt sa scap de o grija

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUT
AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput