Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, o mare parte din hainute le-am luat din magazinul Unirea, la etajul 3. Este acolo un magazinas f mic cu hainute mai ieftine ca pret si facute in Romania. Sunt f bune calitativ. O parte le-am luat si din magazinul Obor. Recunosc ca nu am dorit sa iau haine super scumpe (de la firme super cunoscute) pentru ca eu nasc in decembrie si o mare parte din timp il vom petrece in casa. Am pus accent sa fie din bumbac si cat mai colorate. Cele mai multe sunt pentru casa sau de purtat pe dedesubt (body-uri si pantalonasi). Cateva am cumparat si din Carrefour, unde acum vreo luna am gasit la reduceri (am luat niste bluzite de casa la doar 50.000).
Erika, nici eu nu am sfarcuri si chiar nu stiu ce o sa fac. Eu vreau sa alaptez neaparat. Am spus ca nu o sa cedez usor, chiar daca o sa mor de dureri si de usturimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Acum m-am intors si eu de la Mall de unde am cumparat ceva hainute pentru bebe, daca are sotul chef le face poze si le pun sa le vedeti si voi.

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Noapte buna dragii mamici si somn usor.

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata!!
se pare ca noi suntem cele mai matinale, care am si papat deja.....si acuma ne pregatim sa fugim al injectie...uffff bine ca e ultima azi. dupa masa mergem la nea' dr sa vada cum sta situatia!!
haideti trezireaaaaa

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!!
Am venit sa-mi beau cafeluta cu voi.
bb-ule ma bucur ca esti mai bine,asa m-am speriat.
Avem 29 de saptamani!!!!!!!!

Saptamana viitoare incep numaratoarea inversa!!!!!!!
IOIIIIIIIIII!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

ramo, la cat mai multe sapt pana la 37 macar!!! se pare ca fetele nu s-au trezit inca.
eu sunt bine acuma, dar si sambata eram bine si nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva. astazi am facut ultima injectie. asa de tare au usturat!! bine ca au trecut!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

eu nu mai stiu ce sa inteleg, la fiecare eco iese bb mai mare cu exact o saptamana.

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA..pe mine ma doare rau carnea pe mine si talpile..ieri am mers toata ziua....
CREAM nu am gasit nimic frumos sau am eu ceva la cap
BB ma bucur ca esti ok si bafta din tot sufletul astazi..
..fetelor eu daca nasc la 36 de saptamani sunt cea mai fericita din lume..nici nu mai conteaza cum ...
..cum imi trec si eu AMR??..zilele astea facem 31 de saptamani

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB inseaman ca Yasmi creste nu gluma ...daca o tine in ritmul asta eu crer ca poate influenta si DPN ..bravo lasa ca e bine ..voi sa fiti sanatoase!!

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

da, Roxana, sa fie sanatoasa aia imi doresc cel mai mult pt ea acuma1!! inseamna ca are 30 de sapt sau 29??? aaaa astazi am poze noi, facute ieri....asa ca sa ne laudam si noi un pic!!!!! ca uitasem de ele!! ma duc sa le pun pe mail.

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput