Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce fac, gravidutele mele?
Azi am avut o stare de lene avansata. Am fost prin Mall cu barbate-meu, am mancat o pizza Ristorante (din aia congelata). Asta mic a fost un scump cand am intrat intr-un magazin de electrocasnice, la magazinul de combine muzicale, TV. Un vanzator incerca o combina si a dat-o super tare. Cand mi-a dat fiu-meu un picior... Ma credeti ca am simtit ca ceva nu-i convine ?. El de obicei misca cand ma asez, cand stau intinsa, mai niciodata cand sunt in miscare. Mi-e atat de drag. Va spun sincer ca de abia astept sa nasc, sa-l tin in brate.

Roxxy 24+Rares Matei, iubitul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Referitor la vergeturi, eu va pot spune ca ma dau cu ulei de bebelus inca de cand eram in 4 saptamani. In afara unui san (unde mi-au aparut doua dungulite care, mai degraba, par a fi niste vene scoase foarte mult in relief), nu am absolut nimic pe corp. Iar nr kg puse de mine este de 9,5 (presupun ca se vede din pozele de ieri ce mare sunt ). Apropo, pielea de pe sani parca a devenit transparenta. Este adevarat ca s-au marit socant de mult. Barbate-meu spune ca nu se astepta sa-mi creasca asa de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Jasmin012, bine ar fi sa fentezi scorpionul,am un scorpion mic acasa si cred ca mai vine una tot scorpion,desi a-si vrea o balanta,dar asta e,sanatosi sa fie

pussi,daca afli de unde poti lua saculet,a-si vrea si eu si mie mi-au placut

anca, eu am intrat in prenatal de pe 14.08,ar fi 46 zile dupa data probabila a nasterii dar ,sigur voi naste mai devreme cu o saptamana si atunci ar fi cam 50zile.

29+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

bb ai papat aripioare?

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

acuma am juns. le-am luat al rand pe toate acolo!! aripioarele sunt superrr picante dar pe gustul meu!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB - ce bine ca ti-ai revenit! Mie mi se par foarte picante aripioarele de la KFC, mananc rar de acolo.
Aoleu, fetele, transpir de numai pot, mai ales la cap si gat si sub sani, nici nu mai stiu ce sa fac, sunt uda tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM...si eu la fel..mai groaznic e noaptea..desi aerul e lasat pe super viteza si la 16 grade..adica cancer..mie mi-e cald si transpir ca un porc
BB si noi am papat aripioare..de fapt sotul..ca eu imi iau numai bucati care nu sunt picante
..eu va pup pe toate si va urez noapte buna ..maine avem o zi plina...control, gimnastica, masaj...ca de obicei...nu am gasit patut..sunt dezamagita ..mai cautam...

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor voi ati inceput sa va pregatiti sanii ptr alaptat,ca mie una mi sa spus ca am sfarcurile c-am mititele,daca nu o sa poata sa traga mititica de ea...,asa a patit si sora mea,de avea rani...,voi ce anume faceti,am auzit de un anume masaj ceva,astept pareri!!

27+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Dany2007 mersi de explicatia cu comnada pt Dove....deci tie nu ti-au cerut dovada cand ti-au adus cadourile asa cum zic pe site,ca mi-e un pic frica....dar azi am luat si eu din Cora cateva coduri....dar am abia 88 pct....O sa mai iau si eu de la tinesper sa nu se prinda astia....

Roxxy imi plac f mult hainutele luate pt bebe mai ales ca sunt de toamna majoritatea...de unde l-ai luat de pe la ce magazine...?!!!

BB...ai grija de tine...odihneste-te...relaxeaza-te cu filme...muzica sau ce iti place tie!!!

Citind ultimele pagini din cap trecut, declar:Fetelor...si eu transpir asa din senin stand in pat....dar ma bucur sa vad ca e ceva normal....Iar legat de pofta de dulce tot de prin sapt 22-23 m-a luat si pe mine si inca nu mi-a trecut

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Roxxy...si eu vreau cezarina exact din aceleasi motive ca tinesi la fel ma simt un pic vinovata...dar sper sa fie bine!!!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dany26, stai linistita, cred ca suntem multe care vrem cezariana...dar sa stiti ca eu ma gandesc si la naturala, acum sa vedem ce zice nenea dr. si cum e cel mai bine pentru Bb, asta mi se pare cel mai important.

Roxana, dar ai vazut ceva patuturi frumoase, sau nimic nu ti-a placut? Eu inca nu am inceput sa caut, doar pe net m-am mai uitat.

Erika, mie mia zis moasa sa strang sfarcurile cu degetele de doua trei ori, dar nu in fiecare zi ca cica dau contractii. Fetele mai ziceau ceva si de frecat cu prosopul dupa dus, dar pe mine ma cam doare. Eu zic sa nu iti faci totusi griji, ca se formeaza sfarcul, lapte sa ai!

Mi-au aparut vergeturi pe sani....ce naspa sunt, si deasupra si dedesubt..pe burtica inca nu, poate nici nu o sa apara, ce bine a r fi!

Mergi la inceput