Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
tu Jasmin ai sanse sa fentezi scorpionul..eu niciuna, decat in cazuri nefericite, adica ori nasc prea devreme, ori prea tarziu. asa ca iti dai seama ca mai bine scorpion..oi vedea eu cum il imblanzesc dupa aceea, ce sa fac...
28+ piticul Stefanut
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
ellis cu ulei de masline ai incercat? eu nu! Dar am auzit pe foarte multa lume ... cica hidrateaza cel mai bine! Eventual cand stai acasa si poti pune mai mult si lasa burtica descoperita!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
am incercat si cu ulei de masline dupa baie; la cat de cald imi e acum si la cat transpir, uleiul de masline mi-ar mai lipsi;
ieri si azi am zis ca mor din cauza transpiratiei si a lipsei de aer; toata lumea zice ca e racoare in casa si eu umblu cu prosopul dupa mine; inainte eu nu transpiram deloc, poate doar un pic pe fatza la temperaturi mari, mari, dar acum parca si miros a lapte...asa am eu impresia, ca de la sani miros a lapte. cred ca am innebunit.
Ellis26+
g24hit spune:
erika a fost obositor la nunta , am stat doar 4 ore. pana acum de doua luni stau mai mult in pat. sper ca sapt viitoare sa ajung la Polisano la control si sa o vedem pe bebeluta. tu esti tot la Medias?
cine imi trimite si mie adresa de la mailul comun si parola?
ENI 26+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
ellis cu ulei de masline ai incercat? eu nu! Dar am auzit pe foarte multa lume ... cica hidrateaza cel mai bine! Eventual cand stai acasa si poti pune mai mult si lasa burtica descoperita!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
am incercat si cu ulei de masline dupa baie; la cat de cald imi e acum si la cat transpir, uleiul de masline mi-ar mai lipsi;
ieri si azi am zis ca mor din cauza transpiratiei si a lipsei de aer; toata lumea zice ca e racoare in casa si eu umblu cu prosopul dupa mine; inainte eu nu transpiram deloc, poate doar un pic pe fatza la temperaturi mari, mari, dar acum parca si miros a lapte...asa am eu impresia, ca de la sani miros a lapte. cred ca am innebunit.
Ellis26+
ellis, la mine e de mare efect crema de la Chicco, Mamma Donna, antivergeturi, speciala pt gravidute. pana acuma nici urma de vergeturi (Doamne ajuta!!). intra in piele foarte repede, e foarte fina, si lasa pielea super fina si nici nu transpiri deloc de la ea.eu sunt multumita pe deplin.
nu ai inebunit si eu am un miros ciudat de cand sunt gravi si tot asa miroase a lapte. aseara am dormit cu toate geamurile deschise si tot imi era cald (sotului nu ).
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
ellis spune:
Eu am toate cremele de la Mustela, sunt multumita de cea pt picioare, dar aia pt vergeturi nu face minuni, dar de cand cu transpiratia asta nici nu mai m-am dat; ma dau de obicei seara , dupa ultimul dus. astea de la chicco se gasesc doar in farmacii sau si in supermarket?
Ellis26+
pussi spune:
ellis si eu sunt cu Mustela, crema antivergeturi mi se pare prea grasa.. eu am folosit 2 tuburi de Galenic pana acum! Cea de la Chicco tot in farmaci o gasesti!
bb ai papat aripioare?
Eu am terminat lista de cumparaturi pt. tati! O trimit pe mail.. As vrea sa-mi spuneti si voi daca sunt prea multe si cat credeti ca costa tot?
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Ellis26+
Nu, n-ai innebunit, si eu miros a lapte...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Victo spune:
hmm...mie de ce nu-mi merge ''fabrica de lapte'' inca??????
e obligatoriu sa se secrete acest colostru?
28+ piticul Stefanut